inzercia, predaj, predám, bazár

NA PREDAJ BUDOVA V CENTRE MESTA NITRA S MOŽNOSŤOU NADSTAVBY

Kategória: Kancelárie

Realitná kancelária RE/MAX Vám ponúka na predaj zrekonštruovanú 2-podlažnú budovu v centre mesta Nitra na pešej zóne. Veľkou výhodou budovy je, že sa nachádza na rohu ulíc Pri synagóge a Štefániková trieda. Na budovu bola schválená nadstavba ďalšieho NP.

-BUDOVA-
Celková úžitková plocha: 560 m2
Počet podlaží: 2
1 NP: 280 m2
2 NP: 280 m2
Vstup do budovy: 3x (z ul. Štefániková trieda a ul. Pri synagóge)
IS: elektrina, voda, plyn, kanalizácia

Budova je evidovaná na liste vlastníctva ako dom - možnosť čerpať HÚ

Možnosť využitia: bývanie, komerčné účely

-POZEMOK-
Výmera: 573 m2

-POPIS-
Budova prešla kompletnou rekonštrukciou a je vo veľmi dobrom technickom stave. V minulosti sa využívala na bývanie, kancelárske priestory a prevádzkovanie gastro zariadení.

-LOKALITA-
Nehnuteľnosť je situovaná na veľmi dobre viditeľnom mieste (z ulíc Pri synagóge a Štefániková trieda). Nachádza sa na začiatku pešej zóny. Keďže budova je postavená v historickom centre v jej okolí sa taktiež nachádza Nitriansky hrad, divadlo, hotely, banky, obchodné prevádzky, reštaurácie, kaviarne atď.

