inzercia, predaj, predám, bazár

Operátor CNC strojov- Holandsko- od €550 Netto týždenne

Kategória: Remeselné práce

Lokalita : Holandsko, Nijkerk
Plat : 2200 €
Termín nástupu : Ihneď
Pracovná doba : 8 - 9 Hodinové zmeny

Informácie o ponuke:
Pre našich holandských klientov hľadáme operátorov CNC strojov. Máme voľné pracovné miesta na pozície: CNC frézar, CNC sústružník, operátor CNC lasera, operátor CNC lisovacích strojov. Máme voľné pracovné miesta v rýchlo rastúcich spoločnostiach so širokou škálou strojového parku.

Mzda:
-€500-550 netto / 40 h suma uvedená po všetkých zrážkach
Sadzba závisí od skúseností uchádzača
-Možnosť nadčasov
-Platba vyplácaná týždenne na Váš účet.


Požiadavky na zamestnanca:
-Skúsenosti s obsluhou jedného z uvedených CNC strojov.
-Znalosť anglického jazyka aspoň na komunikatívnej úrovni.
-Vodičský preukaz skupiny B.

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:
- Práca programátora a/alebo obsluhy CNC strojov (frézovacích strojov/sústruhov/laserov/lisovacích strojov)
- Obsluha CNC strojov
- Úpravy programov/programovania CNC strojov
- Práca na základe technických výkresov

Benefity:
-Pracovná zmluva podľa holandských predpisov.
-Ubytovanie v súlade s certifikátom SNF, jednolôžkové izby.
-Pomoc pri organizovaní dopravy do Holandska.
-Kompletné poistenie počas pobytu.
-Pomoc koordinátorov.
-Trvalý prístup k výplatnej páske, výkazu odpracovaných hodín a ďalším dokumentom prostredníctvom Vášho online profilu zamestnanca.

Doplňujúce informácie:
Prosím kontaktujte Nás, ak hľadáte prácu v zahraničí. Naša spoločnosť hľadá zamestnancov do skladov, hotelierstvo ale aj kvalifikované práce v rôznych štátoch.

Ak by ste mali akékoľvek dodatočné otázky ohľadom pracovných ponúk, alebo prípade záujmu Nás neváhajte kontaktovať telefonicky alebo emailom.

