inzercia, predaj, predám, bazár

Polyf. celok (128 m2, terasa 42 m2, 2.p., parking, KE-St.m.)

Kategória: Kancelárie

206 | DOMIOS | REALITNÉ RIEŠENIA NA MIERU - špecialista na byty a komerčné nehnuteľnosti od roku 1991 - ponúka do prenájmu kancelárske / obchodné priestory v modernizovanom administratívnom objekte na okraji centra mesta s výborným prístupom a vlastným parkovaním. Pre svoju polohu, veľkosť a technickú kvalitu modernizácie je ideálnym miestom na zriadenie sídla finančnej, konzultačnej alebo IT spoločnosti, právnických kancelárií a pod. Objekt má na kancelárske účely využiteľné 3 podlažia.

Ponúkané kancelárske / obchodné priestory sa nachádzajú na 2. poschodí a tvoria uzatvorený celok (127,80 m2) pozostávajúci z open space, 2 kancelárií, sociálneho zázemia (sprcha, WC, umývadlo) s kuchynkou a priestrannej krytej terasy (42,37 m2). Na vlastnom priľahlom pozemku (vnútornom dvore) je parkovisko pre nájomníkov alebo návštevy. Objekt má všetky inžinierske siete. Všetky priestory sú klimatizované so štruktúrovanou kabelážou a zabezpečené alarmom. V dosahu budovy je zastávka MHD a obchodné centrum. Priestory je možné užívať ako kancelárie, obchodné priestory (showroom) alebo na bývanie, prípadne ich kombináciu. Iba veľmi vážny záujem.

Cena nájmu: od 1.250,00 €/mes. (bez DPH)

Cena parkovného: od 70,00 €/mes./1 miesto (bez DPH)

Depozit je vo výške 2-mesačného nájmu. Doba nájmu je minimálne 1 rok. Nájomné sa platí kvartálne vopred. K priestoru patria 2 parkovacie miesta vo dvore.

DOMIOS je zmluvný partner vlastníka nehnuteľnosti poverený zabezpečením prenájmu uvedených priestorov. Služby DOMIOS pre záujemcov o priestory sú zdarma. V prípade záujmu o prenájom, technické špecifikácie, aktuálny stav obsadenosti alebo obhliadku kontaktujte:

Ing. Peter Bubelíni, tel. č.: +421 (0) 903-636-903

Viac informácií o uvedených celkoch a ďalších voľných priestoroch nájdete na stránke DOMIOS. sk.

