inzercia, predaj, predám, bazár

Opatrovanie seniorov

Kategória: Servis a služby

Som opatrovateľka s 16r.praxou.Poskytujem starostlivosť o seniora v jeho bydlisku na turnusy 24hod.dohľad.Starostlivosť o denný liečebný režim, spoločnosť,hygiena,lieky.Mám 58 rokov,hovorím aj maďarsky,som nefajčiarka.nástup podľa dohody .prácu si hľadám na dlhodobo v Bratislave alebo kdekoľvek na Sk
Opatrovanie seniorov
Podobné inzeráty
Opatrovanie seniorov
Poskytujem opatrovanie,spoločnosť,vedenie domácnosti seniorovi v jeho bydlisku-dome,24 hod.dohľad.Prax mám 16 rokov.Ak je Váš senior sám a vy nestíhate starostlivosť oňho,zavolajte mi.Ležiacich a ťažkých klientov nemôžem obslúžiť.hovorím slovensky, maďarsky,nemecky.Prácu si hľadám v Ba alebo BB kraji.som nefajčiarka.stravovanie si zabezpečujem sama.Len seriózne ponuky prosím.
Opatrovanie detičiek
Ponúkam službu opatrovanie vašich detí, v akomkoľvek čase a na akúkoľvek dobu. Mám pozitívny vzťah k deťom a skúsenosti. Pokojne ma kontaktujte, bližšie info si dohodneme. Teším sa !
Sinzing - opatrovanie 92 ročnej pani v meste Sinzing
*Sinzing* Sinzing - opatrovanie 92 ročnej pani v nemeckom meste Sinzing (periféria Regensburgu) - okrem nemčiny nutná znalosť MAĎARSKÉHO JAZYKA! - nástup: IHNEĎ - mierne pokročilá alebo pokročilá znalosť nemeckého jazyka + maďarksý jazyk Výhody ponuky: ✌️overená rodina ✌️práca na slovenskú pracovnú zmluvu ✌️bez nutnosti zakladať si živnosť, odvodovú povinnosť preberáme my ????Celú ponuku nájdete na tomto linku: na tel. čísle: , , alebo súkromnou správou.
Opatrovanie manželského páru v meste Villingen-Schwenningen
*Villingen-Schwenningen* Opatrovanie manželského páru v meste Villingen-Schwenningen - nástup: 19.11.2022 - pokročilá znalosť nemeckého jazyka Výhody ponuky: ✌️overená rodina ✌️práca na slovenskú pracovnú zmluvu ✌️bez nutnosti zakladať si živnosť, odvodovú povinnosť preberáme my ????Celú ponuku nájdete na tomto linku: na tel. čísle: , , alebo súkromnou správou.
Opatrovanie pána v meste Grenzach-Wyhlen
*Grenzach-Wyhlen* Opatrovanie pána v meste Grenzach-Wyhlen (pri Švajčiarskych hraniciach) - nástup: 01.12.2022 - mierne pokročilá znalosť nemeckého jazyka Výhody ponuky: ✌️overená rodina ✌️práca na slovenskú pracovnú zmluvu ✌️bez nutnosti zakladať si živnosť, odvodovú povinnosť preberáme my ????Celú ponuku nájdete na tomto linku: na tel. čísle: , , alebo súkromnou správou.
Opatrovanie 92 ročnej pani v Mníchove - MADARCINA
*Mníchov* Opatrovanie 92 ročnej pani v Mníchove - okrem nemčiny nutná znalosť MAĎARSKÉHO JAZYKA - nástup: 18.11.2022 - mierne pokročilá alebo pokročilá znalosť nemeckého jazyka + maďarksý jazyk Výhody ponuky: ✌️overená rodina ✌️práca na slovenskú pracovnú zmluvu ✌️bez nutnosti zakladať si živnosť, odvodovú povinnosť preberáme my ????Celú ponuku nájdete na tomto linku: na tel. čísle: , , alebo súkromnou správou.