inzercia, predaj, predám, bazár

Nemecký jazyk

Kategória: Výuka, doučovanie

Doučovanie NJ online, príprava na skúšky a p.pohovory v NJ
ponúkam kvalitné doučovanie NJ všetkých úrovní , začiatočníkov, pokročilých (A1 – C1), konverzácie aj gramatiku,
Pripravím na prijímacie skúšky, štátne jazykové skúšky, skúšky z NJ na VŠ a na výkon povolania v nemeckom jazyku (nemčina pre opatrovateľov, pre čašníkov, chyžné a pod.). Ponúkam prípravu na pohovory v nemeckom jazyku, s ktorou mám dlhoročné skúsenosti. Prekladám zo Sj do Nj , z Nj do Sj, viem teda pomôcť pri korektúrach školskych prác.

Mám ukončené univerzitné štúdium odbor germanistika, štátnu jazykovú skúšku z NJ na úrovni C1, absolvovaný jazykový pobyt na univerzite v Mníchove. Zároveň mám vyše 20 rokov aktívnej praxe v nemeckom jazyku- súkromné individuálne kurzy, firemné kurzy, kurzy v jazykových školách.
Aktívne sa venujem dlhoročne sprevádzaniu nemecky hovoriacich turistov a pracujem v odbore, kde každodenne aktívne využívam odbornú nemčinu.
Doučujem aj cez ZOOM online.
Nemecký jazyk
Podobné inzeráty
Doučovanie/kurzy slovenčiny,nemčiny,angličtiny,chorvátčiny
Ponúkam online kurzy a doučovanie pre žiakov základných škôl z predmetov Slovenský jazyk, Anglický jazyk, Nemecký jazyk. Dĺžka jednej online hodiny je 45 alebo 60 minút. Cena dohodou, podľa potreby žiaka/študenta a trvania hodiny. Mám vyštudované prekladateľstvo/tlmočníctvo nemecký a slovenský jazyk, popritom som študovala chorvátsky jazyk, z ktorého vediem tiež kurzy. Mám niekoľkoročnú prax vo výučbe týchto predmetov na základnej škole a pedagogické vzdelanie.
Doučovanie/kurzy slovenčiny,nemčiny,angličtiny,chorvátčiny
Ponúkam online kurzy a doučovanie nielen pre žiakov základných škôl z predmetov Slovenský jazyk, Anglický jazyk, Nemecký jazyk. Dĺžka jednej online hodiny je 45 alebo 60 minút. Cena dohodou, podľa potreby žiaka/študenta a trvania hodiny. Mám vyštudované prekladateľstvo/tlmočníctvo nemecký a slovenský jazyk, popritom som študovala chorvátsky jazyk, z ktorého vediem tiež kurzy. Mám niekoľkoročnú prax vo výučbe týchto predmetov na základnej škole, aj v jazykovej škole a pedagogické vzdelanie.
Doučím nemecký jazyk
Doučím nemecký jazyk žiakov, študentov, opatrovateľky a iných pracovníkov. Žijem 10 rokov v nemecky hovoriacej krajine, a viem Vám pomôcť s prekladom, gramatikou, konverzáciou, výslovnosťou, referátom, prípravou na pohovor a pod. Cena je za 60 minút výučby (1 osoba online, nie kolektív)
Doučovanie - Nemecký jazyk - Levice
Doučujem nemecký jazyk - doma. Cena je 5€ za 60minut.
Doučovanie detí a dospelých, príprava na monitor, maturity
Dobrý deň, doučím deti a dospelých anglický, nemecký, slovenský jazyk, matematiku, fyziku, chémiu, biológiu, dejepis, zemepis a všetky ostané predmety z MŠ, ZŠ, SŠ. Pripravím na monitor, prijímacie skúšky, maturity. Pomôžem pred pohovormi v cudzích jazykoch. Pomôžem pri tvorení prác, taktiež korigujem texty. Mám vyštudovanú Pedagogickú fakultu UK a študovala som nemecký a anglický jazyk aj na medzinárodných školách v Mníchove a Los Angeles. Pravidelne sa zúčastňujem medzinárodných pedagogických kurzov s profesormi z Oxfordu, Harvardu, Univerzity New York a z iných medzinárodných vysokých škôl z celého sveta. Mám desiatky certifikátov. Učím už 12 rokov, a to detičky od troch rokov až po seniorov. Mám výborné výsledky a skvelé odporúčania. Doučím aj deti s poruchami učenia, autistov, deti s Aspergerovým syndrómom... Učím doobeda aj poobede, osobne v Malackách alebo online, individuálne alebo v malých skupinkách. Cena dohodou.
Doučujem slovenský, nemecký, anglický jazyk
Doučujem slovensky, nemecký, anglický jazyk. Mám 20 ročné skúsenosti s doučovaním detí aj dospelých. Doučujem: - začiatočníkov aj pokročilých - v čase 10:00-18:00 - deti od 7 rokov - doučujem IBA online - 60minút/14€ V prípade záujmu ma môžete kontaktovat mailom alebo telefonicky denisa.chatrnuchova@