inzercia, predaj, predám, bazár

Ochrana a zabezpečenie vášho majetku

Kategória: Právo a bezpečnosť

Ponúkame Vám jednoduché a účinné i profesionálne a certifikované riešenia zabezpečenie Vášho majetku.

Alarm, kamery, pohybové, požiarné senzory, senzory úniku plynu, hlásiče vniknutia, tajný poplach, varovný poplach.

Možnosť smart home riešenia domácnosti, bezpečnosti a ochrany majetku.

Návrh riešení a inštalácie robia certifikovaný technici na mieru, podľa dohodnutého riešenia zabezpečenia.

Pôsobíme v rámci Bratislavy a blízkeho okolia.

Ceny podľa rozsahu realizácie začínajú napríklad 300€ pre základné zabezpečenie chaty, garáže či dielne.
Obhliadka a návrh zdarma.

Jablotron
Paradox
Pitbull
Eldes
Ochrana a zabezpečenie vášho majetku
Podobné inzeráty
Prenájom bezpečnostného kamerového systému
Prenájom sebestačného kamerového systému - bez nutnosti elektrickej prípojky, - bez pevného Internetu, - bez akejkoľvek prípravy. - S aktívnou ochranou 24/7, - pripojením k video pultu centralizovanej ochrany, - doplnený o fyzickú ochranu zásahovej jednotky. Zabezpečenie otvoreného staveniska, parkoviska počas víkendovej akcie alebo dočasnej skladovej či odstavnej plochy mechanizácie. Možnosť napojenia na SBS službu alebo priamo na Váš mobil či PC. Informujte sa prosím ohľadom dostupnosti systému. # ICT-Express je mladá, postupne rozrastajúca sa spoločnosť zameraná na poskytovanie expresných a zároveň profesionálnych služieb v oblasti IT s vysokým dôrazom na dostupnosť a bezpečnosť. - kompletný IT outsourcing - predaj, prenájom a certifikovaná montáž kamerových systémov # ochrana majetku, bezpečnostný kamerový systém, sbs, stráženie objektov,
Potrebujete sa zbaviť obchodného podielu v s.r.o.?
Potrebujete prestať byť dočasne alebo trvale spoločníkom v s.r.o. a nemáte nikoho, kto by od Vás prevzal váš podiel? Alebo vám bráni spoluvlastníctvo v s.r.o. ísť na úrad práce alebo sa zamestnať u vášho budúceho zamestnávateľa, alebo máte iné dôvody, prečo potrebujete vystúpiť z s.r.o.? Odborne a expresne zabezpečíme prepis vášho podielu v s.r.o na nás v Obchodnom registri. A vieme to spraviť aj dočasne pre prípad, že sa po nejakej dobe potrebujete stať naspäť vlastníkom toho istého podielu. Napr. tak, že najprv ho od vás prevedieme na nás a potom napr. podľa zmluvy o budúcej zmluve spätným obchodom na vás s menšou odmenou za tento tzv. repo obchod pre nás. Tel. kontakt: , e-mail: vbratislave@ Za opýtanie nič nedáte, volajte, píšte nonstop, ak sme nedostupní, ozveme sa vám naspäť. Osobné stretnutie možné v Bratislave, ale vieme to teoreticky vybaviť aj na diaľku po dohode o pokrytí nákladov tejto zmeny. V prípade, že máte na prevod až celý 100% podiel, je to tiež možné, všetko upresníme individuálne, prípadne vieme pokračovať v existencii Vašej firmy a Vášho podnikania. V prípade potreby vieme prevziať aj českú s.r.o. - cena dohodou. A len na okraj, existuje aj možnosť expresného takmer okamžitého výmazu vašej s.r.o. z slovenského obchodného registra bez jej prevzatia, ale táto služba nie je možná pre každú slovenskú s.r.o. a je oveľa nákladnejšia ako ponúkané pomalšie riešenie. V prípade akejkoľvek potreby nás kontaktujte a nájdeme ideálne riešenie pre Vašu situáciu.
Potrebujete sa zbaviť obchodného podielu v s.r.o.?
Potrebujete prestať byť dočasne alebo trvale spoločníkom v s.r.o. a nemáte nikoho, kto by od Vás prevzal váš podiel? Alebo vám bráni spoluvlastníctvo v s.r.o. ísť na úrad práce alebo sa zamestnať u vášho budúceho zamestnávateľa, alebo máte iné dôvody, prečo potrebujete vystúpiť z s.r.o.? Odborne a expresne zabezpečíme prepis vášho podielu v s.r.o na nás v Obchodnom registri. A vieme to spraviť aj dočasne pre prípad, že sa po nejakej dobe potrebujete stať naspäť vlastníkom toho istého podielu. Napr. tak, že najprv ho od vás prevedieme na nás a potom napr. podľa zmluvy o budúcej zmluve spätným obchodom na vás s menšou odmenou za tento tzv. repo obchod pre nás. Tel. kontakt: , e-mail: vbratislave@ Za opýtanie nič nedáte, volajte, píšte nonstop, ak sme nedostupní, ozveme sa vám naspäť. Osobné stretnutie možné v Bratislave, ale vieme to teoreticky vybaviť aj na diaľku po dohode o pokrytí nákladov tejto zmeny. V prípade, že máte na prevod až celý 100% podiel, je to tiež možné, všetko upresníme individuálne, prípadne vieme pokračovať v existencii Vašej firmy a Vášho podnikania. V prípade potreby vieme prevziať aj českú s.r.o. - cena dohodou. A len na okraj, existuje aj možnosť expresného takmer okamžitého výmazu vašej s.r.o. z slovenského obchodného registra bez jej prevzatia, ale táto služba nie je možná pre každú slovenskú s.r.o. a je oveľa nákladnejšia ako ponúkané pomalšie riešenie. V prípade akejkoľvek potreby nás kontaktujte a nájdeme ideálne riešenie pre Vašu situáciu. Pre cenovú orientáciu uvádzame: - trvalé prevzatie a výmaz slovenskej s.r.o. stojí 1000 eur, českej cca 1500 eur. - len výmaz slovenskej sro bez potreby prevziať vašu firmu, tj. zostávate vo Vašej firme a my vám manažujeme celý dlhodobejší proces výmazu - stojí celkove 500 eur, v čom sú zahrnuté všetky náklady aj počiatočné úpravy aj poplatok súdu za výmaz.
Spoločnosť s.r.o. - platca DPH s históriou
Predám spoločnosť s.r.o. - platca DPH s históriou. Spoločnosť je bez záväzkov, bez zamestnancov a bez majetku, má splnené všetky povinnosti voči finančnej správe. Súdny poplatok za prevod je v cene.
likvidácia s. r. o.
Ponúkame legalne formy likvidácie spoločností s. r. o. vrátane rýchleho výmazu spoločnosti z obchodného registra. Ponuka platí aj pre zadĺžené spoločnosti bez majetku.
Pracovník bezpečnostnej služby, Košice
Hľadáme nových kolegov na zabezpečenie prepravy hotovosti a cenín v Košiciach. Ponúkame pravidelný mesačný príjem, príspevok na stravu, náborový príspevok, ošatné a iné príspevky - bonusy. Mzda sa pohybuje cca 1000 EUR brutto + platené nadčasy + bonusy. Ďalšie informácie telefonicky p ...