inzercia, predaj, predám, bazár

Na PRENÁJOM 4izbový byt Mezonet

Kategória: Byty

Na PRENÁJOM / Kiadó / For RENT!

Slnečný 4izbový byt vo vyhľadávanej časti UL. KRÁĽA ŽIGMUNDA - DUNAJSKÁ STREDA, s vynikajúcou dostupnosťou do CENTRA len 5min či už autom , alebo MHD ( priamo pri obytnom dome ). K bytu je aj jedno vyhradené parkovacie státie. V areáli sa nachádza aj detské ihrisko.

BYT SA PRENAJÍMA S KOMPLETNÝM ZARIADENÍM A JE IHNEĎ VOĽNÝ.

Byt s rozlohou 106,27m2 + balkón sa nachádza na 4.a 5. podlaží obytného domu. Jedná sa o 4izbový mezonet!

V bytovom dome sa nachádza výťah značky Schindler, Do bytového domu je vstup s čipom alebo kódom o čistotu a hygienu spoločných priestorov sa stará externá spoločnosť.

Dispozícia bytu:
NA 4.PODLAŽÍ:
- predsieň 7,96m2
- wc s umývadlom 1,96m2
- obývacia izba spojená s kuchyňou s výstupom na balkón 22,67m2
- šatník 5,03m2
- izba s výstupom na balkón 14,47m2
NA 5.PODLAŽÍ:
- schodište 4,21m2
- chodba 3,39m2
- kúpeľňa s wc 10,14m2
- 2x izba 15,61m2

Loggia - 3,39m2

- kúrenie je riešené samostaným plynovým kotlom
- okná plastové s izotermickým dvojsklom
- interiérové dvere - drevené s drevenými zárubňami
- bezpečnostné vchodové dvere
- v izbách sú plávajúce podlahy
- v kuchyni kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi
- v kúpeľni: rohová vaňa, umývadlo, wc, bidet
- v dolnej miestnosti - obývačke je klimatizácia
- na prízemí bytového domu sa nachádza spoločná miestnosť - kočikáreň
- zavedený vysokorýchlostný optický internet
- v obývačke LED strop s bodovým osvetlenim a voľbou farebných odtieňov

Napriek tomu, že sa nehnuteľnosť nachádza na sídlisku v okolí je veľa stromov a zelene.

Dve elektrické brány pre vchod do areálu s diaľkovým ovladaním.


