inzercia, predaj, predám, bazár

MUROVANÁ ZÁHRADNÁ CHATKA

Kategória: Záhrady

Ponúkame na predaj MUROVANÁ ZÁHRADNÁ CHATKA v obľúbenej lokalite v tesnej blízkosti mesta Banskej Bystrici, obec RIEČKA. Nachádza sa na začiatku pred vstupom do obce v zastavanom územnom pláne na rekreačné učely.

CHATKA stojí na betónových základoch. Nachádza sa na slnečnom pozemku o celkovej rozlohe 308 m2 so slnečnou orientáciou. Je v osobnom vlastníctve, bez ťarchy. Pozostáva z dvoch nadzemných podlaží a suterénu. Chatka je murovaná a pozemok nie je celý oplotený.

1. NADZEMNÉ PODLAŽIE (suterén), kde sa nachádzajú vstup do suterénu zo zadnej terasy, kde sa nachádza kuchynka, samostatné wc a kúpeľňa so sprchovacím kútom.

2. NADZEMNÉ PODLAŽIE (prvé poschodie), samostatný vstup z prednej strany terasy. So suterénom nie sú navzájom prepojené a nachádza sa tu vstup do chatky, obývacia izba s krbom a schodisko do podkrovnej časti.

3. NADZEMNÉ PODLAŽIE: (druhé poschodie alebo podkrovie), je zobytnenené a je tam jedna miestnosť na spanie. Je prepojená schodiskom s prvým poschodím.

Rozmery chatky predstavujú 4m x 5m. Úžitková plocha chatky predstavuje okolo 48m2.

TERASA ZADNÁ: je rovinatá, kde sa nachádza spevnená plocha na sedenie alebo vírivku. Vstup do suterénu (doobedné slnko).

TERASA PREDNÁ: je rovinatá a prekrytá prístreškom. Nachádza sa tu sedenie, grilovanie, oddychová zóna. Hlavný vstup do chatky (poobedné slnko).

Pozemok je svahovitý a kaskády. Terasy sú rovinaté.

PARKOVANIE: bolo vytovrené jedno parkovacie miesto a prístup z asfaltovej cesty na prednú terasu a vstup do chatky.

PRÍSTUPOVÁ CESTA: prístupové cesty sú dve - spodná (spevnená) a vrchná (asfaltová)

EXTERIÉR:
- slnečný
- spodná časť záhrady je iba trávnatá, ovocné stromy a kríky
- TERASY
- okrasné rastliny
- oporné múry
- vírivka
- parkovanie
- kaskády na pestovanie
- ovocné stromy, sedenie, okrasné rastliny sa nachádzajú v okolí chatky

ZÁHRADA: je o výmere 288 m2, plocha pozemku pod chatkou predstavuje 20 m2. Spolu výmera predstavuje 308 m2. Rozmery pozemku a tvar (viď pôdorys v galérii fotiek).

INŽINIERSKE SIETE: elektrina - áno (vlastný elektromer), voda - áno (vodovodný systém chatovej osady), odpad (áno).

