inzercia, predaj, predám, bazár

pokladníčka

Kategória: Pohostinstvá a ubytovanie

Prijmeme do TPP šikovnú, milú a hlavne zodpovednú pokladníčku do Cantíny v Karlovej Vsi, Bratislava.
Práca krátky/dlhý týždeň, v letných mesiacoch skrátená pracovná doba.
Plat ponúkame od 1100€
pokladníčka
Podobné inzeráty
pokladníčka / pomocná kuchárka
Dobrý deň. Príjmeme do nášho tímu na pracovnú pozíciu : - pokladníčka / pomocná kuchárka Pracovná doba : Pondelok - Piatok od 14:00 do cca 24:00 Mzda na TPP : dohodou - v závislosti od schopností a skúsenosti uchádzača Podmienka : prax v obore, zdravotný preukaz Viac informácii na osobnom pohovore. Kontakt :
Pokladníčka-Pokladník fastfood OC VIVO
Pokladníčka-Pokladník - Hľadáme šikovnú pokladníčku na výdaj stravy do fastfoodu v nákupnom centre OC POLUS, VIVO!. 1. Možná aj brigáda na 5hodín denne. Pracovná doba 2. 8hod 3. krátky/dlhý. Plat 1100€-1400€ podľa pracovného nasadenia + tringelty + odmeny za výkon podľa tržieb. Kontakt:☎️
Pokladníčka
Na prevádzku Schnitzel - OC Central prijmeme pokladníčku: Náplň práce: príjem a výdaj objednávok, práca s kasou. K/D týždeň, pracovný čas 12h denne, možnosť plánovania zmien. Platové podmienky Tpp/ 6€ hodina + tringelty Kontakt:
Pokladník FastFood
Pokladníčka-Pokladník - Hľadáme šikovnú pokladníčku na výdaj stravy do fastfoodu v nákupnom centre OC Eurovea, OC Bory Mall, OC Avion. Možná aj brigáda na 5hodín denne. Pracovná doba 1. 8hod 2. krátky/dlhý. Plat 1100€-1400€ podľa pracovného nasadenia + tringelty + odmeny za výkon podľa tržieb (200€). Kontakt:☎️
Hľadáme pokladníčku / výdajcu do Fastfoodu, Aupark
Zmenová pokladníčka na výdaj jedál v prevádzke v Bratislave v obchodnom dome Aupark Bratislava. Prevádzka sa vola Bowlicheck . Práca je na zmeny (dlhý-krátky týždeň) od 10:00 do 20:30. Náplň práce : obsluha na pokladni, starostlivosť o pulty, naberanie jedál, príprava šalátov , čistota a upratovanie sekcie. Strava a pitný režim je zdarma zabezpečený.. Plat 5,50€ v čistom (860€ mesačne v čistom). Práca na TPP alebo dohoda. Sme stabilná firma ktorá má sieť prevádzok v nákupných centrách. Základ je byť tímový hráč, byť pozitívny a chuť sa učiť nové veci. Netreba sa báť, nenecháme ťa plávať vo vode, ale všetko ťa zaučíme. Nástup dohodou, ideálne ihneď. Záujemcovia volať v čase 7:00 do 18:00 na t.č.
Hľadáme pokladníčku / výdajcu do Fastfoodu v Bory mall
Zmenová pokladníčka na výdaj jedál v prevádzke v Bratislave v obchodnom dome Bory mall. Prevádzka sa vola Bowlicheck . Práca je na zmeny (dlhý-krátky týždeň) od 10:00 do 20:30. Náplň práce : obsluha na pokladni, starostlivosť o pulty, naberanie jedál, čistota a upratovanie sekcie. Strava a pitný režim je zdarma zabezpečený.. Plat 5,50€ v čistom (860€ mesačne v čistom). Práca na TPP alebo dohoda. Sme stabilná firma ktorá má sieť prevádzok v nákupných centrách. Základ je byť tímový hráč, byť pozitívny a chuť sa učiť nové veci. Netreba sa báť, nenecháme ťa plávať vo vode, ale všetko ťa zaučíme. Nástup dohodou, ideálne ihneď. Záujemcovia volať v čase 7:00 do 18:00 na t.č.