POLOHA A OBČIANSKA VYBAVENOSŤ:
V blízkosti bytového domu (2-3 minúty) sa nachádzajú potraviny, lekáreň, drogéria, kaviarne, reštaurácie, posilňovňa, pošta, nákupné strediská, zastávky MHD a taktiež materská a základná škola.
Na PRENÁJOM 4izbový byt Mezonet
Podobné inzeráty
NA PREDAJ: 4IZBOVÝ MEZONETOVÝ BYT, UL. KRÁĽA ŽIGMUNDA, DUNAJ
NA PREDAJ 4IZBOVÝ MEZONET BYT VO VYHĽADÁVANEJ LOKALITE - UL. KRÁĽA ŽIGMUNDA - DUNAJSKÁ STREDA *** Priestranný, svojou dispozíciou veľmi atraktívny byt, vo vyhľadávanej lokalite*** Realitná kancelária RE/MAX ponúka EXLUZÍVNE na predaj slnečný 4izbový byt vo vyhľadávanej časti UL. KRÁĽA ŽIGMUNDA - DUNAJSKÁ STREDA, s vynikajúcou dostupnosťou do CENTRA len 5min či už autom , alebo MHD ( priamo pri obytnom dome ). Byt s rozlohou( 106,27m2 bez balkónu) sa nachádza na 4.a 5. podlaží obytného domu. Jedná sa o 4izbový mezonetový byt, ktorý sa nachádza po 2podlažiach zvisle spojených pravotočivým schodiskom. Dispozícia bytu: NA 4.PODLAŽÍ: - predsieň 7,96m2 - wc s umývadlom 1,96m2 - obývacia izba spojená s kuchyňou s výstupom na balkón 22,67m2 - šatník 5,03m2 - izba s výstupom na balkón 14,47m2 NA 5.PODLAŽÍ: - schodište 4,21m2 - chodba 3,39m2 - kúpeľňa s wc 10,14m2 - 2x izba 15,61m2 Loggia - 3,39m2 - kúrenie je riešené samostaným plynovým kotlom - okná plastové s izotermickým dvojsklom - interiérové dvere - drevené s drevenými zárubňami - bezpečnostné vchodové dvere - v izbách sú plávajúce podlahy - v kuchyni kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi - v kúpeľni: rohová vaňa, umývadlo, wc, bidet - v dolnej miestnosti - obývačke je klimatizácia - na prízemí bytového domu sa nachádza spoločná miestnosť - kočikáreň - zavedený vysokorýchlostný optický internet - v obývačke LED strop s bodovým osvetlenim a voľbou farebných odtieňov Do bytového domu je vstup s čipom alebo kódom a v dome je aj výťah. Dom bol skolaudovaný v roku 2009 a nachádza sa uzatvorenom areáli, kde sa nachádza aj jedno vyhradené parkovacie státie k bytu. V areáli sa nachádza aj detské ihrisko. Svojou dispozíciou a lokalitou je byt vhodný pre mladú rodinu, alebo seniorov, ako aj byt na výhodnú investíciu. Napriek tomu, že sa nehnuteľnosť nachádza na sídlisku v okolí je veľa stromov a zelene. Bytový dom je pod súkromnou správou DOMOV DS, s.r.o.. Hygiena a čistota spoločných priestorov je zabezpečená externou firmou každý týždeň. Areál udržiavaný správcouskou spoločnosťou po celý rok. Dve elektrické brány pre vchod do areálu s diaľkovým ovladaním. Mesačné náklady 150,- EUR/3osoby BYT SA PREDÁVA S KOMPLETNÝM ZARIADENÍM A BUDE VOĽNÝ V MESIACI OKTÓBER 2022. POLOHA A OBČIANSKA VYBAVENOSŤ: V blízkosti bytového domu (2-3 minúty) sa nachádzajú potraviny, lekáreň, drogéria, kaviarne, reštaurácie, posilňovňa, pošta, nákupné strediská, zastávky MHD a taktiež materská a základná škola. FINANCOVANIE: Súčasťou našej kancelárie je hypotekárne centrum, kde vám kompletný servis zastreší naša hypotekárna špecialistka s dlhoročnými skúsenosťami v oblasti financovania. Vybavenie hypotéky je možné u nás vo všetkých bankách. V CENE JE ZAHRNUTÉ: Provízia RK, poskytnutie komplexných realitných a právnych slu
PREDAJ: 4IZBOVÝ MEZONETOVÝ BYT, DUNAJSKÁ STREDA
OPÄŤ V PONUKE! IHNEĎ VOĽNÝ KI NASŤAHOVANIU! NA PREDAJ 4IZBOVÝ MEZONET BYT VO VYHĽADÁVANEJ LOKALITE - UL. KRÁĽA ŽIGMUNDA - DUNAJSKÁ STREDA *** Priestranný, svojou dispozíciou veľmi atraktívny byt, vo vyhľadávanej lokalite*** Realitná kancelária RE/MAX ponúka EXLUZÍVNE na predaj slnečný 4izbový byt vo vyhľadávanej časti UL. KRÁĽA ŽIGMUNDA - DUNAJSKÁ STREDA, s vynikajúcou dostupnosťou do CENTRA len 5min či už autom , alebo MHD ( priamo pri obytnom dome ). Byt s rozlohou( 106,27m2 bez balkónu) sa nachádza na 4.a 5. podlaží obytného domu. Jedná sa o 4izbový mezonetový byt, ktorý sa nachádza po 2podlažiach zvisle