inzercia, predaj, predám, bazár

Opravim diplomove a ine prace zo slovenciny.

Kategória: Vzdelávánie a personalistika

Som ucitelka slovenskeho jazyka s dlhorocnou praxou.Opravim diplomove a ine prace.Cena dohodou.
Opravim diplomove a ine prace zo slovenciny.
Podobné inzeráty
Projekty, úvahy, seminárne a bakalárske, diplomové práce
Pomôžem s vypracovaním: - projekty, slohové práce ZŠ, SŠ - seminárne práce SŠ, VŠ - bakalárske a diplomové práce VŠ Zameriava sa hlavne na humanitný a ekonomický smer, ruský jazyk. Ceny 5 - 15,- eur/A4 Všetky podrobnosti dohodneme telefonicky, emailom, Zoom, príp.osobne.
jazyková a štylistická úprava textov
Urobím jazykovú a štylistickú úpravu akýchkoľvek textov - diplomové, rigorózne, vedecké práce, texty určené na publikovanie v tlači alebo knižne, tiež reklamné texty, prejavy, príhovory a iné. Odmena dohodou podľa náročnosti práce.
HODINY SLOVENČINY
viac info v prílohe v prípade záujmu ma, prosím, kontaktuje: sepelovaviktoria1@ DO PREDMETU UVIESŤ: hodiny slovenčiny
Písanie záverečných prác
Napíšem vám záverečné práce - diplomové, bakalárske, rigorozne.Pišem vo všetkých oblastiach.Mam 3 vysoké školy,a bohaté skúsenosti. V prípade záujmu,má kontaktujte na gmail:
Preklady a tlmočenie - ruština a ukrajinčina
Ponúkame neúradne preklady a tlmočenia zo slovenčiny do ruštiny a ukrajinčiny a opačne.Poskytujeme pomoc pri získaní a predĺžení prechodného pobytu, ako aj pomoc pri vybavovaní bývania a úradných dokladov. Odmena dohodou podľa náročnosti práce. Za poskytnuté služby vystavujeme faktúry (živnosť). Spolupracujeme s fyzickými a právnickými osobami.
Branch manager
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti Ponúkame ti jedinečnú možnosť zúročiť tvoje skúsenosti a stať sa partnerom a mať podiel na spoločnosti. Pokiaľ máš preukázateľné skúsenosti v rámci personálnych služieb, si rodený obchodník a nebojíš sa výziev, staň sa súčasťou našej spoločnosti. - rozvoj zvereného regiónu a vyhľadávanie nových obchodných príležitostí - starostlivosť o zverených klientov, budovanie dlhodobých a fungujúcich vzťahov u existujúcich aj nových klientov - aktívna spolupráca pri napĺňaní plánov - budovanie a vedenie tímu za účelom zabezpečenia efektívneho chodu pobočky - pravidelné reporty a návrhy na optimalizáciu procesov Zamestnanecké výhody, benefity - služobný automobil aj na súkromné účely - telefón a notebook sú samozrejmosťou - provízie - možnosť odborného a jazykového vzdelávania Spoločnosť, pre ktorú je pozícia obsadzovaná Sprostredkovanie práce a personálne poradenstvo Jazykové znalosti Anglický jazyk - Stredne pokročilý (B2) Vodičský preukaz B Osobnostné predpoklady a zručnosti - relevantné skúsenosti v rámci personálnych služieb - orientácia na trhu práce, schopnosť pružne reagovať na aktuálne potreby trhu a klientov - preukázateľné výsledky v oblasti akvizície nových klientov a zákaziek - skúsenosti s vedením tímu a výborné organizačné a komunikačné schopnosti