inzercia, predaj, predám, bazár

NA PRENÁJOM Kancelárske priestory, Košice - Juh, Ul. Žižkova

Kategória: Kancelárie

Realitná kancelária RELCOM v zastúpení Ing. Patrícii Čelovskej Vám ponúka na prenájom luxusné kancelárie na ul. Žižkova - Košice JUH.

Na prenájom nové kancelárske priestory s chladením a parkovaním v polyfunkčnom objekte ŽIŽKOVA o výmere 30 m2. Kancelárske priestory sa nachádzajú na prvom poschodí polyfunkčného domu a pozostávajú zo štyroch kancelárií, chodby, toaliet a kuchynky (pôdorys priestoru v prílohe).

Najmodernejšie technológie, prémiové materiály a príjemné prostredie polyfunkčného domu, vytvárajú ideálne prostredie pre Vaše podnikanie.
K priestoru si môžete prenajať parkovacie státia a skladové priestory.

Ak máte záujem o 3D obhliadku nehnuteľnosti neváhajte si to pozrieť v priloženom linku : máte záujem o video nehnuteľnosti: je lokalita Žizkovej ulice veľmi frekventovaná s ďalšími pribúdajúcimi novostavbami a štátnými inštitúciami: Herbéria, Biznis centrum na Štúrovej ulici BC1, BC2 a BC3. Krajský a okresnýn súd, úrad práce. Blízko je MHD zastávka a potraviny.

električky č.: 2, 4, 6, 7.

autobusy č.: 10, 11, 20L, 21, 23, 25, 32, 52, 56, 71, 72.

Reštaurácie v blízkosti:

REŠTIKE

reštaurácia K2 na Štúrovej,

reštaurácia ZORE

kaviareň PAPA v parku kasární Kulturpark: /kaviarenPAPA/

kaviareň Chilli cafe : /chillicaféKošice/

Služby v blízskosti:

Lady fitness :

Klinika laserovej medicíny, estetickej a plastickej chirurgie :

Klinika estetickej medicíny :

VÚB Banka

Slovenská Sporitelňa

Cena : 490 eur/mesiac + DPH.
Energie : 70 eur/mesiac + DPH.

K dispozícii ihneď.

Neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes na tel. čísle + 635 - Mgr. Dávid Čelovský - Realitná kancelária RELCOM
Poschodie: 1
Počet poschodí: 4
Počet izieb: 2
Dodatok k cene: , vrátane provízie
Obytná plocha: 57m²
Celková rozloha: 57m²
Úžitková plocha: 57m²
Vlastníctvo: firemné
Stav: úplne prerobený
Internet: lokálny poskytovateľ
Výťah: áno
Parkovanie: áno
Zariadenie: zariadený
Zateplený objekt: áno
Klimatizácia: áno
Energetický certifikát: A
Bezbariérový prístup : áno
Okná: hliníkové
NA PRENÁJOM Kancelárske priestory, Košice - Juh, Ul. Žižkova
Podobné inzeráty
NA PRENÁJOM Kancelárske priestory, Košice - Juh, Ul. Žižkova
Realitná kancelária RELCOM v zastúpení Ing. Patrícii Čelovskej Vám ponúka na prenájom luxusné kancelárie na ul. Žižkova - Košice JUH. Na prenájom nové kancelárske priestory s chladením a parkovaním v polyfunkčnom objekte ŽIŽKOVA o výmere 29 m2. Kancelárske priestory sa nachádzajú na prvom poschodí polyfunkčného domu a pozostávajú zo štyroch kancelárií, chodby, toaliet a kuchynky (pôdorys priestoru v prílohe). Najmodernejšie technológie, prémiové materiály a príjemné prostredie polyfunkčného domu, vytvárajú ideálne prostredie pre Vaše podnikanie. K priestoru si môžete prenajať parkovacie státia a skladové priestory. Ak máte záujem o 3D obhliadku nehnuteľnosti neváhajte si to pozrieť v priloženom linku : Ak máte záujem o video nehnuteľnosti: Celkovo je lokalita Žizkovej ulice veľmi frekventovaná s ďalšími pribúdajúcimi novostavbami a štátnými inštitúciami: Herbéria, Biznis centrum na Štúrovej ulici BC1, BC2 a BC3. Krajský a okresnýn súd, úrad práce. Blízko je MHD zastávka a potraviny. električky č.: 2, 4, 6, 7. autobusy č.: 10, 11, 20L, 21, 23, 25, 32, 52, 56, 71, 72. Reštaurácie v blízkosti: REŠTIKE reštaurácia K2 na Štúrovej, reštaurácia ZORE kaviareň PAPA v parku kasární Kulturpark: /kaviarenPAPA/ kaviareň Chilli cafe : /chillicaféKošice/ Služby v blízskosti: Lady fitness : Klinika laserovej medicíny, estetickej a plastickej chirurgie : Klinika estetickej medicíny : VÚB Banka Slovenská Sporitelňa Cena : 490 eur/mesiac + DPH. Energie : 70 eur/mesiac + DPH. K dispozícii ihneď. Neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes na tel. čísle + 635 - Mgr. Dávid Čelovský - Realitná kancelária RELCOM Poschodie: 1 Počet poschodí: 4 Počet izieb: 2 Dodatok k cene: , vrátane provízie Obytná plocha: 29m² Celková rozloha: 29m² Úžitková plocha: 29m² Vlastníctvo: firemné Stav: úplne prerobený Internet: lokálny poskytovateľ Výťah: áno Parkovanie: áno Zariadenie: zariadený Zateplený objekt: áno Klimatizácia: áno Energetický certifikát: A Bezbariérový prístup : áno Okná: hliníkové
Kancelárske priestory, Košice - Juh, Ul. Žižkova
Realitná kancelária RELCOM v zastúpení Ing. Patrícii Čelovskej Vám ponúka na prenájom luxusné kancelárie na ul. Žižkova - Košice JUH. Na prenájom nové kancelárske priestory s chladením a parkovaním v polyfunkčnom objekte ŽIŽKOVA o výmere 23,5 m2. Kancelárske priestory sa nachádzajú na prvom poschodí polyfunkčného domu a pozostávajú z jednej samostatnej miestnosti, chodby, toaliet a kuchynky (pôdorys priestoru v prílohe). Najmodernejšie technológie, prémiové materiály a príjemné prostredie polyfunkčného domu, vytvárajú ideálne prostredie pre Vaše podnikanie. K priestoru si môžete prenajať parkovacie státia a skladové priestory. Ak máte záujem o 3D obhliadku nehnuteľnosti neváhajte si to pozrieť v priloženom linku : Ak máte záujem o video nehnuteľnosti: Celkovo je lokalita Žizkovej ulice veľmi frekventovaná s ďalšími pribúdajúcimi novostavbami a štátnými inštitúciami: Herbéria, Biznis centrum na Štúrovej ulici BC1, BC2 a BC3. Krajský a okresnýn súd, úrad práce. Blízko je MHD zastávka a potraviny. električky č.: 2, 4, 6, 7. autobusy č.: 10, 11, 20L, 21, 23, 25, 32, 52, 56, 71, 72. Reštaurácie v blízkosti: REŠTIKE reštaurácia K2 na Štúrovej, reštaurácia ZORE kaviareň PAPA v parku kasární Kulturpark: /kaviarenPAPA/ kaviareň Chilli cafe : /chillicaféKošice/ Služby v blízskosti: Lady fitness : Klinika laserovej medicíny, estetickej a plastickej chirurgie : Klinika estetickej medicíny : VÚB Banka Slovenská Sporitelňa Cena : 390 eur/mesiac + DPH. Energie: 60 eur/mesiac + DPH K dispozícii ihneď. Neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes na tel. čísle + 732 - Mgr. Dávid Čelovský - Realitná kancelária RELCOM Poschodie: 1 Počet poschodí: 4 Počet izieb: 2 Dodatok k cene: , +DPH Obytná plocha: 23.5m² Celková rozloha: 23.5m² Úžitková plocha: 23.5m² Vlastníctvo: firemné Stav: úplne prerobený Internet: lokálny poskytovateľ Výťah: áno Parkovanie: áno Zariadenie: zariadený Zateplený objekt: áno Klimatizácia: áno Energetický certifikát: A Bezbariérový prístup : áno Okná: hliníkové
