inzercia, predaj, predám, bazár

Montéri dvere okná, Elektrikári, Zvárači Nemecko

Kategória: Remeselné práce

Práca v Nemecku pre spoľahlivých Montérov okien dverí. Montáž okien a dverí s kovu a dreva a demontáž starých okien dverí. Plat Nemecky hovoriaci Montéri 25€/hod bez Nj 23€/hod. Splatnosť faktúr 7 /10 dní. Súrne hľadáme Elektrikárov rôzne projekty prevažne v Bavorsku. Plat od 25 do 27 €/hod.
Zvárač Erfurt zváranie kontajnerov potrebné sa dorozumieť Nemecky čítanie plánov zváračský preukaz mig mág. Plat 25€/hod. Volať len skúsený odborníci nie taký ktorý sa chcú učiť pracovať. Pre viac informácií volajte na tel číslo
Montéri dvere okná, Elektrikári, Zvárači Nemecko
Podobné inzeráty
zvárači, zámočníci, potrubári, montéri, elektrikári, vodári
Vedľajšou činnosťou sa zaoberám administratívou pre rôzne agentúry. Hľadáme viacero strojárskych pozícií do zahraničia na živnosť. Hľadajú sa skúsený zvárači, zámočníci, potrubári, montéri, elektrikári, vodári kúrenári. Práce sú väčšinou na dlhodobo alebo určitý čas teda zákazky /týždeň, mesiac/ Možnosť v partií tak aby sa aspoň jeden vedel dorozumieť v cudzom jazyku. Vlastné auto je samozrejme výhodou. Ubytovanie zabezpečíme a hradíme. Miesta sa obsadzujú v celej Eu. Prevažne v Nemecku, Rakúsku, Švajčiarsku, Francúzku ale aj Slovensku a Česku. Plat sa odvíja od danej pozície a skúseností od 21€/hod. Bližšie informácie a podrobnosti o daných miestach by ste prebrali v prípade záujmu so mnou a ďalej s agentúrou. Mne v prvom rade prosím napíšte o sebe hlavné - prax, zručnosti a skúsenosti, aby som Vás podľa toho vedel posunúť ďalej agentúre.. Ďalšie potom. Vopred každému ďakujem Prezrite si prosím aj ďalšie moje ponuky.
Elektikár, zvárač, kúrenár, pomocník, Nemecko
Dobrý deň, máme pre Vás zaujímavé projekty pre Elektrikárov, Zváračov, Prípravárov a Kúrenárov: Elektrikári/ Bytová inštalácia - Ťahanie káblov a kompletáž Elektrikári - Kancelárske priestory - Ťahanie káblov a kompletáž, zapájanie zásuviek, vypínačov a svietidiel Elektrikári - ( Doplnenie partie) - Ťahanie káblov a kompletáž Štátna klinika Zvárači Autogen ( Doplnenie partie) Zvárači Wig- Tig od ( Doplnenie partie) - zváranie na pozíciách na Röntgen Pomocný prípravári ( Doplnenie partie) - montáž úchytov na rúry( bez izometrie) Fakturácia každé 2 týždne. Faktúry uhradené na čas do 16dní. Práca je len na živnosť. Plat od 17-19€/hod v čistom záleží na pozícií a skúsenostiach. Po zaškolení možné navýšenie.. Zabezpečené a hradené ubytovanie. Turnusy podľa dohody. bežne 3/1 Hľadáme jednotlivcov ale aj celé partie. Nástupy možné ihneď. Zabezpečujeme dlhodobé projekty.+ po skončení projektu viete nastúpiť ihneď na inú stavbu. Prípadne nespokojnosti vymeniť stavbu za inú. Od pracovníka požadujeme: -Férové jednanie -Slušné vystupovanie -Profesionalitu -Základné ručné náradie -Skúsenosti sú výhodou tak aj jazykové znalosti (na niektoré stavby vieme zamestnať aj začiatočníkov) kontaktujte ma telefonicky na alebo emailom, ak nezdvíham ozvem sa Vám naspäť. Prípadne zašlite Vás životopis a budeme Vás kontaktovať.
ELEKTRIKÁRI Nemecko - na živnosť - Drážďany automatizácia
V Nemecku úspešne etablovaná spoločnosť Bartfeld Elektrotechnik s.r.o. hľadá pre realizáciu projektov šikovných elektrikárov na STAVEBNÉ ELEKTROINŠTALÁCIE a v AUTOMATIZÁCII, občas aj iné pracovné pozície. Zamestnávame jednotlivcov i skupiny LEN na živnosť. Ponúkané pracovné pozície: 1) elektrikári STAVEBNÉ ELEKTROINŠTALÁCIE (16-19€ / hod.) - konkrétna výška mzdy závisí od pracovných skúseností a znalosti nemeckého jazyka - miesto práce v rôznych oblastiach Nemecka 2) elektrikári AUTOMATIZÁCIA (19-21€ / hod.) - konkrétna výška mzdy závisí od pracovných skúseností a znalosti nemeckého jazyka - práca v okolí Drážďan 3) montér / mechanik / zvárač (16-22€ / hod.) - konkrétna výška mzdy závisí od pracovných skúseností a znalosti nemeckého jazyka - práca v okolí Drážďan Ponúkaná mzda: 16-22€ / hod. + ubytovanie preplácané v plnej výške Miesto práce: NEMECKO (prevažne západné Nemecko) Dátum nástupu: IHNEĎ aj PRIEBEŽNE Od uchádzačov vyžadujeme splnenie nasledovných podmienok: - vyučenie v odbore (výučný list, príp. maturitné