inzercia, predaj, predám, bazár

Podielová AN koza.

Kategória: Ovce a kozy

Predám 50 % podielovú AN kozu. Matka krátkouchá La Mancha,otec plemenný 100 % AN cap. Koza nebola tento rok okotená. Momentálne dáva už len dve deci mlieka. Má pravidelnú ruju. Vhodná na pripustenie a na jesenné a zimné dojenie. Dojí asi 4 l mlieka po odstavení kozľat,má dobré veľké struky a mäkko sa dojí. Cena je 80 euro,možná malá dohoda na cene.
Podielová AN koza.
Podobné inzeráty
9 mesačná podielová kozička
S ťažkým srdcom sa musím zriecť mojej 9 mesačnej kozičky s rožkami, je podielová –matka biela koza –otec anglonubijský. Je to veľký mazel , je zvyknutá na seno aj trávu,vie sa voziť v aute , je zvyknutá na psov ,sliepky , má rada voľnosť, ale potrebuje sa začleniť do stáda, uprednostním radšej niekoho z okolia Dobré podmienky sú podmienkou –suchá maštaľ a výbeh. Kozička sa nachádza v Trávnici pri Podhajskej. Cena 60,- € Tel:
Koza a kozliatka na predaj
Na predaj dvojročná kozicka, podielová AN. Jej dve trojmesačné kozliatka a dve kozliatka od bielej slovenskej kozy. Všetko sú to kozicky. Vek 3 mesiace. Kozliatka sú už navyknute na pašu, jačmeň. Kozliatka aj koza Sú kompletne odčervene a odparazitovene. Majú ostrihane paznechty. Všetky sú naučené na človeka, prítulné. Cena za kozu 100€ a za kozliatka 40€/ks. Predávam ich všetky spolu. Detva
Anglonubijská koza
Predám 4 mesačne anglonubijske kozičky Jedna čistokrvna anglonubijska Druhá podielova Cena čistokrvnej 80 Cena podielovéj 50
Mladučká podielova AN koza
Predáme mladú podielovu anglonubijsku kozu, má niečo cez 1 rok, nebola ešte pripustena ani dojena.
predám kotnú bezrohú kozu
Je geneticky bezrohá, podielová AN, krotkej povahy. 30 mája sa bude kotiť druhý krát. Cena je pevná. Rešpektuje elektrický ohradník. Možná zámena aj za seno (2 balíky), alebo 2,5 metrák obilia.
Predám 2 capkov
Predám 2 capkov , geneticky bezrohy, 3 mesačný , stále pri matke 50/ks Matka : podielová ANG Otec : X V prípade vážneho záujmu dohoda.