Barbora Ziaťková 0589
Martina Zámečníková 0430
info@

Najdete Nás aj na Facebooku
Operátor CNC strojov- Holandsko- od €550 Netto týždenne
Podobné inzeráty
CNC operátor -Rakúsko - od € 2575 Netto/ Mesačne
Nástup možný ihneď alebo podľa dohody Práca na trvalý pracovný pomer. Pracovná pozícia : CNC špecialista (fréza, sústružník) Miesto práce : Rakúsko, viac lokalít Mzda: -od € 2575 do € 2818 netto/mesačne + diéty -Plat závisí od znalosti kandidáta a praxe, možnosť navýšenia po skúšobnej dobe. Požiadavky na zamestnanca : - Znalosť nemeckého jazyka - Odborná prax v obore - Preferované vyučenie v CNC oblasti - Samostatné programovanie - Ochota pracovať na zmeny Benefity: - Rakúska pracovná zmluva na dobu neurčitú - Dlhodobá stabilná práca - Preplácané nadčasy - Diéty - Zabezpečenie firemného auta - Osobný prístup - Profesionálny rast - Pracovné a ochranné pomôcky Prosím kontaktujte Nás, ak hľadáte prácu v zahraničí. Naša spoločnosť hľadá zamestnancov do skladov, hotelierstvo ale aj kvalifikované práce v rôznych štátoch. Neváhajte nás kontaktovať telefonicky alebo emailom. Monika Schwarzová Mobile SVK: 00421 (0) Email: monika@
Autolakýrnik - Holandsko- 625 € Netto /Týždenne
Máme viacerých klientov v Holandsku, z ktorých si môžete vybrať najlepšiu ponuku pre Vás. Práca na trvalý pracovný pomer. Nástup možný ihneď alebo podľa dohody. Pracovná pozícia : Autolakýrník/maliar/natierač vozidiel Miesto práce: Holandsko - viacero lokalít Mzda: - €575-650 netto / týždenne - Uvedená suma je po všetkých zrážkach, už po odrátaní daní, zdravotného poistenia - Plat závisí od znalosti kandidáta a praxe, možnosť navýšenia po skúšobnej dobe Požiadavky na zamestnanca : - Odborná prax ako autolakýrník/maliar/natierač - Anglický jazyk minimálne A2 - Vodičský preukaz výhodou - Auto výhodou Benefity: - Holandská pracovná zmluva na dobu neurčitú - Ubytovanie je poskytnuté a hradené zamestnávateľom - Registrácia na sociálnom a zdravotnom poistení v Holandsku, alebo Nemecku - Výplata každý týždeň na váš bankový účet - Dlhodobá stabilná práca - Preplácané nadčasy - Zabezpečenie firemného auta - Osobný prístup - Profesionálny rast - Pracovné a ochranné pomôcky Prosím kontaktujte Nás, ak hľadáte prácu v zahraničí. Naša spoločnosť hľadá zamestnancov do skladov, hotelierstvo ale aj kvalifikované práce v rôznych štátoch. Barbora Ziaťková 0421 (0) info@
Automechanik - Holandsko - 650€ Netto /Týždenne
Máme viacerých klientov v Holandsku, z ktorých si môžete vybrať najlepšiu ponuku pre Vás. Práca na trvalý pracovný pomer. Nástup možný ihneď alebo podľa dohody. Pracovná pozícia : Automechanik vozidiel, nákladných vozidiel a autobusov Miesto práce: Holandsko - viacero lokalít Mzda: - Od 575 € - 650 € netto/týždenne - Uvedená suma je po všetkých zrážkach, už po odrátaní daní, zdravotného poistenia - Plat závisí od znalosti kandidáta a praxe, možnosť navýšenia po skúšobnej dobe - Vianočné bonusy, platená dovolenka, vernostné bonusy Požiadavky na zamestnanca : - Prax ako automechanik - Anglický jazyk minimálne A2 - Vodičský preukaz výhodou - Auto výhodou Benefity: - Holandská pracovná zmluva na dobu neurčitú - Ubytovanie je poskytnuté a hradené zamestnávateľom - Registrácia na sociálnom a zdravotnom poistení v Holandsku, alebo Nemecku - Výplata každý týždeň na váš bankový účet - Dlhodobá stabilná práca - Preplácané nadčasy - Zabezpečenie firemného auta - Osobný prístup - Profesionálny rast - Pracovné a ochranné pomôcky Prosím kontaktujte Nás, ak hľadáte prácu v zahraničí. Naša spoločnosť hľadá zamestnancov do skladov, hotelierstvo ale aj kvalifikované práce v rôznych štátoch. Neváhajte nás kontaktovať telefonicky alebo emailom. Barbora Ziaťková 00421 (0) info@