Na maily bez telefónneho čísla nereagujeme.
Polyf. celok (128 m2, terasa 42 m2, 2.p., parking, KE-St.m.)
Podobné inzeráty
Ponúkame na predaj 7 polyfunkčných objektov (Košice)
EXKLUZÍVNE | DOMIOS | REALITNÉ RIEŠENIA NA MIERU - špecialista na byty a komerčné nehnuteľnosti od roku 1991 - ponúka na predaj (jednotlivo) 7 polyfunkčných objektov: 1. 175 | Modernizovaný polyfunkčný objekt (900 m2, parking, KE), ponuk. cena: 1.550.000 € 2. 156 | Administratívna budova (6.000 m2, parking, MHD, KE), ponuková cena: 5.000.000 € 3. 164 | Polyf. objekt (540 m2, kancelárie, parking, KE), ponuk. cena 650.000 € (na zbúranie) 4. 227 | Administratívna budova (3.500 m2, parking, MHD, KE), ponuk. cena: osobné rokovanie 5. 228 | Administratívna budova (4.000 m2, parking, MHD, KE), ponuk. cena: osobné rokovanie 6. 229 | Administratívna budova (6.000 m2, parking, MHD, KE), ponuk. cena: osobné rokovanie 7. 254 | Administratívna budova (6.500 m2, parking, MHD, KE), ponuk. cena: osobné rokovanie v rôznych častiach Košíc. Menšie, väčšie, v špičkovom technickom stave aj s nutnosťou modernizovať, na vlastných pozemkoch s možnosťou parkovania a dobrým prístupom a rôznou možnosťou využitia. Pozn.: iba osobné rokovanie, RK nevolať. DOMIOS je zmluvný partner vlastníkov nehnuteľností poverený zabezpečením ich predaja. V prípade záujmu o kúpu, technické špecifikácie, aktuálny stav obsadenosti alebo obhliadku kontaktujte: Ing. Peter Bubelíni, tel.č.: +421 (0) 903-636-903 Denne aktualizovanú ponuku aministratívnych, obchodných a skladovacích / výrobných priestorov na predaj a prenájom ako aj ďalších našich nehnuteľností nájdete na stránke DOMIOS. sk. Na maily bez telefónneho čísla nereagujeme.
Ponúkame na predaj 6 polyfunkčných objektov (Košice)
EXKLUZÍVNE | DOMIOS | REALITNÉ RIEŠENIA NA MIERU - špecialista na komerčné nehnuteľnosti od roku 1991 - ponúka na predaj (jednotlivo) 6 polyfunkčných objektov: 1. 175 | Modernizovaný polyfunkčný objekt (900 m2, parking, KE), ponuk. cena: 1.750.000 € 2. 156 | Administratívna budova (6.000 m2, parking, MHD, KE), ponuková cena: 5.000.000 € 3. 227 | Administratívna budova (3.500 m2, parking, MHD, KE), ponuk. cena: osobné rokovanie 4. 228 | Administratívna budova (4.000 m2, parking, MHD, KE), ponuk. cena: osobné rokovanie 5. 229 | Administratívna budova (6.000 m2, parking, MHD, KE), ponuk. cena: osobné rokovanie 6. 254 | Administratívna budova (6.500 m2, parking, MHD, KE), ponuk. cena: osobné rokovanie v rôznych častiach Košíc. Menšie, väčšie, v špičkovom technickom stave aj s nutnosťou modernizovať, na vlastných pozemkoch s možnosťou parkovania a dobrým prístupom a rôznou možnosťou využitia. Pozn.: iba osobné rokovanie, RK nevolať. DOMIOS je zmluvný partner vlastníkov nehnuteľností poverený zabezpečením ich predaja. V prípade záujmu o kúpu, technické špecifikácie, aktuálny stav obsadenosti alebo obhliadku kontaktujte: Ing. Peter Bubelíni, tel.č.: +421 (0) 903-636-903 Denne aktualizovanú ponuku aministratívnych, obchodných a skladovacích / výrobných priestorov na predaj a prenájom ako aj ďalších našich nehnuteľností nájdete na stránke DOMIOS. sk. Na maily bez telefónneho čísla nereagujeme.
7 klimatiz. kancel. celkov (22-94 m2, kuch., parking, KE-J)
063 | DOMIOS | REALITNÉ RIEŠENIA NA MIERU - špecialista na byty a komerčné nehnuteľnosti od roku 1991 - ponúka do prenájmu 24/7 kancelárske priestory v novej modernej administratívnej budove so strategickou polohou v blízkosti Nám. osloboditeľov v Košiciach (neďaleko AUPARK-u): 1. Mezonetový kancelársky celok o výmere 80,00 m2 pozostávajúci z dvoch klimatizovaných kancelárií, kúpeľne s WC a loggie 2. Kancelársky celok o výmere 94,00 m2, pozostávajúci z 2 klimatizovaných kancelárií, chodby a vlastnej kuchynky 3. Samostatná klimatizovaná kancelária o výmere 33,62 m2 4. Klimatizovaný kancelársky celok o výmere 51,06 m2 pozostávajúci z 2 kancelárií 5. Klimatizovaný