inzercia, predaj, predám, bazár

Písanie bakalárskych, diplomových a iných záverečných prác

Kategória: Výuka, doučovanie

Ahoj, potrebuješ pomôcť s vypracovaním záverečnej práce? Neváhaj ma kontaktovať. V písaní bakalárskych, diplomových, semestrálnych a iných záverečných prác (LL.M, MBA) mám viac ako trojročné skúsenosti. Ponúkam aj expresné písanie. Cena sa pohybuje v priemere 10-15 eur za stranu, záleží od typu práce a náročnosti danej témy. Preferujem telefonický kontakt. Teším sa na našu spoluprácu :-)
Písanie bakalárskych, diplomových a iných záverečných prác
Podobné inzeráty
Písanie bakalárskych, diplomových a seminárnych prác
Zdravím vás :) Som študentka práva a písanie je moje hobby. Rada ti pomôžem s písaním prác k tvojmu štúdiu. Ponúkam písanie seminárnych prác na akékoľvek témy. Píšem taktiež eseje, slohové práce, semestrálne práce. Taktiež ponúkam pomoc, pri písaní bakalárskych a diplomových prác. 100 percentná serióznosť a diskrétnosť. Cena za stranu sa pohybuje od 5 až do 15 eur. Záleží od štúdia( či je stredoškolské alebo vysokoškolské), rozsahu a danej témy. Preferujem, keď sa mi ozvete skôr, aby som mala na písanie dostatok času. Expresné písanie( do 3 dní) je za príplatok. Budem sa veľmi tešiť na vaše ponuky. Odporúčam kontaktovať ma telefonicky. :)
Najspoľahlivejšie vypracovanie diplomových, záverečný prác
Poskytujem komplexné služby spracovania záverečných prác, ktoré vyhovujú všetkým požiadavkám študentov od strednej školy až po doktorandské štúdium. Môžem spracovať širokú škálu akademických dokumentov týkajúcich sa oblastí ekonomiky, manažmentu a obchodu. Poskytujem písanie diplomových prác, dizertácií, esejí a semestrálnych prác. Práce môžu byť vyhotovené v slovenskom, anglickom alebo ruskom jazyku. Cena závisí od komplexnosti práce, spracovania a jazyka v ktorom by mala byť napísaná. Disponujem systémom originality, nepublikujem články, ktoré pre vás píšem; nepredávam ich ani spoločnostiam alebo jednotlivcom tretej strany. Poskytujem dokumenty včas, 100 % objednávok som dokončil dostatočne pred termínom. Už niekoľko rokov sa mi darí držať krok s požiadavkami mojich zákazníkov - primárne študentov VŠ. Platba za záverečnú prácu je rozdelená na časti, nikdy nie vopred, vždy dostanete najskôr text, potom platba. V prípade záujmu ma kontaktujte mailom. Mail: Približná cena práce spracovaná v slovenskom jazyku, dodaná do 7 dní : - Bakalárska práca: 600€ - Diplomová práca: 800€ - Semestrálna práca: 220€ ! Samozrejme cena sa môže líšit v závislosti od jej komplexnosti, jazyka ale aj termínu dodania. Diplomová práca, Záverečná práca, bakalárska práca, dizertačná práca, semestrálna práca.
Najspoľahlivejšie vypracovanie diplomových, záverečný prác
Poskytujem komplexné služby spracovania záverečných prác, ktoré vyhovujú všetkým požiadavkám študentov od strednej školy až po doktorandské štúdium. Môžem spracovať širokú škálu akademických dokumentov týkajúcich sa oblastí ekonomiky, manažmentu a obchodu. Poskytujem písanie diplomových prác, dizertácií, esejí a semestrálnych prác. Práce môžu byť vyhotovené v slovenskom, anglickom alebo ruskom jazyku. Cena závisí od komplexnosti práce, spracovania a jazyka v ktorom by mala byť napísaná. Disponujem systémom originality, nepublikujem články, ktoré pre vás píšem; nepredávam ich ani spoločnostiam alebo jednotlivcom tretej strany. Poskytujem dokumenty včas, 100 % objednávok som dokončil dostatočne pred termínom. Už niekoľko rokov sa mi darí držať krok s požiadavkami mojich zákazníkov - primárne študentov VŠ. Platba za záverečnú prácu je rozdelená na časti, nikdy nie vopred, vždy dostanete najskôr text, potom platba. V prípade záujmu ma kontaktujte mailom. Mail: ! Samozrejme cena sa môže líšit v závislosti od komplexnosti práce, jazyka vyhotovenia ale aj termínu dodania. Diplomová práca, Záverečná práca, bakalárska práca, dizertačná práca, semestrálna práca.
Vypracovávanie záverečných prác
Ponúkam vypracovávanie záverečných prác - seminárnych, bakalárskych, diplomových a pod. Vypracovávaniu daných prác sa venujem 10 rokov, seriózne, diskrétne a zodpovedne. Pre viac informácií ma prosím kontaktujte mailom alebo telefonicky.
EXPRESNÉ a PROFESIONÁLNE --> všetky druhy prác
Dobrý deň, mám PhD zameranie ekonomika, manažment a tým aj bohaté skúsenosti s písaním rôznych záverečných i seminárnych prác. Viedol som viaceré bakalárske a diplomové práce. Ponúkam možnosť spracovať témy v oblasti ekonomika a manažment, prípadne zaslať potrebné podklady. Spracovávam práce už niekolľko rokov a doposial žiadna práca nebola vrátaná. Ponúkam možnosť spracovania seminárnych, záverečných, bakalárskych a diplomových prác. Cena: Záleží od rozsahu, náročnosti a termínu odovzdania. Začíname od 10eur strana. V prípade záujmu ma kontaktujte na mail: michalkolmann91@
Kontrola pravopisu/úprava bakalárskych, diplomových prác
Ponúkam kontrolu pravopisu a štylistiky bakalárskych, diplomových, seminárnych či inách prác, cena podľa rozsahu, dodanie rýchle! Platí sa záloha. Prekladám aj abstrakty z/do anglického a ruského jazyka. Píšte mi, prosím, na mail b.lieskovanova@