inzercia, predaj, predám, bazár

Nafukovací matrac

Kategória: Kemping

Predám 2x použitý nafukovací kempingový matrac Air Comfort 120 cm pre 2 osoby. Pôvodná cena 35€, kupovaný 07/2022. Dohoda možná.
Nafukovací matrac
Podobné inzeráty
Predám samonafukovaciu karimatku pre 1 osobu
Predám samonafukovaciu karimatku pre 1 osobu Quechua Comfort použitú 1x, ako nová, mám dva kusy (možnosť spojiť zipsom k sebe). Pôvodná cena 50,-eur, teraz 25,-eur/kus a spolu obidve 45,-eur. Inzerat je platný do zmazania (keďže ho čítate, je ešte aktuálny), osobný odber možný v Bratislave - Vajnory. Žiaľ po zlých skúsenostiach veci nerezervujem a neposielam na dobierku. Dakujem za pochopenie :) Popis: Samonafukovací matrac sa skladá z nepremokavého plášťa prilepeného k pene s otvorenými pórmi, v ktorých cirkuluje vzduch. Po rozvinutí matrac opäť nadobudne svoj tvar a hrúbku (4,5 cm pre matrace AG Comfort) a podľa toho sa naplní vzduchom. Treba ho však dofúknuť ústami, čo vám tiež umožní prispôsobiť tlak vášmu pohodliu. Samonafukovanie je viac-menej viditeľné podľa hrúbky matraca. NÁVOD NA POUŽITIE Matrac odporúčame vybaliť a rozvinúť ihneď po príchode do kempu. Ventil nechajte otvorený, aby sa uľahčilo jeho prvotné nafúknutie. Samonafukovací matrac sa nafúkne úplne sám až do cca 80 %. Dofúknuť matrac musíte ústami, aby ste si mohli nastaviť jeho tlak podľa vlastnej potreby.Upozornenie: vyberte si šírku matraca podľa vnútorných rozmerov svojho stanu. HMOTNOSŤ A ROZMERY OBALU Hmotnosť: 1,7 kg. | Objem: 18 l. Rozmery obalu: 37 × 25 cm. HREJIVOSŤ A UDRŽANIE TEPLA: MATRAC IZOLUJÚCI PRED CHLADOM, MOŽNOSŤ POUŽITIA V ZIME Na začiatku roku 2020 bola schválená nová norma na hodnotenie úrovne izolácie karimatky: norma ASTM F3340-18. Táto norma meria kapacitu karimatky udržiavať teplo, resp. odrážať teplo vášho tela tak, aby nedošlo k jeho strate, a tým vám karimatka poskytuje tepelné pohodlie. Tepelná izolácia vďaka pene. R-Value norma ASTM F3340-18 samonafukovací matrac AG Comfort: 5,2 (nameraná externým laboratóriom). HREJIVOSŤ A UDRŽANIE TEPLA (VYSVETLIVKY) R-Value vyjadruje vlastnosti a tepelný odpor matraca. Čím vyššia je hodnota R-Value, tým vás matrac lepšie izoluje pred chladom zo zeme. R-value od 0 do 1,9: matrac určený na použitie iba v teplom období (leto). - Od 2 do 3: matrac určený na použitie počas 2 alebo 3 ročných období (jar-leto-jeseň). Od 3 do 4: matrac na 4 ročné obdobia, možnosť používať v zime. Viac ako 4,5: zimné použitie a použitie v extrémnych podmienkach.
Predám samonafukovaciu karimatku pre 2osoby
Predám samonafukovaviu karimatku pre 2 osoby, 1x použitá, nová, v 100% stave, v originál obale. Nevyužitá, kúpená 2022, pôvodná cena 180,-eur teraz 85,-eur. Inzerat je platný do zmazania (keďže ho čítate, je ešte aktuálny), osobný odber možný v Bratislave - Vajnory. Žiaľ po zlých skúsenostiach veci nerezervujem a neposielam na dobierku. Dakujem za pochopenie :) Popis: PRINCÍP SAMONAFUKOVACIEHO MATRACA Samonafukovací matrac sa skladá z nepremokavého plášťa