inzercia, predaj, predám, bazár

NA PREDAJ VINICA NA VEĽKOM POZEMKU V RAČI

Kategória: Záhrady

RE/MAX ponúka na predaj pozemok vedený ako Vinicu s kvalitným vinohradom o veľkosti 1406m2 v Rači s prístupom autom až k pozemku. Je dostupná aj videoobhliadka.

POZEMOK:

- rozmer: 20m x 70m
- pracela registra C číslo 8834
- 9 radov zdravého viniča
- slnečný pozemok v kopci s krásnym výhľadom na Raču
- vinohrad je v kopci situovaný horizontálne, takže chodíte na pozemku po rovine a nie do kopca
- záujemcom viem poslať UPI
- vhodný aj ako investícia do budúcna (pod vinicami sa chystá stavba)


VINICA:

- 3 rady Savignon (biele víno)
- 3 rady Vavrinecké červené
- 3 rady zmiešané - Muller, Irsai, stolové
- stromčeky jablone a slivky
- cca 1500l vyprodukovaného vína ročne

O vinohrad je perfektne starané a všetky odrody sú úplne zdravé. Autom sa dá dostať priamo k viniču a prináleží aj podiel na príjazdovej ceste. Ihneď po kúpe je možné vinič prenajať. Už teraz sú záujemci, ktorí by radi pestovali v rámci prenájmu.
NA PREDAJ VINICA NA VEĽKOM POZEMKU V RAČI
Podobné inzeráty
NA PREDAJ VINICA NA VEĽKOM POZEMKU V RAČI
RE/MAX ponúka na predaj pozemok vedený ako Vinicu s kvalitným vinohradom o veľkosti 1406m2 v Rači. Je dostupná aj videoobhliadka. POZEMOK: - rozmer: 20m x 70m - pracela registra C číslo 8834 - 9 radov zdravého viniča - slnečný pozemok v kopci s krásnym výhľadom na Raču - vinohrad je v kopci situovaný horizontálne, takže chodíte na pozemku po rovine a nie do kopca - záujemcom viem poslať UPI - vhodný aj ako investícia do budúcna (pod vinicami sa chystá stavba) VINICA: - 3 rady Savignon (biele víno) - 3 rady Vavrinecké červené - 3 rady zmiešané - Muller, Irsai, stolové - stromčeky jablone a slivky - cca 1500l vyprodukovaného vína ročne O vinohrad je perfektne starané a všetky odrody sú úplne zdravé. Autom sa dá dostať priamo k viniču a prináleží aj podiel na príjazdovej ceste. Ihneď po kúpe je možné vinič prenajať. Už teraz sú záujemci, ktorí by radi pestovali v rámci prenájmu.
Predaj  viničného domčeku s vinohradom - Rybník (130-14-NASa
130-14-NASa Ponúkame na predaj moderný viničný domček s vinohradom, záhradou a sadom v obci Rybník. Veľkosť pozemku 2987 m2. Je prevažne rovinatý, nachádza sa na slnečnom mieste s krásnym výhľadom na okolie. Spôsob využívania pozemku: orná pôda, vinica, záhrada. Na pozemku sa nachádza záhradný domček - unimobunka po rekonštrukcii s novou kuchynskou linkou, krbom, nábytkom. V kúpeľni sa plánovalo napojiť sprchovací kút na nádrž s filtráciou. Chatka je napojená na solárny systém, malú veternú elektráreň ktoré sa riadia z mobilu, vždy budete vedieť, či máte nabitú baterku. Pri pozemku sú aj elektrické siete. V chatke je zavedený Internet Orange. Priestranná záhrada poskytuje dostatok priestoru nie len na oddych i relax, ale aj na pestovanie viniča a záhradkárčenie. Na veľkom pozemku je možné postaviť väčšiu chatku, prípadne aj viac. Parkovanie na pozemku pre viaceré áut. Ticho a kľud. Pekne prostredie, pozemok sa nachádza pri lese, ktorý je chránenou prírodnou rezerváciou. Obec Rybník sa nachádza na úpätí Štiavnický vrchov, v 10 km od Levíc, v 20 km od Zlatých Moraviec, v známej vinohradníckej oblasti. Treba vidieť! Naše ceny sú vrátane provízie za kompletný servis a sú schválené majiteľom. Naše hypotekárne centrum Vám bezplatne pomôže pri výbere pre Vás najvýhodnejšieho úveru na kúpu danej nehnuteľnosti.
Predaj viničného domčeka s vinohradom - Rybník 130-14-NASa