kancelársky celok o výmere 85,30 m2 pozostávajúci z 3 kancelárií (2 vstupy) 6. Samostatná klimatizovaná kancelária o výmere 35,00 m2 7. Klimatizovaný kancelársky celok o výmere 85,30 m2 pozostávajúci z 3 kancelárií (1 vstup) Na každom poschodí BC sú nadštandardne vybavené spoločné kuchynky a WC. V budove je 24/7 prístup a v priebehu dňa fungujúca recepcia. Parkovanie je zabezpečené vo vlastnej podzemnej garáži (prístupnej výťahom) a 3 vlastných priľahlých parkoviskách. Vo všetkých priestoroch je štruktúrovaná kabeláž s optickým internetom a elektronický zabezpečovací systém. V blízkosti budovy je zastávka MHD a OC AUPARK s možnosťami stravovania a parkovania. Iba veľmi vážny záujem. Cena nájmu: od 9,02 €/m2/mes. (bez médií a bez DPH) Cena médií: od cca 2,00 €/m2/mes. Cena park. miesta: 50,00 € (parkovisko) / 100,00 € (podz. garáž) DOMIOS je zmluvný partner vlastníka nehnuteľnosti poverený zabezpečením prenájmu uvedených priestorov. Služby DOMIOS pre záujemcov o priestory sú zdarma. V prípade záujmu o prenájom, technické špecifikácie, aktuálny stav obsadenosti alebo obhliadku kontaktujte: Ing. Peter Bubelíni, tel. č.: +421 (0) 903-636-903 Viac informácií o uvedených celkoch a ďalších voľných priestoroch nájdete na stránke DOMIOS. sk. Na maily bez telefónneho čísla nereagujeme.
Reprezentačný admpriestor o veľkosti 355 m2, recepcia,…
Reprezentačný adm.priestor o veľkosti 355 m2, recepcia, zázemie, Petržalka Popis: Novinkou na realitnom trhu je prenájom administratívneho priestoru na Šustekovej ulici v Petržalke s vynikajúcim napojením na diaľničný obchvat mesta Bratislava. ŠPECIFIKÁCIA adm.priestoru: - nachádza sa na 6 pschodí zo 7poschodí polyf.domu - celková úžitková plocha adm.priestoru je 355 m2. - centrálna recepcia - kúrenie cntrálnym kotlom ÚK pre celý polyfunkčný dom + merače tepla - štruktúrovaná kabeláž - optika - klimatizácia celého priestoru - soc.zázemie ( pisoáre , WC misy, sprchový kút ) - kuchynka ( chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, mikrovlnka ) - výťah - parkovanie prostredníctvom URBI parking po registrácii do 18,00 grátis DISPOZÍCIA - vstup do administr.priestoru cez recepciu - vstupná hala prechádza do ľavého a pravého chodb.koridoru - z chodby vstup do jednotlivých miestností poniektoré s výstupom na balkón či lódžiu - soc.zázemie pre dámy a pánov - 2 x kuchynka - skladové priestory Jednotlivé miestnosti sú vzájomne delené sádrokartónovými priečkami, ktoré je možné posunúť či plne odstrániť ( "open space") . Celý priestor je riešený v modernom dizajne, presklenené plochy, veľkoplošné okná s inter.žalúziami, na podlahách kobercové krytiny v kombinácii s dlažbou. LOKALITA Administartívny priestor sa nachádza v obytnej zóne v blízkosti niekoľkých zastávok MHD i reštauračných zariadení. Dopravné spojenie s centrom mesta je cca 5 min. Parkovanie v danej lokalite je možné len prostredníctvom parkovacej aplikácie URBI, ktorá po zaregistrovaní umožňuje parkovanie v lokalite do 18,00 hod grátis. Lokalita má vynikajúce napojenie na diaľničný obchvat Bratislavy. PODMIENKY nájmu - nájom možný ihneď - nájomné vo výške 3 550,-EUR/mesiac - záloha za energie 600,-EUR/mesiac ( možné prepis na nájomníka ) - zaplatenie kaucie vo výške 4 150,-EUR - povinnosť platby po podpise NZ Ak Vás ponuka zaujala, dohodnite si obhliadku na čísle , teší sa na Vás Adriana Zariadenie: bez zariadenia s výnimkou recepčného pultu, zariadenia kuchynky a soc.zázemia Počet stoličiek: Pozemok: Rovinatý Výmera pozemku: Celková úžitková plocha administratívy: 355 Celková úžitková plocha skladu: Príjazdová cesta: Asfalt Inžinierske siete: Elektrina,Plyn,Kanalizácia,Mestská voda,Káblová televízia Kúrenie: Plynové Forma vlastníctva: Firemné Počítačová sieť: Áno Obhliadky a ďalšie informácie: Adriana Gajanová a.gajanova@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Office Adresa: Golden City Stará Vajnorská 11 831 04 Bratislava Telefón:
