inzercia, predaj, predám, bazár

Nemecký jazyk

Kategória: Výuka, doučovanie

Chcete sa naučiť zameškané?

Zahviezdiť na dovolenke či na pracovnom pohovore?

Chceli by ste sa zdokonaliť v nemeckom jazyku?


Ponúkam individuálne a skupinové kurzy pre deti i dospelých každého veku či už ste začiatočník alebo pokročilý. Kurzy prispôsobujem individuálnym požiadavkám klientov (konverzácie, gramatika, príprava na maturitu, monitor či reparát).
Študentom poskytujem všetky študijné materiály, pričom materiály sú obmieňané z hodiny na hodinu, a preto študenti napredujú.
Dĺžka hodín závisí od požiadaviek klientov (45 minút, 50 minút, 60 minút, 90 minút).

Kurz je možný absolvovať ako jednotlivec či skupina. Výučba možné jazyka aj vo firmách.
Rovnako ponúkam možnosť výučbu kurzov slovenského jazyka pre cudzincov.
Nemecký jazyk
Podobné inzeráty
Doučovanie/kurzy slovenčiny,nemčiny,angličtiny,chorvátčiny
Ponúkam online kurzy a doučovanie pre žiakov základných škôl z predmetov Slovenský jazyk, Anglický jazyk, Nemecký jazyk. Dĺžka jednej online hodiny je 45 alebo 60 minút. Cena dohodou, podľa potreby žiaka/študenta a trvania hodiny. Mám vyštudované prekladateľstvo/tlmočníctvo nemecký a slovenský jazyk, popritom som študovala chorvátsky jazyk, z ktorého vediem tiež kurzy. Mám niekoľkoročnú prax vo výučbe týchto predmetov na základnej škole a pedagogické vzdelanie.
Doučovanie/kurzy slovenčiny,nemčiny,angličtiny,chorvátčiny
Ponúkam online kurzy a doučovanie nielen pre žiakov základných škôl z predmetov Slovenský jazyk, Anglický jazyk, Nemecký jazyk. Dĺžka jednej online hodiny je 45 alebo 60 minút. Cena dohodou, podľa potreby žiaka/študenta a trvania hodiny. Mám vyštudované prekladateľstvo/tlmočníctvo nemecký a slovenský jazyk, popritom som študovala chorvátsky jazyk, z ktorého vediem tiež kurzy. Mám niekoľkoročnú prax vo výučbe týchto predmetov na základnej škole, aj v jazykovej škole a pedagogické vzdelanie.
Doučím nemecký jazyk
Doučím nemecký jazyk žiakov, študentov, opatrovateľky a iných pracovníkov. Žijem 10 rokov v nemecky hovoriacej krajine, a viem Vám pomôcť s prekladom, gramatikou, konverzáciou, výslovnosťou, referátom, prípravou na pohovor a pod. Cena je za 60 minút výučby (1 osoba online, nie kolektív)
Doučovanie - Nemecký jazyk - Levice
Doučujem nemecký jazyk - doma. Cena je 5€ za 60minut.
Doučovanie detí a dospelých, príprava na monitor, maturity
Dobrý deň, doučím deti a dospelých anglický, nemecký, slovenský jazyk, matematiku, fyziku, chémiu, biológiu, dejepis, zemepis a všetky ostané predmety z MŠ, ZŠ, SŠ. Pripravím na monitor, prijímacie skúšky, maturity. Pomôžem pred pohovormi v cudzích jazykoch. Pomôžem pri tvorení prác, taktiež korigujem texty. Mám vyštudovanú Pedagogickú fakultu UK a študovala som nemecký a anglický jazyk aj na medzinárodných školách v Mníchove a Los Angeles. Pravidelne sa zúčastňujem medzinárodných pedagogických kurzov s profesormi z Oxfordu, Harvardu, Univerzity New York a z iných medzinárodných vysokých škôl z celého sveta. Mám desiatky certifikátov. Učím už 12 rokov, a to detičky od troch rokov až po seniorov. Mám výborné výsledky a skvelé odporúčania. Doučím aj deti s poruchami učenia, autistov, deti s Aspergerovým syndrómom... Učím doobeda aj poobede, osobne v Malackách alebo online, individuálne alebo v malých skupinkách. Cena dohodou.
Doučujem slovenský, nemecký, anglický jazyk
Doučujem slovensky, nemecký, anglický jazyk. Mám 20 ročné skúsenosti s doučovaním detí aj dospelých. Doučujem: - začiatočníkov aj pokročilých - v čase 10:00-18:00 - deti od 7 rokov - doučujem IBA online - 60minút/14€ V prípade záujmu ma môžete kontaktovat mailom alebo telefonicky denisa.chatrnuchova@