130-14-NASa Ponúkame na predaj moderný viničný domček s vinohradom, záhradou a sadom v obci Rybník. Veľkosť pozemku 2987 m2. Je prevažne rovinatý, nachádza sa na slnečnom mieste s krásnym výhľadom na okolie. Spôsob využívania pozemku: orná pôda, vinica, záhrada. Na pozemku sa nachádza záhradný domček - unimobunka po rekonštrukcii s novou kuchynskou linkou, krbom, nábytkom. V kúpeľni sa plánovalo napojiť sprchovací kút na nádrž s filtráciou. Chatka je napojená na solárny systém, malú veternú elektráreň ktoré sa riadia z mobilu, vždy budete vedieť, či máte nabitú baterku. Pri pozemku sú aj elektrické siete. V chatke je zavedený Internet Orange a kamerový systém. Priestranná záhrada poskytuje dostatok priestoru nie len na oddych i relax, ale aj na pestovanie viniča a záhradkárčenie. Na veľkom pozemku je možné postaviť väčšiu chatku, prípadne aj viac. Parkovanie na pozemku pre viaceré áut. Ticho a kľud. Pekne prostredie, pozemok sa nachádza pri lese, ktorý je chránenou prírodnou rezerváciou. Obec Rybník sa nachádza na úpätí Štiavnický vrchov, v 10 km od Levíc, v 20 km od Zlatých Moraviec, v známej vinohradníckej oblasti. Treba vidieť! Pozrite si krátke video nehnuteľnosti /reel/53 Cena: 47 700 € Naše ceny sú vrátane provízie za kompletný servis a sú schválené majiteľom. Naše hypotekárne centrum Vám bezplatne pomôže pri výbere pre Vás najvýhodnejšieho úveru na kúpu danej nehnuteľnosti.
Pekná záhrada s vinicou na 30a - Rybník - Levice
Typ: Záhrady Ulica: Rybník Obec: Rybník Ponúkame Vám na predaj peknú záhradu 2987m2 s vinicou v obci Rybník na úpätí Štiavnických vrchov. Pozemok je prevažne rovinatý, nachádza sa na slnečnom mieste s krásnym výhľadom na okolie. Spôsob využívania pozemku: orná pôda, vinica, záhrada. Na pozemku sa nachádza záhradný domček - unimobunka po rekonštrukcii s novou kuchynskou linkou, krbom, nábytkom. Inžinierske siete: Chatka je napojená na solárny systém a malú veternú elektráreň ktoré sa riadia z mobilu, vždy budete vedieť, či máte nabitú baterku.  Pri pozemku sú aj elektrické siete. V kúpeľni sa plánovalo napojiť sprchovací kút na nádrž s filtráciou. V chatke je zavedený Internet Orange.  Priestranná záhrada poskytuje dostatok priestoru nie len na oddych i relax, ale aj na pestovanie viniča a záhradkárčenie. Na veľkom pozemku je možné postaviť väčšiu chatku, prípadne aj viac.  Parkovanie na pozemku pre viaceré áut.  Ticho a kľud.  Pekne prostredie, pozemok sa nachádza pri lese, ktorý je chránenou prírodnou rezerváciou.  Obec Rybník sa nachádza na úpätí Štiavnických vrchov, v 10 km od Levíc, v 20 km od Zlatých Moraviec, 45 km od Nitry v známej vinohradníckej oblasti. Treba vidieť! Ďalšie detailné informácie ohľadom ponúkanej nehnuteľnosti, Vám radi poskytneme na osobnom stretnutí alebo telefonicky na t.č. , email: stepanova@ V cene je zahrnuté vybavenie všetkých úkonov potrebných k prevodu nehnuteľností, vypracovanie zmlúv advokátskou kanceláriou, autorizácia zmlúv priamo v advokátskej kancelárii bez potreby overovania podpisov u notára, zastupovanie v katastrálnom konaní vrátane poplatkov. Podanie návrhu na vklad je elektronicky, cestou advokátskej kancelárie. Náš hypotekárny špecialista Vám bezplatne pomôže pri výbere pre Vás najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru na kúpu danej nehnuteľnosti. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Celková plocha: 2987 m2 Plocha pozemku: 2987 m2 Zastavaná plocha: 15 m2 Káblová televízia: nie El. napätie: 230V Parkovanie: áno Voda: nie Krb: áno Inžinierske siete: blízko Kanalizácia: nie Plyn: nie