Napojenie na diaľnicu D1 je vo vzdialenosti 1 km. Železničná stanica sa nachádza cca 1,5 km od objektu. V dosahu 500 m je zastávka mestskej dopravy.
NA PREDAJ BUDOVA V CENTRE MESTA NITRA S MOŽNOSŤOU NADSTAVBY
Podobné inzeráty
NA PREDAJ BUDOVA V CENTRE MESTA NITRA,1685 m2
Realitná kancelária RE/MAX Vám ponúka na predaj zrekonštruovanú budovu v krajskom meste Nitra na ulici Farská 10. Budova je situovaná v historickom centre Starého mesta na frekventovanej ulici. Budova je kompletne obsadená nájomníkmi a ihneď pripravená k užívaniu bez ďalších úprav. -BUDOVA- Celková úžitková plocha: 1685,8 m2 Počet podlaží: 4 (vrátane podzemných priestorov) Výťah: áno Rekonštrukcia: budova je zrekonštruovaná, s novým krovom a kolaudovaná v roku 2018 IS: elektrina, voda, plyn, kanalizácia, optická sieť -ÚŽITKOVÁ PLOCHA- 1 NP: 498,65 m2 2 NP: 476,15 m2 Podzemné podlažie: 207 m2 Podkrovie: 504 m2 Pôdorys budovy je možný k nahliadnutiu vo fotogalérii. -OBSADENOSŤ A DISPOZÍCIA- Budova je dlhodobo plne obsadená nájomníkmi. Členenie budovy sa delí na samostatné nepriechodné úseky. V budove sa nachádzajú lekárske ambulancie, lekáreň, predajne, bar, kancelárie, maséri, škôlka. -POZEMOK- Celková plocha: 1199 m2 Pozemok sa môže využívať aj ako parkovisko, a je možné parkovať na priľahlých mestských parkoviskách, v blízkom okolí. -POPIS- Budova je vo veľmi dobrom technickom stave a ihneď pripravená k užívaniu. Celý areál objektu je osvetlený, oplotený a zabezpečený kamerovým systémom. V budove momentálne pracuje cca 80 zamestnancov. -LOKALITA- Polyfunkčná budova je situovaná priamo v historickom centre mesta Nitra. Budova sa nachádza na veľmi situovanom a viditeľnom mieste. Napojenie na diaľnicu D1 je vo vzdialenosti 1 km. Železničná stanica sa nachádza cca 1,5 km od objektu. V dosahu 300 m je zastávka mestskej dopravy. Keďže budova je postavená v historickom centre v jej okolí sa taktiež nachádza Nitriansky hrad, divadlo, hotely, banky, obchodné prevádzky, reštaurácie, kaviarne atď.
NA PREDAJ BUDOVA V CENTRE MESTA NITRA,1685 m2
Realitná kancelária RE/MAX Vám ponúka na predaj zrekonštruovanú budovu v krajskom meste Nitra na ulici Farská 10. Budova je situovaná v historickom centre Starého mesta na frekventovanej ulici. -BUDOVA- Celková úžitková plocha: 1685,8 m2 Počet podlaží: 4 (vrátane podzemných priestorov) Výťah: áno Rekonštrukcia: budova je zrekonštruovaná, s novým krovom a kolaudovaná v roku 2018 IS: elektrina, voda, plyn, kanalizácia, optická sieť -ÚŽITKOVÁ PLOCHA- 1 NP: 498,65 m2 2 NP: 476,15 m2 Podzemné podlažie: 207 m2 Podkrovie: 504 m2 Pôdorys budovy je možný k nahliadnutiu vo fotogalérii. -POZEMOK- Celková plocha: 1199 m2 Pozemok sa môže využívať aj ako parkovisko, a je možné parkovať na priľahlých mestských parkoviskách, v blízkom okolí. -POPIS- Budova je v dobrom technickom stave a ihneď pripravená k užívaniu. Celý areál objektu je osvetlený, oplotený a zabezpečený kamerovým systémom. -LOKALITA- Polyfunkčná budova je situovaná priamo v historickom centre mesta Nitra. Budova sa nachádza na veľmi situovanom a viditeľnom mieste. Napojenie na diaľnicu D1 je vo vzdialenosti 1 km. Železničná stanica sa nachádza cca 1,5 km od objektu. V dosahu 300 m je zastávka mestskej dopravy. Keďže budova je postavená v historickom centre v jej okolí sa taktiež nachádza Nitriansky hrad, divadlo, hotely, banky, obchodné prevádzky, reštaurácie, kaviarne atď.
NA PREDAJ BUDOVA V CENTRE MESTA NITRA S MOŽNOSŤOU NADSTAVBY
