inzercia, predaj, predám, bazár

Odstúpim fungujúcu prevádzku Pizza & Burger

Kategória: Hotely, reštaurácie

Odstúpime zabehnutú prevádzku Pizza & Burger v Púchove.
Príprava a rozvoz jedál a osobný odber.
V súčasnej dobe je stále v plnej prevádzke, možnosť plynule pokračovať od decembra. Množstvo pravidelných zákazníkov, vývoz na akcie, oslavy, podujatia.
FB stránka cca 1100 sledovateľov. WWW stránka. Lokalita v centre mesta.
Výmera priestoru cca 65m2. Rozdelenie priestoru na prípravu jedál a veľký sklad s umývacím kútom.
Kompletné gastro zariadenie na prípravu pizze, burgrov a akýchkoľvek kompletných jedál.
Činnosť ukončujeme kvôli odcestovaniu.

cena: hodnota vybavenia + symbolická suma za značku a zabehnutých zákazníkov
Odstúpim fungujúcu prevádzku Pizza & Burger
Podobné inzeráty
Odstúpim prevádzku na prípravu rýchleho občerstvenia v Snine
Odstúpim prevádzku na prípravu ( vývoz) rýchleho občerstvenia v Snine. Predáva sa spolu s s.r.o. so všetkými platnými povoleniami na prevádzku a nájomnou zmluvou Na prevádzke sa nachádza plne vybavená kuchyňa: Stoly s drezom 4Ks 135/70 120/70 120/70 110/70 Nerez pracovné stoly: 90/70 + nadstavba + 2xpolice 80/70 120/70 100/70 + 1xšuplík 110/70 + 3xšuplík Dvojité nástenné nerez.police: 120/30 135/30 Pizza stôl s chladiacou vitrínou, žulová prac.dosky, 7xšuplík, 2x dvere 202/80 Pizza pec 2-komorová elektrická s podstavcom 134/88 Digestor 185/45/80 Plynový sporák Lotus 80/60 Chladničky: 189/59/61 dvojdielna 198/65/83 189/79/67 190/59/60 Mrazák: 155/59/58 5xšuplík Miesič cesta 10L/230V 10L/7Kg Elektrický nerezový krájač Elektrická fritéza Amitek: 2x6L Cena za odstúpenie priestoru 15.000€. Možné odkúpiť a pokračovať v predaji už zabehnutého sortimentu. V cene zahrnuté soc.siete, web, automobil, reklama. Nájomné 165€ +energie. Viac info na čísle
Odstúpim zabehnuté Bistro - street food
Odstupim prevadzku alebo cely koncept kompletne a novo zariadeneho burger bistra v centre mesta Zilina pri Marianskom namesti. Bistro je klimatizovane a vybavene na pripravu a predaj burgerov, hranolcekov, jednoduchych jedal, pripravu a predaj kavy a doplnkoveho sortimentu. Bistro je spojene s pivarnou, kde sa da nastavit koncept burger&beer. Mozne vyuzit aj ako obchodny priestor. Bistro, bufet, rychle obcerstvenie, street food, restauracia, kaviaren, obchod
Odstúpim fungujúcu prevádzku na Hlavnej ulici v Košiciach.
Reštaurácia je zameraná na talianskú kuchyňu a je komplet vybavená spolu s vonkajšou terasou na hlavnej ulici. Prevádzka sa nachádza v budove Slovenského technického múzea. Predáva sa spolu s s.r.o. so všetkými platnými povoleniami na prevádzku a nájomnou zmluvou na nasledujúcich 5 rokov (do 2027) s nájomným 1150€/mesačne. Minuloročná cena energií zafixovaná do konca roka 2023. Na prevádzke sa nachádza plne vybavená kuchyňa (vzduchotechnika, konvektomat - Lainox, plynový sporák - MBM, pasta cooker, grill, atď), prípravná miestnosť, zázemie pre personál (šatňa, WC, sprcha), sklad, bar + dvojkomorová elektrická pizza pec spolu s chladiacim pultom. Veľkým bonusom prevádzky (okrem nájmu) je možnosť predaja vareného vína priamo na hlavnú ulicu počas vianočných trhov bez dodatočného nájomného alebo akýchkoľvek poplatkov s niekoľkoročnou históriou a stálou klientelou. Prevádzka je k dispozícii okamžite. Cena + dohoda.
Odstúpim prevádzku baru v BB
Odstúpim zabehnutú, momentálne fungujúcu a ziskovú prevádzku baru s peknou oplotenou terasou, využivateľnou po celý rok. Prevádzka je vhodná pre záujemcov, ktorí chcú okamžite začať podnikať a je pripravená na ďalšie možnosti rozvoja. Prešla mnohými úpravami. So stálou klientelou. Výhodná poloha, nízke nájomne, priestranné priestory (bar, vnútorný priestor, terasa, salónik, sklad potravín, sanitárne zariadenie). Súčasťou odstúpenia je kompletne vybavený bar (vlastné výčapné zariadenie s podpultovým chladičom a stojanom na 6 kohútov, výrobník ľadu, chladnička, umývač pohárov, profesionálny kontaktný gril, mikrovlnka a profesionálny kávovar s mlynčekom), všetok nábytok, bočné plachty na terase, 2x nové terče na šípky aj so šípkami, kamerový systém, pevný internet, internetová televízia, ozvučenie, TV, digitálny projektor. Pec na pizzu v prenájme. Zaškolíme nového nájomcu, zoznámime s dodávateľmi tovaru. Poprosím, len seriózny záujem. Všetky ostatne informácie len pri osobnom stretnutí. Cena energie je určená na rok 2023, a je dobrá.
Odstúpim prevádzku baru v ZH na ul. SNP
Odstúpim zabehnutú, momentálne fungujúcu prevádzku baru s peknou oplotenou terasou, využivateľnou po celý rok. Prevádzka je vhodná pre záujemcov, ktorí chcú okamžite začať podnikať a je pripravená na ďalšie možnosti rozvoja. - Výhodná poloha - Priestranné priestory (bar, vnútorný priestor, terasa, sklad potravín, sanitárne zariadenie). Súčasťou odstúpenia je kompletne vybavený bar (vlastné výčapné zariadenie s podpultovým chladičom a stojanom, chladnička - Všetok nábytok, kamerový systém, pevný internet, internetová televízia, ozvučenie, TV, Zaškolíme nového nájomcu, zoznámime s dodávateľmi tovaru. Poprosím, len seriózny záujem. Všetky ostatne informácie len pri osobnom stretnutí. Kontakt :
Odstúpim zabehnutú prevádzku baru s peknou terasou v BB
Odstúpim zabehnutú, momentálne fungujúcu a ziskovú prevádzku baru s peknou oplotenou terasou, využivateľnou po celý rok. Prevádzka je vhodná pre záujemcov, ktorí chcú okamžite začať podnikať a je pripravená na ďalšie možnosti rozvoja. Prešla mnohými úpravami. So stálou klientelou. Výhodná poloha, nízke nájomne, priestranné priestory (bar, vnútorný priestor, terasa, salónik, sklad potravín, sanitárne zariadenia). Súčasťou odstúpenia je kompletne vybavený bar (vlastné výčapné zariadenie s podpultovým chladičom a stojanom na 6 kohútov, výrobník ľadu, chladnička, umývač pohárov, profesionálny kontaktný grill, mikrovlnka, profesionálny kávovar s mlynčikom), všetok nábytok, bočné plachty na terase, kamerový systém, pevný internet, internetová televízia, ozvučenie, TV, digitálny projektor. Pec na pizzu je v prenájme. Cena energií je zastropovaná až do konca roku 2024 a je dobrá. Zaškolíme nového nájomcu, zoznámime s dodávateľmi tovaru. Poprosím, len seriózny záujem. Všetky ostatné informácie len pri osobnom stretnutí.