KÚRENIE A OHREV VODY: elektrické + krb s otvoreným ohniskom

Energetický certifikát: nie je
MUROVANÁ ZÁHRADNÁ CHATKA
Podobné inzeráty
Záhradná chatka Mojšova Lúčka II.
Predám záhradnú chatku v krásnom prostredí záhradkárskej oblasti Mojšova Lúčka II. Vzdialenosť od centra Žiliny 6 km alebo 7 minút autom. Prístup autobusom MHD č.31 Chatka je z tatranského profilu, pôdorys 4x4 m, z polovice podpivničená. Je napojená na elektrickú sieť 230V, na chatke je el. rozvádzač s poistkami. Studnička je hneď vedľa pozemku. Úžitková voda je z rozvodu vody, vedľa chatky. Okolo pozemku tečie potôčik. Ku chatke je prístup pre autá po spevnenej ceste. Z chatky je krásny výhľad na Malú Fatru, Straník a okolitú prírodu. Rozloha pozemku je 480 m2, rozdelený do dvoch väčších plôch a troch kaskád, na ktorých sú ovocné stromy. V hornej časti pozemku je chatka a veľký záhon na sadenie, v strednej ovocné stromy, v dolnej časti pri potoku je veľká plocha na oddych, relax, opekanie a posedenie s priateľmi. Brány do záhradky sú pri chatke a dole pri potoku. Je to jediný pozemok v tejto záhradkárskej oblasti, ktorý je osamostatnený, nemá spoločný plot s inými záhradkami, od ktorých je oddelený 2,5m pásom zelene. Meno: Stanislav Tel. 0915-839 772 Tel. 0907-419 957 ( predám záhradnú chatku, predám záhradu, záhradkárska chatka, záhradkárska oblasť, záhradná chata, záhradná oblasť, záhradkársky pozemok, záhradkársky domček, záhradný domček )
Nové ❗️ Záhradná chatka na predaj , Brodzany - okres Partiz
Chata na predaj v lokalite Brodzany v okrese Partizánske Center Reality. sk - ponúka na predaj Záhradnú chatku v Partizánskom - časť Brodzany. Chatka sa nachádza v záhradnej osade do ktorej majú prístup iba majitelia. Celá osada je oplotená ma vstupnú bránu. Ku svojím chatkám sa majitelia dostanú po prístupovej ceste autom, alebo môžu zaparkovať na parkovisku určenom pre osadu. Chatka je v osobnom vlastníctve a predáva sa čiastočne zariadená. Prešla rekonštrukciou. Záhradku si možno oplotiť. Celková rozloha pozemku je 378 m2, zastavaná plocha chatky je 16 m2. Chatka ma dve podlažia. Na prvom sa nachádzajú 3 miestnosti. Jedna slúži ako oddychová časť z ktorej je vstup do komory na odkladanie náradia a podobne a tretia miestnosť je obložená kameňom a slúži ako špajza na odkladanie potravín, na chladenie nápojov a pivka v horúcich dňoch. Na poschodí sa nachádza jedna miestnosť , výstup na terasu. Vykuruje sa sporákom na ktorom je možné si pripraviť chutné jedlo. Z terasy je vstup do podkrovia, ktoré slúži, ako odkladací priestor. V chatke je zavedená elektrika. Každá chatka ma privedenú užítkovú vodu na polievanie. Pitná voda sa nachádza v spoločnej studni, ktorá je pravidelne kontrolovaná. Chatka prešla rekonštrukciou ma nové stierky, dlažbu, strop obložený drevom. Vonkajšia časť chatky je z troch strán obložená drevom. Terasa ma drevené zábradlie a umožňuje nám krásny výhľad na okolie. Na pozemku sa nachádza suché WC. Pozemok je aj kaskádovito upravený sú na ňom vysadené ovocné a okrasné dreviny, kvety. Výhody ? Tichá lokalita, do mesta Partizánske na skok, krásny výhľad na okolie. V prípade potreby možnosť rozšírenia chatky. Po obhliadke som mala veľmi príjemný pocit, svietilo krásne slniečko a prekvapil ma úžasný výhľad na okolie , veľmi príjemne na mňa zapôsobilo to úžasné ticho aj krásne upravené a udržiavané prostredie, ale aj spoločná prístupová cesta. Ak hľadáte oddych, ak si chcete v letných dňoch ugrilovať, alebo sa vyhriať na slniečku, ak chcete utiecť z mesta od každodenných povinností, tak verím , že táto nehnuteľnosť Vás príjemne prekvapí. V prípade záujmu o obhliadku ma prosím kontaktujte na tel. čísle , alebo milom na mariadvoncova@ a ja Vám rada túto nehnuteľnosť s krásnym pozemkom a výhľadom rada ukážem :) .
AstonReal: REZERVOVANÉ  záhradná chatka s pozemkom 387 m2 -