Realitná kancelária RE/MAX Vám ponúka na predaj zrekonštruovanú 2-podlažnú budovu v centre mesta Nitra na pešej zóne. Veľkou výhodou budovy je, že sa nachádza na rohu ulíc Pri synagóge a Štefániková trieda. Na budovu bola schválená nadstavba ďalšieho NP. -BUDOVA- Celková úžitková plocha: 560 m2 Počet podlaží: 2 1 NP: 280 m2 - priestor rozdelený na dve samostatné prevádzky, samostatné vstupy aj sociálne zariadenia 2 NP: 280 m2 - v minulosti využívané ako byt, banka, reštaurácia Vstup do budovy: 3x (z ul. Štefániková trieda a ul. Pri synagóge) IS: elektrina, voda, plyn, kanalizácia Budova je evidovaná na liste vlastníctva ako dom - možnosť čerpať HÚ Možnosť využitia: bývanie, komerčné účely -POZEMOK- Výmera: 573 m2 -POPIS- Budova prešla kompletnou rekonštrukciou a je vo veľmi dobrom technickom stave. V minulosti sa využívala na bývanie, kancelárske priestory a prevádzkovanie gastro zariadení. -LOKALITA- Nehnuteľnosť je situovaná na veľmi dobre viditeľnom mieste (z ulíc Pri synagóge a Štefániková trieda). Nachádza sa na začiatku pešej zóny. Keďže budova je postavená v historickom centre v jej okolí sa taktiež nachádza Nitriansky hrad, divadlo, hotely, banky, obchodné prevádzky, reštaurácie, kaviarne atď. Napojenie na diaľnicu D1 je vo vzdialenosti 1 km. Železničná stanica sa nachádza cca 1,5 km od objektu. V dosahu 500 m je zastávka mestskej dopravy.
Priestory na prenájom v centre Nitry
Typ: Administratívne objekty Ulica: Štúrova Mestská časť: Staré Mesto Obec: Nitra Koval reality Vám ponúkajú na prenájom lukratívne kancelárske priestory VBC Nitra na Štúrovej ulici v centre mesta Nitra. Možnosť prenajať jednotlivo priestory od 19 m2. K dispozícii je aj priestor s vyšším stropom, vhodný na tanečné štúdio... Budova bola v roku 2007 kompletne zrekonštruovaná, boli vymenené kompletne všetky rozvody a inštalácie, okná, dvere, výťahy, celá budova bola kompletne zateplená. Vnútorné priestory sú vybudované z nadčasových a kvalitných materiálov. Technické vybavenie budovy: - budova je strážená 24 hodinovou prítomnosťou príslušníka strážnej služby, bezpečnostný kamerový systém so zaznamenávaním, na prízemí sa nachádza recepcia s poštovými priehradkami pre nájomcov, v budove A je na prízemí kaviareň s ľahkým občerstvením - každé poschodie je uzatvorené bezpečnostnými protipožiarnymi dverami z oboch strán - výťahy a bezbariérový prístup sú samozrejmosťou - v business centre sa nachádza veľká zasadacia miestnosť pre približne 20 ľudí a malá zasadacia miestnosť pre 8 – 10 ľudí s možnosťou prenájmu pre nájomcov - možnosť umiestniť v miestnosti serverovne s klimatizáciou svoj vlastný server, - na každom poschodí sa nachádzajú sociálne zariadenia a kuchynka Štandard kancelárskych priestorov: - v štandardnej jednej kancelárskej bunke je pripravená infraštruktúra na 3 pracovné miesta, infraštruktúra pre jedno miesto pozostáva z elektrických rozvodov a štruktúrovanej kabeláže kategórie 6 (PC sieť s kapacitou 1 GB, telefón) - priamo v budove sa nachádza telekomunikačný uzol aj optický kábel T-Comu – bezproblémové pripojenie telefónnych liniek a internetu - priamo v budove sa nachádza optický kábel f. SWAN, a.s. – bezproblémové pripojenie telefónnych liniek a internetu a poskytovanie hlasových, dátových, internetových služieb - dispozícia kancelárskych priestorov a ich technický štandard môže byť po dohode upravený individuálne v zmysle požiadavky klienta Parkovacie možnosti: - možnosť prenájmu vyhradených parkovacích miest priamo pri budove alebo v jej dvore (prenájom 1 ks vyhradeného parkovacieho miesta: 50 EUR/mesiac/bez DPH) Nájomné neklimatizovaný priestor + preddavkové platby za energie a služby: 1 m2/mesiac = 9,17 € bez DPH + 5,08 €/bez DPH= 14,25 € bez DPH + DPH= 17,10 € s DPH 1 m2/rok       = 110,-€ bez DPH + 61,-€ /bez DPH=171,-€ bez DPH + DPH= 205,20 € s DPH Nájomné za klimatizovaný priestor + preddavkové platby za energie a služby: 1 m2/mesiac = 10,-€ bez DPH + 5,25€ bez DPH= 15,25€ bez DPH + DPH= 18,30€ s DPH 1 m2/rok       = 120,-bez DPH + 63,- bez DPH= 183,- bez DPH + DPH= 219,60 s DPH Ak vás táto nehnuteľnosť oslovila, alebo máte nejaké otázky, neváhajte ma kontaktovať, rada si to s Vami osobne prídem pozrieť. Status: aktívne Vlastníctvo: firemné Stav: po rekonštrukcii Celková plocha: 972 m2 Úžitková plo
