inzercia, predaj, predám, bazár

Pomoc pri písaní školských prác

Kategória: Výuka, doučovanie

Ponúkam pomoc pri písaní záverečných prác. Diplomová práca (11 eur/normostrana), bakalárska práca (10 eur/normostrana), seminárna práca (8 eur/normostrana), referát (7 eur/normostrana), rešerš na mieru (20 eur).
Štylistická aj gramatická korektúra (1 eur/normostrana).
V prípade expresných služieb sa ceny môžu líšiť.

Ak by ste sa chceli informovať, napíšte mi mail a dohodneme sa.
Pomoc pri písaní školských prác
Podobné inzeráty
Písanie vysokoškolských prác
Písaniu vysokoškolských prác sa venujem už vyše 10 rokov. Ponúkam služby a pomoc pri vypracovaní: - maturitných prác - seminárnych prác a semestrálných projektov - semestrálnych zadaní - prezentcií - úvah a esejí - MBA prác - vypracovaní štátnicových otázok - ponúkam konzultácie a formálnu úpravu pri záverečných prácach - pomoc pri vypracovaní otázok pri obhajobe Disponujem veľkým množstvom literatúry z oblasti ekonomiky, manažmentu, sociálnej práce, marketingu, informatiky a iných vedných odborov. Preferujem formu emilovej komunikácie, prípadne online videohovorov, preto ak máte záujem kontaktuje ma na emial: henrieta.balasch@, kde mi prosím uveďte o aký typ práce máte záujem. Nakoľko je každá práca iná, cena je stanovené po individuálnej dohode. Taktiež viem zaslať aj recenzie, či práce, ktoré som už napísala. Pracujem diskrétne a rýchlo.
Písanie bakalárskych, diplomových a seminárnych prác
Zdravím vás :) Som študentka práva a písanie je moje hobby. Rada ti pomôžem s písaním prác k tvojmu štúdiu. Ponúkam písanie seminárnych prác na akékoľvek témy. Píšem taktiež eseje, slohové práce, semestrálne práce. Taktiež ponúkam pomoc, pri písaní bakalárskych a diplomových prác. 100 percentná serióznosť a diskrétnosť. Cena za stranu sa pohybuje od 5 až do 15 eur. Záleží od štúdia( či je stredoškolské alebo vysokoškolské), rozsahu a danej témy. Preferujem, keď sa mi ozvete skôr, aby som mala na písanie dostatok času. Expresné písanie( do 3 dní) je za príplatok. Budem sa veľmi tešiť na vaše ponuky. Odporúčam kontaktovať ma telefonicky. :)
Písanie prác-ESEJ,SLOH,SEMINÁRNA,BAKALÁRSKA,DIPLOMOVÁ
100% KVALITA A ANONYMITA Ak máte problém s písaním rôznych záverečných prác, úvah, slohov, recenzií, esejí či seminárnych prác alebo časovo nestíhate a chcete sa vyhnúť vyhotoveniu formou „copy&paste“, rada Vám pripravím a napíšem čo potrebujete. Mojou hlavnou devízou je DISKRÉTNOSŤ, SPOĽAHLIVOSŤ a PRESNOSŤ. Ponúkam Vám za rozumnú cenu KVALITNE a zodpovedne vypracované ORIGINÁLNE dielo podľa Vášho zadania a požiadaviek. Dielo je zhotovené autentickou tvorbou a nie kopírovaním existujúcich materiálov. Dbám na riadne označené citácie a parafrázovanie. Mojou silnou stránkou je lojalita, serióznosť a precíznosť. Ponúkam originalitu, vypracovanie diela na základe smerníc jednotlivých univerzít a fakúlt. V prípade nutnosti diela viem spracovať aj mimoriadne rýchlo. Mám množstvo kladných ohlasov a pravidelných spokojných zákazníkov. LACNO – už od 7€/ strana. KVALITNE – ponúkam niekoľkoročné skúsenosti v písaní prác, vedomosti, skúsenosti a prax s prácou v periodikách. Spoľahlivosť a zodpovedný prístup zaručený. Rada Vám pomôžem s vypracovaním prác v rôznych smeroch, ako sú napríklad