AstonReal: REZERVOVANÉ - poschodová, čiastočne zariadená, poschodová, murovaná záhradná chatka s terasou, so slnečným pozemkom o výmere 387 m2 v záhradkárskej osade Dubina II. Záhradná chatka pozostáva z dvoch nadzemných podlaží, pričom v jej prízemnej časti sa nachádza kuchyňa so špajzou, resp. miestnosťou na odkladanie záhradných potrieb, na 1 NP sa nachádza miestnosť s jedálenským kútom a krbom, ktorý poslúži aj na vykurovanie, na 2 NP sa nachádza podkrovná miestnosť s 3 lôžkami a šatníkovou skriňou na odkladanie oblečenia. Strešná krytina záhradnej chatky je plechová. V záhradnej chatke je zavedená elektrina, vodu na polievanie je možné používať so studne. Na prístupovej ceste pred záhradnou chatkou je možné pohodlné parkovanie. Priamo z chatky sa ponúka nerušený výhľad na okolie. Cena v RK. V prípade záujmu kontaktujte alebo luptak@ Dodatok k cene: Cena v RK Rozloha pozemku: 387m² Vlastníctvo: osobné El. napätie: 230V Plyn: nie Kanalizácia: nie
AstonReal: PREDANÉ - záhradná chatka s pozemkom 387 m2 - DUB
AstonReal: PREDANÉ - poschodová, čiastočne zariadená, poschodová, murovaná záhradná chatka s terasou, so slnečným pozemkom o výmere 387 m2 v záhradkárskej osade Dubina II. Záhradná chatka pozostáva z dvoch nadzemných podlaží, pričom v jej prízemnej časti sa nachádza kuchyňa so špajzou, resp. miestnosťou na odkladanie záhradných potrieb, na 1 NP sa nachádza miestnosť s jedálenským kútom a krbom, ktorý poslúži aj na vykurovanie, na 2 NP sa nachádza podkrovná miestnosť s 3 lôžkami a šatníkovou skriňou na odkladanie oblečenia. Strešná krytina záhradnej chatky je plechová. V záhradnej chatke je zavedená elektrina, vodu na polievanie je možné používať so studne. Na prístupovej ceste pred záhradnou chatkou je možné pohodlné parkovanie. Priamo z chatky sa ponúka nerušený výhľad na okolie. Cena v RK. V prípade záujmu kontaktujte alebo luptak@ Dodatok k cene: Cena v RK Rozloha pozemku: 387m² Vlastníctvo: osobné El. napätie: 230V Plyn: nie Kanalizácia: nie
ZÁHRADNÁ CHATKA SO SLNEČNÝM POZEMKOM 637M2, DOLNÝ KUBÍN
Hľadáte relax v prírode alebo skvelé miesto pre odych s rodinou ? Tak táto záhradná chatka je práve pre Vás. NajBývanie Vám ponúka exkluzívne na predaj chatku so slnečným pozemkom o výmere 637 m2 v záhradkárskej oblasti Brezovec - Dolný Kubín. Chatka je murovaná a drevenná .Strecha je zateplená vatou a pokrytá plechom.V obývaných miestnostiach sa nachádza drevená podlaha a je z časti obložená tatranským obkladom. V chatke sa nachádza elektrina a petrik na kúrenie a posedenie. Chatka je podpivničena cca 3m2. Na pozemku sa nachádza suché WC a drevenný kurník VODA: úžitková - privedená z rezervára (zadarmo) KÚRENIE: pieckou ELEKTRINA: zavedená (vlastné hodiny) V cene je zahrnutý kompletný právny servis. Pre viac informácií a v prípade záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať na t. č.
REZERVOVANÉ ❗️ Záhradná chatka na predaj , Návojovce - Parti
Chata na predaj v lokalite Návojovce v okrese Partizánske Center Reality. sk - ponúka na predaj Záhradnú chatku s krásnym výhľadom a pozemkom o rozlohe až 382 m2. Záhradka s chatkou sa nachádza v záhradnej oblasti Návojovce - okres Partizánske. Cela záhradná osada je oplotená. Prístup k nej majú iba vlastníci . Predávaná nehnuteľnosť je v súkromnom osobnom vlastníctve + podiel na prístupovej ceste ku chatke. Parkovanie je možné priamo pri chatke, alebo na parkovisku pred vchodom do záhradnej osady. Chatka ma dve podlažia a podkrovie. Vstup do pivnice je z vonkajšej strany. Dispozícia chatky vstupná chodbička, jedna izba, priestor na kuchynskú linku, a priestor na sprchový kút. Strop obložený drevom. Po schodoch sa dostaneme do podkrovia. Pozemok je možné oplotiť, ku chatke sú dva prístupy čo je výhoda hlavne v prípade jej rekonštrukcie. Chatka je murovaná s pevným základom a s prístavbou na odkladanie, ma zavedenú elektriku, obložená je drevom. Ku každej chatke je privedená úžitková voda na zavlažovanie. Pozemok je kaskádovito upravený. Výhody ? Výborná tichá lokalita s krásnym výhľadom na okolie, parkovanie priamo pri chatke, výborná cena, najväčšia výhoda možnosť chatku prerobiť, poprípade rozšíriť prístavbou podľa svojich predstáv. Výhoda krásny slnečný pozemok o rozlohe až 382 m2 vysadený ovocnými a okrasnými drevinami. Keďže sa chatka nejaký čas nevyužíva a potrebuje nejaké úpravy aj napriek tomu ma veľa výhod a na kúpu môžem iba doporučiť :) . TREBA VIDIEŤ OSOBNE ! Ak hľadáte oddych, ak si chcete v letných dňoch ugrilovať, alebo sa vyhriať na slniečku, ak chcete utiecť z mesta od každodenných povinností, tak verím , že táto nehnuteľnosť Vás príjemne prekvapí. V prípade záujmu o obhliadku ma prosím kontaktujte na tel. čísle , alebo milom na mariadvoncova@ a ja Vám rada túto nehnuteľnosť s krásnym pozemkom a výhľadom rada ukážem :) .