spojených pravotočivým schodiskom. Dispozícia bytu: NA 4.PODLAŽÍ: - predsieň 7,96m2 - wc s umývadlom 1,96m2 - obývacia izba spojená s kuchyňou s výstupom na balkón 22,67m2 - šatník 5,03m2 - izba s výstupom na balkón 14,47m2 NA 5.PODLAŽÍ: - schodište 4,21m2 - chodba 3,39m2 - kúpeľňa s wc 10,14m2 - 2x izba 15,61m2 Loggia - 3,39m2 - kúrenie je riešené samostaným plynovým kotlom - okná plastové s izotermickým dvojsklom - interiérové dvere - drevené s drevenými zárubňami - bezpečnostné vchodové dvere - v izbách sú plávajúce podlahy - v kuchyni kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi - v kúpeľni: rohová vaňa, umývadlo, wc, bidet - v dolnej miestnosti - obývačke je klimatizácia - na prízemí bytového domu sa nachádza spoločná miestnosť - kočikáreň - zavedený vysokorýchlostný optický internet - v obývačke LED strop s bodovým osvetlenim a voľbou farebných odtieňov Do bytového domu je vstup s čipom alebo kódom a v dome je aj výťah. Dom bol skolaudovaný v roku 2009 a nachádza sa uzatvorenom areáli, kde sa nachádza aj jedno vyhradené parkovacie státie k bytu. V areáli sa nachádza aj detské ihrisko. Svojou dispozíciou a lokalitou je byt vhodný pre mladú rodinu, alebo seniorov, ako aj byt na výhodnú investíciu. Napriek tomu, že sa nehnuteľnosť nachádza na sídlisku v okolí je veľa stromov a zelene. Bytový dom je pod súkromnou správou DOMOV DS, s.r.o.. Hygiena a čistota spoločných priestorov je zabezpečená externou firmou každý týždeň. Areál udržiavaný správcouskou spoločnosťou po celý rok. Dve elektrické brány pre vchod do areálu s diaľkovým ovladaním. Mesačné náklady 150,- EUR/3osoby BYT SA PREDÁVA S KOMPLETNÝM ZARIADENÍM A JE IHNEĎ VOĽNÝ. POLOHA A OBČIANSKA VYBAVENOSŤ: V blízkosti bytového domu (2-3 minúty) sa nachádzajú potraviny, lekáreň, drogéria, kaviarne, reštaurácie, posilňovňa, pošta, nákupné strediská, zastávky MHD a taktiež materská a základná škola. FINANCOVANIE: Súčasťou našej kancelárie je hypotekárne centrum, kde vám kompletný servis zastreší naša hypotekárna špecialistka s dlhoročnými skúsenosťami v oblasti financovania. Vybavenie hypotéky je možné u nás vo všetkých bankách.
MODERNÝ MEZONET – 5 IZB. BYT S VEĽKOU TERASOU
Výrazne znížená cena!!! Pozývame Vás na obhliadku priestranného, viacpodlažného bytu umiestneného v klasickom bytovom dome vo Zvolene, ktorý môžete mať teraz za nižšiu cenu. Francúzi takto postavený byt nazývajú mezonet lebo toto bývanie imituje bývanie v rodinnom dome s tým, že ho rozdeľuje do viacerých úrovní. Tento krásny moderný byt má svoje čaro. Výhodou je veľká terasa, 5 izieb aj dve WC. Byt je ladení v príjemných farbách. Bytový panelový dom je zateplený a má priestranné parkovanie a pivnicu. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: Mezonet je postavený na dvoch úrovniach. Prvá úroveň je s hlavným vstupom, chodby, 2 izieb a WC. Do druhej úrovne prechádzame po schodoch na chodbu do obývacej izby a vychádzame z nej na veľkú terasu. Krásna nová kuchyňa s jedálňou, špajza, technická miestnosť, murovaná kúpeľňa, 2 nepriechodné izby. POPIS NEHNUTEĽNOSTI: • celková výmera 5 izb. bytu je 138 m2 a plus terasa 12,5 m2 • náklady s fondom opráv, plynom a elektrinou na bývanie 340 € pre tri osoby • priestranná moderná kuchyňa s jedálenským priestorom • zabudovaná mikrovlnka, elektrická rúra, plynový sporák a umývačka • z veľkej obývačky sa viete dostať na terasu, do kuchyne aj do chodby • murovaná kúpeľňa, sprchovací kút • 2 oddelené WC, aj na prízemí a na poschodí • špajza aj technická miestnosť • ústredné vykurovanie, merače tepla • plastové okná • plávajúce podlahy • schody a kúpeľne dlažba • terasa má kamienkový koberec • možnosť súkromia pre návštevu na poschodí • byt je napojený na verejný vodovod a kanalizáciu • optika, možnosť pripojenia 3 x TV • priestranná terasa ponúka príjemné