inzercia, predaj, predám, bazár

Nechtová dizajnérka/manikérka

Kategória: Servis a služby

Šikovnej nechtovej dizajnérke/manikérke ponúkame možnosť doplniť náš team a využiť existujúce zákaznícke portfólio.
Práca na živnosť v salóne pôsobiacom na trhu už niekoľko rokov.
V prípade záujmu a pre bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na uvedenom tel. čísle.
Nechtová dizajnérka/manikérka
Podobné inzeráty
Nechtová dizajnérka/ manikérka
Hľadám do zabehnutého salónu nechtovú dizajnérku na plný úväzok, najlepšie s praxou. Viac info na
Manikérka/pedikérka
Ponúkam prácu na TPP alebo na živnosť do salónu v Optime pre manikérku / pedikérku. Ponúkam nadštandardné finančné ohodnotenie, skvelý kolektív, prácu s kvalitnými materiálmi. Požadujem zodpovedný prístup a chuť pracovať. Viac info osobne či telefonicky.
Manikúra
Hľadáme manikérku do štúdia Cattleya v Trenčíne. Manikérka by mala ovládať modeláciu gélových nechtov, géllak, hĺbkovú manikúru. Vieme aj zaučiť.
MANIKERKA
Ponukam pracu pre manikerku v salone v Kosiciach. Nastup mozny od 15.2. Zaujimave platove podmienky, flexibilny pracovny cas, prijemne prostredie, dobry kolektiv. Potrebny je akreditovany certifikat/vyucenie v odbore. Prax vitana. V pripade zaujmu ma prosim kontaktuje e-mailom na n.vasilova@ s prilozenym zivotopisom a fotkou Vasich prac.
Kozmetička(Lashstylistka)/manikérka
Baví ťa práca v beauty priemysle ? Máš skusenosti a chceš sa učiť nové veci? Chceš, aby si tvoju prácu zamestnávateľ vážil a dostatočne ju finančne ohodnotil? Hľadám do svojho malého útulného salónu dve pracovné pozície: •manikerku kozmetičku (lashstylistku) Práca je v príjemnom utulnom prostredí so svojou stálou a stále novo pribúdajúcou klientelou. Čo ponúkam? Flexibilnú pracovnú dobu Školenia Príjemné prostredie Online rezervačný systém Veľmi dobré finančné ohodnotenie Kompletné vybavenie A ďalšie bonusy Čo požadujem? Prax v odbore (predlžovanie mihalnic, kozmetika, manikúra) Vysoká kvalita práce a profesionalita Chuť pracovať a učiť sa nové veci Zodpovednosť Komunikácia cez socialne siete Zmysel pre estetiku Čo je najdôležitejšie lojálnosť ! Životopisy mi prosím zasielajte na info@ Viac o mojom salóne na fb estetické štúdio PV Instagram @estetickestudiopv
Manikérka / Nechtárka
Prijmeme do nášho salónu v Bratislave na Mierovej ulici, nechtárku - manikérku na živnosť alebo na dohodu. Mzda % z obratu alebo dohodou. Vyučenie v odbore alebo zdravotnícka škola, vhodné aj pre študentku. Nástup ASAP