inzercia, predaj, predám, bazár

Nosič na kouli tažného zařízení - desing včelař + vozík

Kategória: Ostatné hospodárske

Dobrý den,
nabízím po zrušené rezervaci soupravu, vyrobenou na míru pro včelaře:
Zadní nosič na kouli tažného zařízení aut i čtyřkolek ve včelařském desingu (žluto-černá) o rozměru 100×50×11cm s LED světelným ochranným panelem a 13-PIN kabelem. Nosič je sklopný k zemi a má nejvyšší homologovanou zátěž 110kg, reálně však uveze i 200kg. (Rozhodující pro náklad je svislé zatížení TZ)
Cena 8200,- (341,- EUR) + doprava 19,- EUR na dobírku
Vhodný nejen pro převoz pracovního nářadí, ale i pro myslivost, lesnictví, atd... Léty prověřená značka AM NOSIČE.

2) Dílenský/zahradní vozík ve stejném desingu s odnímatelnou ohrádkou, bytelná svařovaná konstrukce (ne jak obvyklý šmejd z Číny... vlastní výroba) - cena v podstatě nákladová 4600,- Kč (192,- EUR + 24EUR doprava). V případě zaslání nadměrný balík na dobírku nebo osobní odběr u Mohelnice.
Nosič na kouli tažného zařízení - desing včelař + vozík
Podobné inzeráty
Včely med
Predam včely med jarny,lučny,lesny. Cena 10€/1kg. Som registrovany včelar-med z vlastnej včelnice !!!
Obľúbená rastlina pre včely a včelárov Facélia vratičolistá
Ponúkam pre včely a včelárov semená medonosnej rastliny Facélia vratičolistá po 4 €/kg, ktorá sa vyznačuje rýchlym nástupom kvitnutia, ako aj dlhým kvitnutím, za zelena sa používa aj ako krmovina do suchých oblastí, nevyžaduje veľa zrážok . Facélia kvitne koncom mája začiatkom júna ale aj neskôr ak je vysiata ako zelené hnojenie na jeseň september október, med z facélie je svetlohnedý ,peľ je modrý až jemne fialový. Vysieva sa spravidla od polky marca až do konca apríla. Výsev pre hustý porast 20 až 25 kg na hektár. Ako včelár či včelári túto rastlinku môžte kombinovať s horčicou či inou medonosnou rastlinou ako napr. vičenec V prípade záujmu viem poslať aj poštou a na dobierku. Minimálny odber 4 kg. Som z okresu Senec, Bratislavský kraj. V prípade záujmu ma kontaktujte na mob.
Užitočná rastlina pre včely a včelárov Facélia vratičolistá
Ponúkam pre včely a včelárov ale aj na zelené hnojenie semená medonosnej rastliny Facélia vratičolistá po 4 €/kg, ktorá sa vyznačuje rýchlym nástupom kvitnutia, ako aj dlhým kvitnutím, pole počas doby kvitnutia vyzerá ako levandula niekde vo Francúzskom Provensálsku a za zelena sa používa aj ako krmovina. Facélia krásne na modro kvitne koncom mája začiatkom júna ale aj neskôr ak je vysiata ako zelené hnojenie na jeseň september október, med z facélie je svetlohnedý ,peľ je modrý až jemne fialový. Vysieva sa spravidla od polky marca až do konca apríla. Výsev pre hustý porast 25 až 30 kg na hektár. Ako včelár či včelári túto rastlinku môžte kombinovať s horčicou či inou medonosnou rastlinou ako napr. vičenec V prípade záujmu viem poslať aj poštou a na dobierku. Minimálny odber 4 kg. Som z okresu Senec, Bratislavský kraj. V prípade záujmu ma kontaktujte na mob.
Predám včely
Predám minuloročné odložence na 10 nových rámikoch, rám.miera B. Matky sú línie Singer F1 a Carnica Sokol. Sú označené žltou opalitovou značkou a majú zastrihnuté krídelko. Odložence boli robené pridávaním prelarvených matiek F1 po inseminovanej matke Singer. Matky Carnica Sokol sú prelarvované z vybratých najlepších produkčných včelstiev. Na fotke vidno ako zakladie matka, z ktorej sú budúce matky prelarvené a je urobený test na pud čistoty. Odber by bol možný po prvých prehliadkach, približne v polovici apríla, záleží od počasia. Každý kupujúci dostane protokol o vyšetrení na MVP. Som registrovaný včelár a počas sezóny nemám problém poradiť týka sa najmä začiatočníkov. Tel.č.
Včely poradenstvo -  chov, starostlivosť, liečba
"Padlo" vám v zime včelstvo, je slabé, veľa predátorov (osy, sršne) ničí včelstvá? Poskytnem poradenstvo a konzultácie začínajúcim včelárom. Vysvetlím čo včelár potrebuje mať a vedieť, aby zvládol chov včiel. Priebežne počas včelárskeho roka ukážkami v mojej včelnici názorne predvediem nielen včelárom nováčikom starostlivosť a prácu so včelstvom. Práca vo včelstve začína už teraz neváhajte ma kontaktovať. Cena konzultácie je dohodou podľa rozsahu.
Kúpim úľ aj s včielkami
Začinajuci včelar by kúpil úľ aj s včielkami. V okolí Popradu alebo Dobšinej.