inzercia, predaj, predám, bazár

Pol PH

Kategória: Kone

Predaj
Valach PH x mix
Narodený 19.9.2019
Povahovo jemný, učenlivý, zvedavý a kontaktný koník. Vyrastený v vmiešamom stáde vyšantený so svojim o pol roka starším bratom.
Vhodnejší pre ženu, ale po vyzretí nebude mať problém nosiť aj chalpa.
Vychodený za matkou do lesa, naučený základnej manipulácii, úprava kopýt,veterinár, základné ošetrenie bezproblémové.
Je to nepopísaná , čistá kniha, s úplonou dôverou k ľuďom, vhodný pre človeka čo si chce spraviť koníka podľa seba , pre seba. Po otcovi zdedil cuttingové predpoklady (pasie nám psi ????)
Hľadáme cloveka, ktorý na koňa neponáhľa , neobsadá pred štvrtým rokom, uprednostňuje kone na boso a bez zubadla. Do stáda ideálne 24/7. Predposledna foto mamina mix haflos x klusak a posledna foto pedigree otca..
Pol PH
Podobné inzeráty
Predám 2 ročného žrebca
Predám 2 ročného žrebca ťahá aj vozí je kludni dáva všetky 4 nohy rasa je pol tažni atec tazni a mama pol tažna na 2 poslednej fotke Rodičia
Ťažný žrebec
Ponúkam na predaj pol ročného ťažného žrebčeka veľmi kľudnej povahy. Po krásnych rodičoch. Rodičia na posledných fotkách.
Arabský plnokrvník na predaj
Predám 2 a pól ročného žrebca deti a priekupníci nevolať !!! Viac info po telefóne :))
Kobyla QH
Ponukam na predaj 4 a pol rocnu kobylu quarter horse. Kobyla je velkeho telesneho ramca, mohutnej postavy, vhodna aj pre tazsich jazdcov. Kobyla nieje prijazdena, vhodna len pre skusenych. Pracu zo zeme ma zvladnutu.
Predám kobylu
Predám 23 ročnú kobylu, kľudnej povahy. Posledný rok a pol je na pastivne, v zime mala box, ale nasrsťuje krásne. Je vysoká v kohútiku okolo 170. Sem-tam povozila dieťa. Je skvelá ako spoločníčka. Treba počítať s tým, že má vek. Ale je to srdciarka. Má pas. Je český teplokrvník. Možnosť ju vidieť len cez víkend, a len s vážnym záujmom. Predám ju za 800 alebo za 1000 so starším sedlom, 2 podsedlovky, 4 druhy kief atď. Korektúry kopýt pravidelné, tento rok mala aj zubárske ošetrenie, je očkovaná. Pre viac info len na mail: michajka.toth@
Predám koňa valacha Českomoravsky Belgik s papierami
Predam valacha Ceskomoravskeho belgika s papiermi. Ma 3 a pol roka