inzercia, predaj, predám, bazár

Mlada koza a capko na predaj

Kategória: Ovce a kozy

Ponúkame na predaj 6 mesačnú kozičku a 4 mesačného capka.
Mlada koza a capko na predaj
Podobné inzeráty
Holandské mini kozičky a kamerunské ovce
Predám holandské mini kozičky. Capko 2r. Kozička 2r. Capko 1r. 2x Capko 3t. Cena spolu 200€ Kamerunské ovce 60€ kus
Koza a cap
Predám kozu- Lamanchu a capka. Koza (biela s krátkymi ušami) má 3 roky a capko 2. Nie sú rodina. Koza-60€ Capko-60€
Kozy / Predám stádo kôz
Predám stádo kôz, jedná sa o holandské mini-kozy, 1x cap 2x koza 1x malý capko. Cap aj kozy sú mladé, max do 3. rokov. Capko sa narodil v Novembri roku 2022. Kozičky sú vhodné do záhrad ako prírodná kosačka, možné je aj dojenie. Cap je kríženec kamerúnskej kozy s holanskou mini-kozou, plodný a vitálny. Kozy majú za sebou už 2 vrhy 5 mláďat pri každom. Taktiež možné oživenie genofondu v už existujúcom stáde alebo množenie nových holandských mini-kozičiek. Stádo je na predaj len v celku. Cena je 280€ no pri rýchlom jednaní je možná dohoda. Najlepšie ak si po kozy prídete osobne nakoľko odvoz nevieme zaistiť. Prosím kontaktovať telefonicky.
Kozy
Predam 2ks kozy - 50e/ks 1ks capko 40eur - capko s kozami nie su pribuzný - jedna koza s rohami , jedna bez
Predám kozu a kastrovaného capka
Predám 4roč.kozičku, bielu rohatú.Ešte nemala kozliatka, jej mama je výborná dojka. Pravidelne odčervovaná, zvyknutá na ekeltriku a vonku aj v zime s prístreškom.Capko je 4roč. Velmi milý zvyknutý na ludí. Prav.odčervovaný. Cena spolu 50, alebo zvlášť koza 40, capko 30 Nie do veľkochovu a nie na mäso.
Anglonubijska koza
Predam vysoko podielove anglonubijske kozy po super dojkach. Bledo hnedy s pasom na chrbate -capko odber 15.5. Hnedo/cierna- kozicka ,odber 2.6 Bledy flakaty kremovy-capko, odber 2.6. Capkovia 50€ Kozicka 70€