Košice - centrum - kancelárske a  výr.skladové priestory
Ak hľadáte sídlo pre Vašu firmu, tak ste na správnom mieste! Dušu ponúkaným kancelárskym a výrobno - skladovým priestorom dýchnete Vy svojimi víziami a podnikateľskými aktivitami. Priestory na prenájom odporúčam podnikateľom s rôznym zameraním - poskytujúcim služby ale aj výrobnú, či skladovú činnosť a distribučné centrum pre zásobovanie. Realitný maklér Alena Katonová a RK Atomia Vám ponúka a odporúča na prenájom  nebytové priestory - kancelárske a výrobno-skladové priestory v tehlovej  dvojpodlažnej budove v širšom centre mesta Košice I. - Staré mesto - na ul. Jakobyho.  Vynikajúca poloha z pohľadu dostupnosti a viditeľnosti pre Vás, Vašich zamestnancov a klientov! Širšie centrum mesta Košice, výborná občianska vybavenosť. Blízkosť bytov v novostavbách Albelli, Mlynská Bašta, Thurzovka, Pri Radnici, kancelárskych priestorov Bastion, Jumbo centra, hotelov Yasmín, Rokoko, Crystal, záchytného parkoviska a zároveň  aj blízkosť priemyselnej lokality na ul. Rampová. PONUKA Na prenájom Vám ponúkame nebytové priestory na 2. NP tehlovej budovy v celkovej úžitkovej výmere vnútorných priestorov 726 m2: - kancelárske priestory o celkovej výmere 216 m2 - kancelárie o veľkosti - 13,15 m2, 24,9 m2, 13,6 m2 a 54,6 m2 a otvorenú kanceláriu o výmere 110 m2, - skladovo-výrobné priestory (prevádzkové priestory)  o výmere 437 m2. Viď. foto -  pôdorys a dispozícia. Po dohode môže dôjsť k rozšíreniu ponúkaných priestorov na prenájom.  Priestory momentálne slúžia na strojárenskú výrobu - výrobu nástrojov, prototypov a náradia, opravu strojov a kancelárske priestory na úkony s výrobou spojené. POPIS OBJEKTU  Dvojpodlažná budova je tehlová, vonkajšie rozmery priestorov sú: 30 m x 25 m. Objekt je napojený na všetky siete - plyn, elektriku 220/380 V, mestský vodovod, kanalizáci, internet, požiarny a kamerový systém. Priestory sú vybavené základnou technologickou infraštruktúrou. Podlaha vo výrobno-skladových priestoroch je betónová dlažba a v kancelárskych priestoroch je PVC, okná sú drevené, neónové osvetlenie. V objekte je osobný výťah. K priestoru je k dispozícii - nájazdová plošina, rampa pre nákladné vozidlá a oceľový portálový žeriav.  CENA Cena priestorov na prenájom je: a) kancelárske priestory: nájomné vo výške 6,50 EUR/m2/ mesiac bez DPH a bez médií b) výrobno-skladové  priestory: nájomné vo výške 5,- EUR/m2/ mesiac bez DPH a bez médií c) za celé 2. NP (a+b) kancelárske a skladovo/výrobné priestory nájomné vo výške 5,75 EUR/m2/mesiac bez DPH a médií. Platba médií (plyn, elektrina, voda, vodné-stočné) je formou záloh a vyúčtovanie na základe spotreby. Depozit je vo výške dvojmesačného nájmu. DOPRAVNÁ DOSTUPNOSŤ Prístup do ponúkaných priestorov je bezproblémový: - autom - parkovanie - na vlastnom pozemku pred objektom, rezidentské parkovanie pred objektom, záchytné parkovisko pred Jumbo centrom, MHD, SAD, ŽSR. Viac na .
Kancelárske a komerčné priestory na prenájom, Pod Hájom, Ľub
Realitná kancelária RE/​MAX Vám exkluzívne ponúka na prenájom kancelárske a komerčné priestory nachádzajúce sa na ulici Pod Hájom, v obci Ľubotice. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Lokalita: ulica Pod Hájom, Ľubotice Využiteľnosť priestorov: kancelárie, komerčné priestory, prípadne sklad Umiestnenie priestorov: vstup z ulice Pod Hájom PRIESTORY NA PRENÁJOM: • Kancelárske priestory: - kancelária 210 s výmerou 21 m2 - kancelária 215 s výmerou 17,1 m2 - kancelária 216 s výmerou 16,8 m2 • Komerčné priestory: - priestor 212, 213 a 214 ako celok s výmerou 58,2 m2. - priestor 212 a 213 tvorí jedná veľká miestnosť s výmerou 47 m2, miestnosť 214 má výmeru 11,2 m2 a pozostáva z kancelárie, samostatnej toalety a sprchy - tieto priestory môžu byť využité aj na voľnočasové účely, telocvičňa, tanec atď. • ku kanceláriám je možné prenajať si jedno parkovacie miesto pred budovou. Cena prenájmu jedného parkovacieho