vysvedčenie), - prax min. 2 roky, - komunikatívna znalosť nemeckého jazyka (aspoň jeden v skupine), - živnosť aktívna min. 2 mesiace, formulár A1 - vodičské oprávnenie sk. B, vlastné náradie, vlastné auto. Ponúkame: - stabilné a dlhodobé zamestnanie - kariérny rast - finančné ohodnotenie zodpovedajúce odborným i jazykovým znalostiam - garancia vyplácania faktúr na čas (14 dňová fakturácia, 17 dní splatnosť) - individuálny prístup - ubytovanie zabezpečené a PREPLÁCANÉ v plnej výške Vaše žiadosti s priloženým životopisom môžete zasielať na hiscarova@, pre viac informácií ma kontaktujte emailom alebo telefonicky. Do emailu prosím uveďte, o ktorú pracovnú pozíciu máte záujem. Kontakt: Janka Hiščarová email: hiscarova@ tel.: Bartfeld Elektrotechnik s. r. o. elektrikár, stavebné práce, stavebné elektroinštalácie, automatizácia, živnosť, SZČO, Nemecko, montér, mechanik, zvárač, práca s flexou, Drážďany
ELEKTRIKÁRI Nemecko - na živnosť - Drážďany automatizácia
V Nemecku úspešne etablovaná spoločnosť Bartfeld Elektrotechnik s.r.o. hľadá pre realizáciu projektov šikovných elektrikárov na STAVEBNÉ ELEKTROINŠTALÁCIE a v AUTOMATIZÁCII, občas aj iné pracovné pozície. Zamestnávame jednotlivcov i skupiny LEN na živnosť. Ponúkané pracovné pozície: 1) elektrikári STAVEBNÉ ELEKTROINŠTALÁCIE (16-19€ / hod.) - konkrétna výška mzdy závisí od pracovných skúseností a znalosti nemeckého jazyka - miesto práce v rôznych oblastiach Nemecka 2) elektrikári AUTOMATIZÁCIA (19-22€ / hod.) - konkrétna výška mzdy závisí od pracovných skúseností a znalosti nemeckého jazyka - práca v okolí Drážďan Ponúkaná mzda: 16-22€ / hod. + ubytovanie preplácané v plnej výške Miesto práce: NEMECKO (prevažne západné Nemecko) Dátum nástupu: IHNEĎ aj PRIEBEŽNE Od uchádzačov vyžadujeme splnenie nasledovných podmienok: - vyučenie v odbore (výučný list, príp. maturitné vysvedčenie), - prax min. 2 roky, - komunikatívna znalosť nemeckého jazyka (aspoň jeden v skupine), - živnosť aktívna min. 2 mesiace, formulár A1 - vodičské oprávnenie sk. B, vlastné náradie, vlastné auto. Ponúkame: - stabilné a dlhodobé zamestnanie - kariérny rast - finančné ohodnotenie zodpovedajúce odborným i jazykovým znalostiam - garancia vyplácania faktúr na čas (14 dňová fakturácia, 17 dní splatnosť) - individuálny prístup - ubytovanie zabezpečené a PREPLÁCANÉ v plnej výške Vaše žiadosti s priloženým životopisom môžete zasielať na hiscarova@, pre viac informácií ma kontaktujte emailom alebo telefonicky. Do emailu prosím uveďte, o ktorú pracovnú pozíciu máte záujem. Kontakt: Janka Hiščarová email: hiscarova@ tel.: Bartfeld Elektrotechnik s. r. o. elektrikár, stavebné práce, stavebné elektroinštalácie, automatizácia, živnosť, SZČO, Nemecko, montér, mechanik, zvárač, práca s flexou, Drážďany
Montážnici - Elektrikári -  Mechanici - Zvárači - Nemecko
Dobrý deň, Ponúkame prácu na montážach v priemyselnej oblasti na pozície : zámočníci montážnici priemyselný elektrikári automatizácia zvárači MAG WIG TIG Práce sú na viacerých projektoch v rámci celého Nemecka. Nástupy priebežne podľa zákazok v priebehu celého roka Je potrebná aktívna živnosť, automobil, základné náradie a pracovná nemčina aspoň u jedného zo skupiny. Skupiny s nemčinárom vieme aj vytvoriť. Fakturácia každých 14 dní, splatnosť 14 dní. V prípade záujmu prosím kontaktovať telefonicky na tel. č. : prípadne mailom na pebaind.service@ kde nám zanechajte kontakt a my Vám zavoláme. Ďakujeme a prajeme pekný deň.
Montážnici - Mechanici - Elektrikári - Zvárači - Nemecko
Dobrý deň, Ponúkame prácu na montážach v priemyselnej oblasti na pozície : zámočníci montážnici priemyselný elektrikári automatizácia zvárači MAG WIG TIG Práce sú na viacerých projektoch v rámci celého Nemecka. Nástupy priebežne podľa zákazok v priebehu celého roka Je potrebná aktívna živnosť, automobil, základné náradie a pracovná nemčina aspoň u jedného zo skupiny. Skupiny s nemčinárom vieme aj vytvoriť. Fakturácia každých 14 dní, splatnosť 14 dní. Ubytovanie je zabezpečené a hradené V prípade záujmu prosím kontaktovať telefonicky na tel. č. : prípadne mailom na pebaind.service@ kde nám zanechajte kontakt a my Vám zavoláme. Ďakujeme a prajeme pekný deň.