posedenie • orientácia sever a juh • zariadenie je na dohode s majiteľmi • separovaný zber odpadu • byt má výhodnú polohu a to iba na skok na prechádzku či do mesta • možnosť prenájmu parkovacieho miesta • výťah aj bezbariérový prístup • v meste Zvolen je kompletná občianska vybavenosť • osobné vlastníctvo, financovanie hypotékou možné (pomôžeme Vám s jej vybavením ZADARMO - najlacnejšia hypotéka na trhu je u nás) CELKOVÝ DOJEM MAKLÉRA: Tento mezonet Vás jednoznačne očarí svojou krásnou kuchyňou aj terasou. Celý 5 izbový byt je ladený v modernom štýle a cítite sa v ňom veľmi príjemne. Výhodou je, že v ňom všetko nájdete ako v rodinnom dome. Dispozícia bytu umožňuje súkromie pre návštevu. V izbách a na chodbe sú plávajúce podlahy, dlažba v kúpeľni aj na schodoch. Po celej terase je potiahnutý kamienkový koberec. Byt je svetlý a teplý. Zariadenie mezonetu je moderné. Rekonštrukcia nie je potrebná. Byt je pripravený ihneď na bývanie. Kúpeľňa má sprchovací kút a WC, ktoré je na prízemí a na poschodí. Zvolen časť Západ má kompletnú občiansku vybavenosť, škôlku, školu, lekáreň, obchody aj reštauráciu. Mezonet je ten pravý priestor kde budete cítiť pokoj po práci. Kto má rád krásny výhľad na prírodu si príde na svoje. Táto nehnuteľnosť je vhodná aj pre náročnejšieho klienta. Maklér V
TOP 4-izbový byt Mezonet s vlastným park. v uzavretom areáli
Na Predaj / Eladó / For Sale! Slnečný nadštandardný 4izbový byt MEZONET vo vyhľadávanej časti UL. KRÁĽA ŽIGMUNDA - DUNAJSKÁ STREDA, 10ročný byt.dom s vynikajúcou dostupnosťou do CENTRA len 5min či už autom , alebo MHD ( priamo pri obytnom dome ). K bytu je aj jedno vyhradené parkovacie státie. V areáli sa nachádza aj detské ihrisko. BYT SA Predáva S KOMPLETNÝM ZARIADENÍM A JE IHNEĎ VOĽNÝ. Byt s rozlohou 106,27m2 + balkón sa nachádza na 4.a 5. podlaží obytného domu. Jedná sa o 4izbový mezonet! V bytovom dome sa nachádza výťah značky Schindler, Do bytového domu je vstup s čipom alebo kódom o čistotu a hygienu spoločných priestorov sa stará externá spoločnosť. Dispozícia bytu: NA 4.PODLAŽÍ: - predsieň 7,96m2 - wc s umývadlom 1,96m2 - obývacia izba spojená s kuchyňou s výstupom na balkón 22,67m2 - šatník 5,03m2 - izba s výstupom na balkón 14,47m2 NA 5.PODLAŽÍ: - schodište 4,21m2 - chodba 3,39m2 - kúpeľňa s wc 10,14m2 - 2x izba 15,61m2 so vstavanou skriňou! Loggia - 3,39m2 - kúrenie je riešené samostaným plynovým kotlom - okná plastové s izotermickým dvojsklom - interiérové dvere - drevené s drevenými zárubňami - bezpečnostné vchodové dvere - v izbách sú plávajúce podlahy - v kuchyni kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi - v kúpeľni: rohová vaňa, umývadlo, wc, bidet - v dolnej miestnosti - obývačke je klimatizácia - na prízemí bytového domu sa nachádza spoločná miestnosť - kočikáreň - zavedený vysokorýchlostný optický internet - v obývačke LED strop s bodovým osvetlenim a voľbou farebných odtieňov Napriek tomu, že sa nehnuteľnosť nachádza na sídlisku v okolí je veľa stromov a zelene. Dve elektrické brány pre vchod do areálu s diaľkovým ovladaním. POLOHA A OBČIANSKA VYBAVENOSŤ: V blízkosti bytového domu (2-3 minúty) sa nachádzajú potraviny, lekáreň, drogéria, kaviarne, reštaurácie, posilňovňa, pošta, nákupné strediská, zastávky MHD a taktiež materská a základná škola. Cena: 185000,- V prípade kúpy ponúkanej nehnuteľnosti je možnosť zarátať Vašu vlastnú nehnuteľnosť ako protihodnotu +-dohodou !
TOP 4-izbový byt Mezonet s vlastným park. v uzavretom areáli