Obchod, administratíva, služby v top budove
Top priestory /obchodné, administratívne, služby/ v top budove. Ponúkame na prenájom nové priestory v budove s úžasným výhľadom na celé Košice. Priestory sú moderné a spĺňajú všetky požiadavky modernej doby. Vhodné využitie na obchodné, administratívne účely alebo poskytovanie služieb. Lokalita: Dunajská ulica, širšie centrum Košíc. K dispozícií je privátne parkovisko. Aktuálne voľné priestory: 1. Obchodný priestor na prízemí o rozlohe 264 m2 + zastrešená terasa o rozlohe 70 m2 /odsúvateľné dvere s výstupom priamo na terasu/. Ideálny priestor ako predajňa áut, fashion, poisťovňa, banka, lekáreň, gastro prevádzka.... 2. Obchodno-admistratívny priestor na 2. poschodí o rozlohe 122,5 m2. Priestor disponuje veľkoplošnými výkladmi s výhľadom na ulicu. Vstupné dvere do priestoru sklenené. 3. Administratívny priestor s výhľadom na celé Košice na 3. poschodí o rozlohe 89 m2. Administratívny vstup- automatické dvere. Celo presklená fasáda- výhľad na mesto Košice- panoráma. Priestor disponuje presklenou fasádou s exkluzívnym výhľadom na panorámu mesta Košice. Vstupné dvere do priestoru presklené, hliníkové. Priestor má položený designový koberec a presklené deliace priečky. Top priestor pre exkluzívny office. 4. Administratívny priestor na 2. Poschodí o rozlohe 168 m2. Administratívny vstup- automatické dvere. Celo presklená fasáda- výhľad na ulicu a privátny parking. Priestor disponuje presklennou fasádou s výhľadom na ulicu a privátny parking. Vstupné dvere do priestoru presklené, hliníkové. 5. Administratívny priestor na 2. poschodí o rozlohe 89 m2. . Priestor disponuje presklenou fasádou s výhľadom na panorámu mesta Košice a korunu stromu- Lipa, ktorá sa mení počas 4 ročných období. V tomto priestore akoby Ste sedeli v korune stromu. Vstupné dvere do priestoru presklené, hliníkové. 6. Administratívny priestor na 1. poschodí o rozlohe 80 m2. Administratívny vstup- automatické dvere. Priestor disponuje presklenými stenami- delia priestor na tri časti- jednačka, kancelária a openspace s toaletou. Vstupné dvere do priestoru presklené, hliníkové. 7. Administratívny priestor na 3. poschodí s výťahom o rozlohe 50 m2. Vstupné dvere do priestoru drevené , splývajúce s obkladom chodby. Budova: novostavba, skolaudovaná, výťah, parking, koberce na chodbách a schodoch - antialergické, stropná klimatizácia pre každý priestor, antistatické AIRMASTER, automatické dvere v administratívnej, ako aj v obchodnej časti, hliníkové otvárateľné okná, kartový systém pre pohyb osôb v budove ... Možnosť dispozičnej úpravy priestorov podľa požiadaviek klientov.
2 kancelárie (26,60 m2, WC, príz., parking, KE-Sever)
192 | DOMIOS | REALITNÉ RIEŠENIA NA MIERU - špecialista na komerčné nehnuteľnosti od roku 1991 - ponúka do prenájmu kancelársky celok so samostatným vstupom na prízemí uzatvoreného rezidenčného komplexu v severnej časti mesta s vynikajúcim prístupom a možnosťou parkovania. Kancelársky celok pozostáva zo vstupnej chodby, kancelárie, WC (spolu 26,60 m2). Celok má samostatný vykurovací kotol a radiátory, k dispozícii je prípojka optického internetu. V dosahu je zastávka MHD. Príručný sklad / archív (7,30 m2) v suteréne nie je súčasťou prenájmu. Cena nájmu: od 250,00 €/mes. (bez médií a bez DPH) Parkovacie miesto (5m od vstupu) je v cene prenájmu. Výška depozitu: 1-mesačné nájomné DOMIOS je zmluvný partner vlastníka nehnuteľnosti poverený zabezpečením prenájmu uvedených priestorov. Služby DOMIOS pre záujemcov o priestory sú zdarma. V prípade záujmu o prenájom, technické špecifikácie, aktuálny stav obsadenosti alebo obhliadku v pracovných dňoch kontaktujte: Ing. Peter Bubelíni, tel. č.: +421 (0) 903-636-903 Viac informácií o uvedenom celku a ďalších voľných priestoroch nájdete na stránke DOMIOS. sk. Na maily bez telefónneho čísla nereagujeme.