inzercia, predaj, predám, bazár

Pekár/cukrár v remeselnej pekárni

Kategória: Pohostinstvá a ubytovanie

Rodinný Penzión u Hanky v Telgárte s tridsaťdva ročnou históriou hľadá do nového projektu remeselnej pekárne cukrára/ku / pekára/ku. Uchádzač/ka by mal mať rozhodne vlastnosti ako kreativita, zapálenosť pre pečenie pečiva a cukrárenských výrobkov, inovatívnosť a hygienické návyky v kuchyni. Platové podmienky v závislosti od skúseností 900-1200€. Plat bude po trojmesačnej skúšobnej dobe zohľadnený po vzájomnom dohovore a miere samostatnosti. Výhodou práce je pokojná atmosféra, bez tradičného gastro nátlaku. Nástup 1.5. alebo po dohovore.
Pekár/cukrár v remeselnej pekárni
Podobné inzeráty
CUKRÁR/-KA
Cukrár/Cukrárka na polovičný úväzok v Predmieri. Hľadám niekoho koho baví piecť a chce pomôcť rozbehnúť v okolí jedinečnú prevádzku.
Pekár/pekárka pre MINT
Hľadáme šikovného a zdatného pekára/pekárku, ktorý/á má skúsenosť s prácou s cestom, prípadne s kváskom (výhodou), v pekárni. Miesto práce: Pekáreň Mint na Plynárenskej ulici v Bratislave Druh pracovného pomeru: trvalý pracovný pomer/živnosť Termín nástupu: január 2023 Mzdové podmienky: 1 500 - 1 900 EUR/mesiac (v závislosti od skúseností) Pracovná doba: krátky/dlhý týždeň, nočné zmeny V prípade záujmu pošlite Váš životopis na Tešíme sa na Vás!
Hľadáme pekára so skusenostami
Hľadáme skúseného pekára vedúceho smeny do našej remeselnej pekárne v Bratislave. Vieme pomôcť s ubytovaním. Práca na živnosť alebo tpp. 5dni v týždni. Zamestnanecké benefity
Cukrár/Cukrárka Rakúsko
Do rodinnej reštaurácii s cukrárňou len 15 km od BA hľadáme šikovného cukrára/cukrárku- aj nevyučených. Možnosť aj na polovičný úväzok. Znalosť Nj nie je potrebná. Pre viac informácií volajte 3.
cukrár /cukrárka
Penzion HOFFER v Nitre príjme do pracovného pomeru Cukrára / Cukrárku s praxou -Práca na trvalý pracovný pomer na dobu neurčitú -Pracovná doba: 8-10 hodín denne 20 dní v mesiaci -Plat: od 1000€ netto + osobné ohodnotenie Náplň práce: -Príprava cukrárenských výrobkov, kysnutých výrobkov -dodržiavanie výrobných a hygienických noriem -dbanie na kvalitu pri príprave jedál -odpovedný prístup k práci -tímový duch -flexibilita -udržiavanie čistoty, poriadku a hygieny v kuchyni -dohľad na skladové zásoby a objednávky surovín Čo ponúkame? -Istota práce v stabilnej spoločnosti -Pravidelná mzda vždy najneskôr do 12.dňa nasledujúceho mesiaca -Možnosť zálohy v danom mesiaci -Možnosť naplánovania smien naviac -Postupné zaškolenie, ktoré ti uľahčí zvládať prácu na danej pozícii -Možnosť kariérneho rastu a obohatenia skúseností -Strava počas smeny hradená zamestnávateľom do výšky 6€ (obed) -Zabezpečený pitný režim -Zamestnanecká zľava pri rodinných oslavách, svadbách, prípadne iných udalostiach v našich prevádzkach KONTAKT: praca@ TEL.:
Kuchár, pizzer
Hľadám prácu alebo brigádu ako kuchár, pizzer, pomocný kuchár.. prípadne pekár.. skúsenosti aj zo zahraničia,. Prax mám cez 20 rokov. Najlepšie s výplatou každý piatok.