Pozemok v intraviláne mesta Šahy
Dostatočne veľký pozemok pre všetko o čom snívate .. a ste stále v meste, kúsok od centra :) Ponúkame Vám pozemok o výmere 1467 m 2 v intraviláne mesta Šahy na Mlynskej ulici, vedľa OSBD Levice – prevádzka ŠAHY, len 400 metrov od centra v slepej uličke v pokojnom prostredí ,stále budete bývať v meste s pocitom vidieka. V meste je úplná občianska vybavenosť: školy, škôlka, kostol, obchody, pošta,úrady, zdravotné stredisko. Najbližšie potraviny Billa 350 m, 400 m autobusová stanica. Pozemok je v katastrálnom aparáte evidovaný ako záhrady a zastavaná plocha (nedokončený domček) na pozemku je revízna šachta na vodu, vlastná studňa a nedokončeným domčekom v horšom stave a na hranici pozemku plynová prípojka. Na pozemku sú 11 radov viniča - odroda deliware, 2 jablone, 1 hruška, pozemku je vysadený starý Orech pozemok sa môže využiť ako záhrada na dopestovanie bio zeleniny alebo na stavbu Bungalovu, pri veľkorysosti pozemku je všestranné využitie. Pozemok je z každej strany oplotený a s dvomi vstupmi na pozemok. Inžinierske siete sú na hranici pozemku a v dostupnosti od pozemku. Máme potvrdenia od príslušných inštitúcií. Rozmery pozemku sú: cca 44 x 33,5 m Veľká výhoda plynovej prípojky na hranici pozemku, vlastná studňa , šírka a veľkorysosť pozemku. Na pozemku nie sú žiadne vecné bremená a ťarchy, je „právne čistý“. Poprípade celý pozemok využiť na radovú výstavbu domov s garážou, predzáhradkou a oddychovou záhradou za domom. Pozemok je možné rozdeliť na dva identické pozemky o rozlohe 733 a 734 m2 RK prosím nevolať. Ďakujem Obhliadku si môžete dohodnúť na tel. č. alebo mail: bonita.pluslv@ Prajem všetko dobré :)
Veľký pozemok v meste Šahy
Dostatočne veľký pozemok pre všetko o čom snívate .. a ste stále v meste, kúsok od centra :) Ponúkame Vám pozemok o výmere 1467 m 2 v intraviláne mesta Šahy na Mlynskej ulici, vedľa OSBD Levice – prevádzka ŠAHY, len 400 metrov od centra v slepej uličke v pokojnom prostredí ,stále budete bývať v meste s pocitom vidieka. V meste je úplná občianska vybavenosť: školy, škôlka, kostol, obchody, pošta,úrady, zdravotné stredisko. Najbližšie potraviny Billa 350 m, 400 m autobusová stanica. Pozemok je v katastrálnom aparáte evidovaný ako záhrady a zastavaná plocha (nedokončený domček) na pozemku je revízna šachta na vodu, vlastná studňa a nedokončeným domčekom v horšom stave a na hranici pozemku plynová prípojka. Na pozemku sú 11 radov viniča - odroda deliware, 2 jablone, 1 hruška, pozemku je vysadený starý Orech pozemok sa môže využiť ako záhrada na dopestovanie bio zeleniny alebo na stavbu Bungalovu, pri veľkorysosti pozemku je všestranné využitie. Pozemok je z každej strany oplotený a s dvomi vstupmi na pozemok. Inžinierske siete sú na hranici pozemku a v dostupnosti od pozemku. Máme potvrdenia od príslušných inštitúcií. Rozmery pozemku sú: cca 44 x 33,5 m Veľká výhoda plynovej prípojky na hranici pozemku, vlastná studňa , šírka a veľkorysosť pozemku. Na pozemku nie sú žiadne vecné bremená a ťarchy, je „právne čistý“. Poprípade celý pozemok využiť na radovú výstavbu domov s garážou, predzáhradkou a oddychovou záhradou za domom. Pozemok je možné rozdeliť na dva identické pozemky o rozlohe 733 a 734 m2 RK prosím nevolať. Ďakujem Obhliadku si môžete dohodnúť na tel. č. alebo mail: bonita.pluslv@ Prajem všetko dobré :)