miesta je 20€ / mesiac PO DOHODE JE PRIESTORY MOŽNÉ PRISPÔSOBIŤ POŽIADAVKÁM NÁJOMCU • výber farby a typ maľovky • úprava podlahy • drobné stavebné úpravy DISPOZÍCIA PRIESTOROV: 3 kancelárske priestory so vzduchotechnikou zem-vzduch, 1 komerčný priestor s vlastnou kanceláriou, toaletou a WC. Vo vstupnej chodbe sú dámske a pánske toalety so sprchou. V budove sa nachádzajú aj skladové priestory POPIS BUDOVY A PRIESTOROV: • budova, v ktorej sa priestory nachádzajú má novú vzduchotechniku • priestory majú vstup z ulice Pod Hájom • podlaha: plávajúca podlaha • elektroinštalácia, rozvody vody, odpadu a kúrenia • celá budova a kancelárie sú zabezpečené bezpečnostným systémom CENA A PLATBA:​ • cena prenájmu za 1 m2 je stanovená na 7,5 €/m2 vrátane energií a DPH MERANIE SPOTREBY ENERGIÍ:​ • v cene nájmu je zahrnutá dodávka tepla • v cene prenájmu je zahrnuté úhrady za plnenia spojené s užívaním nebytového priestoru - elektrickej energie, vodného a stočného POPIS OKOLIA: V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V blízkosti sú potraviny, zastávka MHD, škôlka, obecný úrad. Z priestorov je dobrá dostupnosť na hlavné cestné komunikácie. CELKOVÝ DOJEM MAKLÉRA: Komerčné priestory sa nachádzajú v priemyselnej časti obce Ľubotice s dobrou dostupnosťou do mesta a na hlavné cestné komunikácie. Priestory sa nachádzajú neďaleko MHD zastávky ''Kalinčiakova''.
PRIESTORY NA PRENÁJOM, HLAVNÁ UL., CENTRUM MESTA, PREŠOV
ARCHEUS Reality Prešov Vám ponúka na prenájom obchodné, resp. kancelárske priestory na Hlavnej ul. v Prešove. Nachádzajú sa priamo v centrálnej mestskej zóne, na 1., 2. poschodí, resp. na prízemí mešť. domov, niektoré s výhľadom na námestie.  Vhodné ako obchodné priestory, priestory pre služby (kadernícvo), kancelárie  a pod. Na prenájom sú tieto typy priestorov: 1. Priestory na prízemí (1. mešť. dom) výmera 74 m2 (prenájímajú sa vcelku), vhodné    predovšetkým na kaderníctvo, ale aj inú obch. prevádzku, - UŽ  PRENAJATÉ !!! nájomné mesačné 650 eur.    v prípade využitia priestorov ako kaderníctvo možné zníženie nájmu dohodou      2. Priestory na 2. poschodí (1. mešť. dom) výmera celkom cca 300 m2, možný samostatný nájom od cca 30 m2 priestory vybavené opt. internetom, ÚK plyn. kotolňa nové elektr. rozvody  počít. sieť (miestn. č.3,4,6) niektoré priestory s výhľadom na námestie (č.1,3,4) nájom 5 eur/m2/mesačne - cena nájmu kompletn. priestorov 1375 eur/mesačne vhodné najmä na kancelárske priestory,  3. Priestory na 2. poschodí (2. mešť. dom) výmera celkom cca 130 m2, priestory rozdelené na 29 m2 a 101 m2 kúrenie elektrické  nájom 5 eur/m2/mesačne - cena nájmu kompletn. priestorov 600 eur/mesačne vhodné najmä na kancelárske priestory,  niektoré priestory s výhľadom na námestie (č.1, 2) Nájomné nezahrňa energie.  Cena nájmu je konečná, neuplatňuje sa DPH.  Priestory sú k dispozícii ihneď. Naše služby zahŕňajú ARCHEUS balíček - pomocou ktorého vám zabezpečíme všetko potrebné vrátane profesionálneho právneho servisu až po odovzdanie nehnuteľnosti. Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii nájdete nás v realitnom centre na Konštantínovej č. 12 v Prešove vedľa Geodézie alebo na demcak@,  alebo 0918 88 00 08.
Na prenájom Obchodno - kancelárske a skladové priestory - BB
XEMAR (xemar1@ alebo ), v exkluzívnom zastúpení ponúka na prenájom kancelárske a skladové priestory v Banskej Bystrici na Zvolenskej ceste a to konkrétne hneď pri diaľnici R1 na viditeľnom  mieste! En.certifikát ANO. Členenie: -Vykurované priestory celkom 446,7 m2      -z toho 35+ 67m2 kancelárske priestory (možnosť prenajať aj jednu časť samostatne )     -z toho sklad cca 190m2     -ostatné priestory ako kuchyňa a sociálne priestory  -Nevykurované priestory celkom 56,26m2 (tieto priestory majú prestrešenie a bránu s vlastným vchodom a vstupom do vykurovaných priestorov. -Parkovacia plocha 526 m2  (dohoda na prenájme časti alebo celku podľa potreby)  CENA:  5,50 Eur/m2/mes. + DPH za vykurované priestory (=2457 Eur + DPH) 3 Eur/m2/mes. + DPH za nevykurované priestory  (=169 Eur + DPH)  1 Eur/m2/mes. + DPH za parkovanie (=526 Eur + DPH)  Spotreba energií sa účtuje samostatne  Využitie: -kancelárske priestory -obchodné priestory /predajňa/ -skladové priestory GARANTOVANÝ BENEFIT:  Nehnuteľnosť je na strategickom mieste !!! Pre bližšie info ma kontaktujte na tel.: