inzercia, predaj, predám, bazár

Nádvorný robotník / údržbár

Kategória: Poľnohospodárstvo

Príjmeme do pracovného pomeru nádvorného robotníka/údržbára.
Mzda 4,5/hodina netto.
Nádvorný robotník / údržbár
Podobné inzeráty
Nádvorný robotník
Príjmeme do pracovného pomeru nádvorného robotníka/záhradníka/údržbára. Mzda 4,5/hodina netto.
Údržbár
Hľadáme zodpovedného a šikovného pracovníka na pracovnú pozíciu „údržbár“ v rámci Agrodružstva. Pracovná náplň: zabezpečovanie prevádzkyschopnosti a vyhovujúceho technického stavu budov Agrodružstva, murárske a maliarske práce, opravovanie a vymieňanie poškodených častí vybavenia budovy, drobné elektrotechnické zásahy a montáže. Nástup možný ihneď. Platové podmienky po dohode. Zamestnanecké benefity – možnosť ubytovania.
Údržbár exteriérov -  Senica
Údržbár exteriérov - Senica Máš chuť pracovať na vzduchu a miluješ vôňu pokosenej trávy? Hľadáme na TPP zamestnanca na 8/h (aj invalidný dôchodca) do sociálneho podniku . 5,50-€/h. Doprava na miesto výkonu práce zabezpečená. Sme firma Unicarback Slovakia, s.r.o. RSP poskytujúca služby údržby exteriérov, na celom území SR. U nás pracujete na čerstvom vzduchu . Vďaka nám budete stále v dobrej kondícii. Názory našich pracovníkov: --
Údržbár
Do pracovného pomeru príjmeme zodpovedného a šikovného pracovníka na pracovnú pozíciu „údržbár“ v rámci Agrodružstva. Pracovná náplň: zabezpečovanie prevádzkyschopnosti a vyhovujúceho technického stavu budov Agrodružstva, murárske a maliarske práce, opravovanie a vymieňanie poškodených častí vybavenia budovy, drobné elektrotechnické zásahy a montáže. Nástup možný ihneď. Platové podmienky po dohode. Zamestnanecké benefity – možnosť ubytovania.
Práca v polnohospodárstve
Farma RD Sobotište hľadá zamestnanca na pozíciu Robotník vo výrobe - ošetrovateľ HD Bližšie info na tel. čísle:
Robotník v živočíšnej výrobe
Príjmeme do zamestnania, na poľnohospodársku farmu FOOD FARM,s.r.o. - Dolné Trhovište, okres Hlohovec, robotníka do živočíšnej výroby. Kontakt - t.č.