Na Predaj / Eladó / For Sale! Slnečný nadštandardný 4izbový byt MEZONET vo vyhľadávanej časti UL. KRÁĽA ŽIGMUNDA - DUNAJSKÁ STREDA, 10ročný byt.dom s vynikajúcou dostupnosťou do CENTRA len 5min či už autom , alebo MHD ( priamo pri obytnom dome ). K bytu je aj jedno vyhradené parkovacie státie. V areáli sa nachádza aj detské ihrisko. BYT SA Predáva S KOMPLETNÝM ZARIADENÍM A JE IHNEĎ VOĽNÝ. Byt s rozlohou 106,27m2 + balkón sa nachádza na 4.a 5. podlaží obytného domu. Jedná sa o 4izbový mezonet! V bytovom dome sa nachádza výťah značky Schindler, Do bytového domu je vstup s čipom alebo kódom o čistotu a hygienu spoločných priestorov sa stará externá spoločnosť. Dispozícia bytu: NA 4.PODLAŽÍ: - predsieň 7,96m2 - wc s umývadlom 1,96m2 - obývacia izba spojená s kuchyňou s výstupom na balkón 22,67m2 - šatník 5,03m2 - izba s výstupom na balkón 14,47m2 NA 5.PODLAŽÍ: - schodište 4,21m2 - chodba 3,39m2 - kúpeľňa s wc 10,14m2 - 2x izba 15,61m2 so vstavanou skriňou! Loggia - 3,39m2 - kúrenie je riešené samostaným plynovým kotlom - okná plastové s izotermickým dvojsklom - interiérové dvere - drevené s drevenými zárubňami - bezpečnostné vchodové dvere - v izbách sú plávajúce podlahy - v kuchyni kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi - v kúpeľni: rohová vaňa, umývadlo, wc, bidet - v dolnej miestnosti - obývačke je klimatizácia - na prízemí bytového domu sa nachádza spoločná miestnosť - kočikáreň - zavedený vysokorýchlostný optický internet - v obývačke LED strop s bodovým osvetlenim a voľbou farebných odtieňov Napriek tomu, že sa nehnuteľnosť nachádza na sídlisku v okolí je veľa stromov a zelene. Dve elektrické brány pre vchod do areálu s diaľkovým ovladaním. POLOHA A OBČIANSKA VYBAVENOSŤ: V blízkosti bytového domu (2-3 minúty) sa nachádzajú potraviny, lekáreň, drogéria, kaviarne, reštaurácie, posilňovňa, pošta, nákupné strediská, zastávky MHD a taktiež materská a základná škola. Cena: 179900,- V prípade kúpy ponúkanej nehnuteľnosti je možnosť zarátať Vašu vlastnú nehnuteľnosť ako protihodnotu +-dohodou !
TOP 4-izbový byt Mezonet s vlastným park. v uzavretom areáli
Na Predaj / Eladó / For Sale! Slnečný nadštandardný 4izbový byt MEZONET vo vyhľadávanej časti UL. KRÁĽA ŽIGMUNDA - DUNAJSKÁ STREDA, 10ročný byt.dom s vynikajúcou dostupnosťou do CENTRA len 5min či už autom , alebo MHD ( priamo pri obytnom dome ). K bytu je aj jedno vyhradené parkovacie státie. V areáli sa nachádza aj detské ihrisko. BYT SA Predáva S KOMPLETNÝM ZARIADENÍM A JE IHNEĎ VOĽNÝ. Byt s rozlohou 106,27m2 + balkón sa nachádza na 4.a 5. podlaží obytného domu. Jedná sa o 4izbový mezonet! V bytovom dome sa nachádza výťah značky Schindler, Do bytového domu je vstup s čipom alebo kódom o čistotu a hygienu spoločných priestorov sa stará externá spoločnosť. Dispozícia bytu: NA 4.PODLAŽÍ: - predsieň 7,96m2 - wc s umývadlom 1,96m2 - obývacia izba spojená s kuchyňou s výstupom na balkón 22,67m2 - šatník 5,03m2 - izba s výstupom na balkón 14,47m2 NA 5.PODLAŽÍ: - schodište 4,21m2 - chodba 3,39m2 - kúpeľňa s wc 10,14m2 - 2x izba 15,61m2 so vstavanou skriňou! Loggia - 3,39m2 - kúrenie je riešené samostaným plynovým kotlom - okná plastové s izotermickým dvojsklom - interiérové dvere - drevené s drevenými zárubňami - bezpečnostné vchodové dvere - v izbách sú plávajúce podlahy - v kuchyni kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi - v kúpeľni: rohová vaňa, umývadlo, wc, bidet - v dolnej miestnosti - obývačke je klimatizácia - na prízemí bytového domu sa nachádza spoločná miestnosť - kočikáreň - zavedený vysokorýchlostný optický internet - v obývačke LED strop s bodovým osvetlenim a voľbou farebných odtieňov Napriek tomu, že sa nehnuteľnosť nachádza na sídlisku v okolí je veľa stromov a zelene. Dve elektrické brány pre vchod do areálu s diaľkovým ovladaním. POLOHA A OBČIANSKA VYBAVENOSŤ: V blízkosti bytového domu (2-3 minúty) sa nachádzajú potraviny, lekáreň, drogéria, kaviarne, reštaurácie, posilňovňa, pošta, nákupné strediská, zastávky MHD a taktiež materská a základná škola. Cena: 179000,- V prípade kúpy ponúkanej nehnuteľnosti je možnosť zarátať Vašu vlastnú nehnuteľnosť ako protihodnotu +-dohodou !