Stavebníctvo - Holandsko - 650€ Netto /Týždenne
Máme viacerých klientov v Holandsku, z ktorých si môžete vybrať najlepšiu ponuku pre Vás. Práca na trvalý pracovný pomer. Nástup možný ihneď alebo podľa dohody. Pracovné pozície : Štukatér (pokladač omietky) Pracovníci na konštrukciách strešných škridiel Betonár/šalovač na stavbe Montážnik sadrokartónového stropu (konštrukcie) Miesto práce: Holandsko - viacero lokalít Mzda: - €575-650 netto / týždenne - Uvedená suma je po všetkých zrážkach, už po odrátaní daní, zdravotného poistenia - Plat závisí od znalosti kandidáta a praxe, možnosť navýšenia po skúšobnej dobe Požiadavky na zamestnanca : - Odborná prax na danú pozíciu - Ochota pracovať na zmeny - Anglický jazyk minimálne A2 - Vodičský preukaz výhodou - Auto výhodou Benefity: - Holandská pracovná zmluva na dobu neurčitú - Ubytovanie je poskytnuté a hradené zamestnávateľom - Registrácia na sociálnom a zdravotnom poistení v Holandsku, alebo Nemecku - Výplata každý týždeň na váš bankový účet - Dlhodobá stabilná práca - Preplácané nadčasy - Zabezpečenie firemného auta - Osobný prístup - Profesionálny rast - Pracovné a ochranné pomôcky Prosím kontaktujte Nás, ak hľadáte prácu v zahraničí. Naša spoločnosť hľadá zamestnancov do skladov, hotelierstvo ale aj kvalifikované práce v rôznych štátoch. Neváhajte nás kontaktovať telefonicky alebo emailom. Barbora Ziaťková 0421 (0) info@
Zvárač - Holandsko- od 575€ do 650 € Netto /Týždenne
Nástup možný ihneď alebo podľa dohody Pracovná pozícia: MIG, TIG, MAG Zvárač Miesto práce: Holandsko, viac lokalít Mzda: - od €575 - €650 v čistom týždenne/40 hodín už po odrátaní všetkých zrážok- zdravotnej poistky, auta, ubytovania – Plat závisí od znalosti kandidáta a praxe, možnosť navýšenia po skúšobnej dobe Požiadavky na zamestnanca: - prax v odbore 1 rok - anglický jazyk A2 - možnosť práce aj bez certifikátov Náplň práce, právomoci a zodpovednosti: - ručné zváranie dielov pre výrobu - práca podľa výkresovej dokumentácie Benefity: - Holandská pracovná zmluva na dobu neurčitú - Dlhodobá stabilná práca - Preplácané nadčasy - Stravovanie priamo vo firme - Zabezpečenie firemného auta - Osobný prístup - Profesionálny rast - Pracovné a ochranné pomôcky Prosím kontaktujte Nás, ak hľadáte prácu v zahraničí. Naša spoločnosť hľadá zamestnancov do skladov, hotelierstvo ale aj kvalifikované práce v rôznych štátoch. Neváhajte nás kontaktovať telefonicky alebo emailom. Barbora Ziaťková/Recruiter Email: barbora.ziatkova@ Phone: 00421 (0)
Zvárač - Holandsko- 650 € Netto /Týždenne
Máme viacerých klientov v Holandsku, z ktorých si môžete vybrať najlepšiu ponuku pre Vás. Nástup možný ihneď alebo podľa dohody Pracovná pozícia: MIG, TIG, MAG Zvárač Miesto práce: Holandsko, viac lokalít Mzda: - od €575 - €650 v čistom týždenne/40 hodín už po odrátaní všetkých zrážok- zdravotnej poistky, auta, ubytovania – Plat závisí od znalosti kandidáta a praxe, možnosť navýšenia po skúšobnej dobe Požiadavky na zamestnanca: - prax v odbore 1 rok - anglický jazyk A2 - možnosť práce aj bez certifikátov Náplň práce, právomoci a zodpovednosti: - ručné zváranie dielov pre výrobu - práca podľa výkresovej dokumentácie Benefity: - Holandská pracovná zmluva na dobu neurčitú - Dlhodobá stabilná práca - Preplácané nadčasy - Stravovanie priamo vo firme - Zabezpečenie firemného auta - Osobný prístup - Profesionálny rast - Pracovné a ochranné pomôcky Prosím kontaktujte Nás, ak hľadáte prácu v zahraničí. Naša spoločnosť hľadá zamestnancov do skladov, hotelierstvo ale aj kvalifikované práce v rôznych štátoch. Neváhajte nás kontaktovať telefonicky alebo emailom. Barbora Ziaťková/Recruiter info@ 00421 (0)