sociálne a spoločenské vedy, základy reklamy a marketingu či rôzne úvahy, príbehy, opisy, recenzie,... Ako prebieha spolupráca? - úvodná konzultácia prostredníctvom emailovej komunikácie - dohodnutie cenových podmienok - záväzná objednávka - udržiavame pravidelnú komunikáciu - zapracujeme rôzne pripomienky - pravidelne preposielam vypracovaný text - upravenie práce do finálnej podoby Uprednostňujeme E-MAILOVÚ komunikáciu. Neváhajte ma kontaktovať, určite sa dohodneme. V prípade záujmu ma kontaktujte: .seminarky@
Písanie prác-ESEJ,SLOH,SEMINÁRNA,BAKALÁRSKA,DIPLOMOVÁ...
100% KVALITA A ANONYMITA Ak máte problém s písaním rôznych záverečných prác, úvah, slohov, recenzií, esejí či seminárnych prác alebo časovo nestíhate a chcete sa vyhnúť vyhotoveniu formou „copy&paste“, rada Vám pripravím a napíšem čo potrebujete. Mojou hlavnou devízou je DISKRÉTNOSŤ, SPOĽAHLIVOSŤ a PRESNOSŤ. Ponúkam Vám za rozumnú cenu KVALITNE a zodpovedne vypracované ORIGINÁLNE dielo podľa Vášho zadania a požiadaviek. Dielo je zhotovené autentickou tvorbou a nie kopírovaním existujúcich materiálov. Dbám na riadne označené citácie a parafrázovanie. Mojou silnou stránkou je lojalita, serióznosť a precíznosť. Ponúkam originalitu, vypracovanie diela na základe smerníc jednotlivých univerzít a fakúlt. V prípade nutnosti diela viem spracovať aj mimoriadne rýchlo. Mám množstvo kladných ohlasov a pravidelných spokojných zákazníkov. LACNO – už od 7€/ strana. KVALITNE – ponúkam niekoľkoročné skúsenosti v písaní prác, vedomosti, skúsenosti a prax s prácou v periodikách. Spoľahlivosť a zodpovedný prístup zaručený. Rada Vám pomôžem s vypracovaním prác v rôznych smeroch, ako sú napríklad sociálne a spoločenské vedy, základy reklamy a marketingu či rôzne úvahy, príbehy, opisy, recenzie,... Ako prebieha spolupráca? - úvodná konzultácia prostredníctvom emailovej komunikácie - dohodnutie cenových podmienok - záväzná objednávka - udržiavame pravidelnú komunikáciu - zapracujeme rôzne pripomienky - pravidelne preposielam vypracovaný text - upravenie práce do finálnej podoby Uprednostňujeme E-MAILOVÚ komunikáciu. Neváhajte ma kontaktovať, určite sa dohodneme. V prípade záujmu ma kontaktujte: pisaniediplomovychprac@
Pomoc s tvorbou záverečných prác - platí pre celú SR -
Ponúkam pomoc s vypracovaním seminárnych, bakalárskych, diplomových a MBA prác, prípadne iných školských prác z odborov Sociálna práca, Pedagogika, Ekonomika, Management, Právo a odbory s humánnym zameraním. Alebo aj iné, po dohode. Mojou prednosťou sú bohaté skúsenosti s touto prácou, na vyžiadanie viem poslať aj ukážku. A ak navyše hľadáš aj precíznosť, spoľahlivosť a bezproblémovú komunikáciu, si na správnom inzeráte :) Diskrétnosť je samozrejmosťou. Neváhaj ma kontaktovať a ja ti sľubujem, že spolu to dotiahneme do tvojich úspešných štátnic :) kontakt: podkladyzaverecne@ Cenník: Bakalárska práca - od 300 € Diplomová práca - od 450 € Samostatné vypracovanie prezentácie - 50 € Seminárna práca - od 50 € + na cene sa viem aj dohodnúť. Už vopred sa teším na našu spoluprácu :)
Pomoc pri písaní záverečných prác
Ponúkam pomoc pri vypracovaní záverečnývh prác (bakalárske, špecializačné práce…). Zameriavam sa hlavne na práce so zdravotníckymi témami. Pre viac informácii ma kontaktujte emailom.