prilepeného k pene s otvorenými pórmi, v ktorých cirkuluje vzduch. Po rozvinutí matrac opäť nadobudne svoj tvar a hrúbku (8 cm pre matrace AG Comfort) a podľa toho sa naplní vzduchom. Treba ho však dofúknuť ústami, čo vám tiež umožní prispôsobiť tlak vášmu pohodliu. Samonafukovanie je viac-menej viditeľné podľa hrúbky matraca. NÁVOD NA POUŽITIE Matrac odporúčame vybaliť a rozvinúť ihneď po príchode do kempu. Ventil nechajte otvorený, aby sa uľahčilo jeho prvotné nafúknutie. Samonafukovací matrac sa nafúkne úplne sám až do cca 80 %. Dofúknuť matrac musíte ústami, aby ste si mohli nastaviť jeho tlak podľa vlastnej potreby. ROZMERY Rozmery po nafúknutí: 200 × 136 × 8 cm. Rozmery vo vyfúknutom stave: 200 × 132 × 3 cm. HREJIVOSŤ A UDRŽANIE TEPLA: CELOROČNÉ POUŽITIE, POUŽITIE V ZIME A V EXTRÉMNYCH PODMIENKACH Na začiatku roku 2020 bola schválená nová norma na hodnotenie úrovne izolácie karimatky: norma ASTM F3340-18. Táto norma meria kapacitu karimatky udržiavať teplo, resp. odrážať teplo vášho tela tak, aby nedošlo k jeho strate, a tým vám karimatka poskytuje tepelné pohodlie. Tepelná izolácia vďaka pene. R-Value norma ASTM F3340-18 samonafukovací matrac AG Ultim Comfort: 8,6 (nameraná externým laboratóriom). HREJIVOSŤ A UDRŽANIE TEPLA (VYSVETLIVKY) R-Value vyjadruje vlastnosti a tepelný odpor matraca. Čím vyššia je hodnota R-Value, tým vás matrac lepšie izoluje pred chladom zo zeme. R-value od 0 do 1,9: matrac určený na použitie iba v teplom období (leto). - Od 2 do 3: matrac určený na použitie počas 2 alebo 3 ročných období (jar-leto-jeseň). Od 3 do 4: matrac na 4 ročné obdobia, možnosť používať v zime. Viac ako 4,5: zimné použitie a použitie v extrémnych podmienkach.
Nafukovací matrac HUMAN COMFORT Durtal double pre 2
top stav. Pár fliačikov. Nafukovací matrac pre dve osoby Airbed Durtal double od značky Human Comfort je perfektnou voľbou do kempu, pod stan alebo na záhradu. Matrac je vyrobený z extra hrubého polyesteru so špeciálnym reliéfnym vzorom, ktorý matracu dodáva luxusný vzhľad, má protišmykový povrch. Matrac je tiež vďaka mäkkému materiálu veľmi tichý, a to aj počas prevaľovania. Vnútri matracu sa nachádza 23 horizontálnych trubíc, ktoré zaisťujú perfektnú stabilitu. Nafúknutie je možné vykonávať niekoľkými spôsobmi, buď 2 integrovanými penovými pumpami alebo tiež klasickou pumpou, ktorú prepojíte cez Rýchlo ventil. Súčasťou balenia je aj praktický obal na prenášanie. Hlavné prednosti matraca Airbed Durtal double: - veľmi pohodlný a stabilný - pre 2 osoby - luxusný vzhľad - protišmykový povrch - príjemný na dotyk - 2 integrované penové pumpy Pôvodná cena 85€
Nafukovaci matrac a kompresor
Predam velmi malo pouzivany nafukovaci matrac 191x120cm a nafukovaci kompresor. Na dobierku neposielam
Nafukovací matrac
Predám 2x použitý nafukovací kempingový matrac Air Seconds 140 cm pre 2 osoby, rýchle a jednoduché nafúknuté. Pôvodná cena 55€, kupované 07/2022. Dohoda možná.
Nafukovací matrac
Nafukovací matrac š 120, d 180 v 15 použitý len na 7 prenocovaní