Budova v centre mesta Galanta na rozľahlom pozemku (2 437 m2
290-110-MIG Zaujímavá investičná príležitosť - k dispozícii vyjadrenie mesta k funkčnému využitiu(UPI) - veľká variabilita prípustných funkcií využitia predmetnej plochy .... Na predaj (možný aj prenájom) 2,5 – podlažná budova v centre mesta Galanta ,na Bratislavskej ulici. Nachádza sa na rozľahlom pozemku (2 437 m2) s ideálnymi rozmermi – cca 61 x 40 m (vstupná šírka z Bratislavskej ul. - 40 m). Na pozemku sa nachádzajú tri kompletne zrekonštruované budovy s celkovou podlahovou plochou až 1 000 m2,priľahlé spevnené asfalt.plochy,garáže(7 x - 3 murované a 4 kontajnerové),jeden starší RD v pôvodnom stave a voľná ,udržiavaná trávnatá plocha(viď foto v galérii): A/ Hlavná budova – 2,5-podlažná (pôdorys 12 x 37 m), čiastočne podpivničená, stav.materiál – tehla,nosný železobetónový systém, vnútorné priečky nie sú nosné – obrovská variabilita dispozičného riešenia... B/ Budova s tromi predajňami z toho dve priamo z ulice (121 m2). C/ Vrátnica – bezpečnostná služba (27 m2) Všetky budovy sú kompletne zrekonštruované, zateplené, kúrenie – plyn, radiátory (dva nové plyn.kotle Siemens) – nízke prevádzkové náklady, kamerový bezpečnostný systém... Všetky IS... Lukratívna poloha – úplné centrum, žel., autobus. stanica v pešej dostupnosti, vzdialenosť na diaľnicu R1 cca 10 km... Investičná príležitosť(široký záber využiteľnosti) : možnosť vytvorenia uzavretého bytového komplexu v centre mesta, sídlo firmy, administratíva, zdravot.zariadenie, klinika... NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS,spojený s predajom nehnuteľnosti A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM
Budova v centre mesta Galanta na rozľahlom pozemku (2 437 m2
290-110-MIG Zaujímavá investičná príležitosť - k dispozícii vyjadrenie mesta k funkčnému využitiu(UPI) - veľká variabilita prípustných funkcií využitia predmetnej plochy .... Na predaj (možný aj prenájom) 2,5 – podlažná budova v centre mesta Galanta ,na Bratislavskej ulici. Nachádza sa na rozľahlom pozemku (2 437 m2) s ideálnymi rozmermi – cca 61 x 40 m (vstupná šírka z Bratislavskej ul. - 40 m). Na pozemku sa nachádzajú tri kompletne zrekonštruované budovy s celkovou podlahovou plochou až 1 000 m2,priľahlé spevnené asfalt.plochy,garáže(7 x - 3 murované a 4 kontajnerové),jeden starší RD v pôvodnom stave a voľná ,udržiavaná trávnatá plocha(viď foto v galérii): A/ Hlavná budova – 2,5-podlažná (pôdorys 12 x 37 m), čiastočne podpivničená, stav.materiál – tehla,nosný železobetónový systém, vnútorné priečky nie sú nosné – obrovská variabilita dispozičného riešenia... B/ Budova s tromi predajňami z toho dve priamo z ulice (121 m2). C/ Vrátnica – bezpečnostná služba (27 m2) Všetky budovy sú kompletne zrekonštruované, zateplené, kúrenie – plyn, radiátory (dva nové plyn.kotle Siemens) – nízke prevádzkové náklady, kamerový bezpečnostný systém... Všetky IS... Lukratívna poloha – úplné centrum, žel., autobus. stanica v pešej dostupnosti, vzdialenosť na diaľnicu R1 cca 10 km... Investičná príležitosť(široký záber využiteľnosti) : možnosť vytvorenia uzavretého bytového komplexu v centre mesta, sídlo firmy, administratíva, zdravot.zariadenie, klinika... uvedená cena je bez DPH (možnosť odkúpenia sro) NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS,spojený s predajom nehnuteľnosti A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM geletic@