inzercia, predaj, predám, bazár

POMOCNÁ KUCHÁRKA

Kategória: Pohostinstvá a ubytovanie

Reštaurácia Kaštieľ prijme do svojho kolektívu pomocného kuchára/ kuchárku s praxou na 3 dni v týždni,víkendy voľne.Pracovný čas je od 6:00-15:00.Mzda sa pohybuje od 600€ v závislosti od skúsenosti.

Info@
POMOCNÁ KUCHÁRKA
Podobné inzeráty
pomocná sila/pomocná kuchárka
pomocná sila/pomocná kuchárka do reštaurácii v centre Zvolena, na dohodu alebo TPP prijmeme pomocnú silu alebo pomocnú, kuchárku, robí sa krátky a dlhý týždeň, poprípade sa dá dohodnúť pracovať do obeda plus každý druhý víkend prax v kuchyni podmienka. plat od 5 eur brutto volajte denne po 13h
pokladníčka / pomocná kuchárka
Dobrý deň. Príjmeme do nášho tímu na pracovnú pozíciu : - pokladníčka / pomocná kuchárka Pracovná doba : Pondelok - Piatok od 14:00 do cca 24:00 Mzda na TPP : dohodou - v závislosti od schopností a skúsenosti uchádzača Podmienka : prax v obore, zdravotný preukaz Viac informácii na osobnom pohovore. Kontakt :
Kuchár-Kuchárka , pomocná sila v kuchyni
Ak čítaš tento inzerat, určite je to preto, lebo si hľadáš prácu. Tak ako všetci ľudia, tak aj ty hľadáš to najlepšie pre seba. Aké by to bolo pracovať v skvelej reštaurácií, so skvelými ľudmi, mať mladý a priateľský kolektív, stabilnú prácu, fixný plat, koncoročné posedenie plus koncoročné odmeny,teambulding, firemné akcie, kvalitné stravovanie,káva a pitný režim samozrejmosťou, skvelý a priateľský prístup od majiteľov. Ak chceš byť súčasťou nášho tímu so všetkými výhodami,tak volaj,píš,dohodneme sa na osobnom stretnutí, kde sa dozvieš viac. Miesto práce: The Brothers s.r.o Vranov Nad Topľou Termín nástupu: Ihned Druh pracovného pomeru: TPP Pracovné miesto: Kuchár-Kuchárka, pomocná sila v kuchyni, aj ked niesi vyučený a nemáš prax,nevadí zaučíme, zaškolíme. Náplň práce: Príprava pizze, šalátov, cestovín, pomocné práce, udržiavanie poriadku a hygieny. Žiadúce: Rád pracovať v kolektíve,dobrá komunikatívnosť, dobrý tímový hráč, ochota sa zlepšovať a učiť nové veci.
Ponúkame prácu na pozíciu:predavačka,kuchárka,pomocná sila
Ponúkame prácu na pozíciu:predavačka,kuchár-kuchárka,pomocná sila v kuchyni Miesto práce:Komoča -Oaza Lángoš Náplň práce,priprava a predaj lángošov, Mzda:750.-€-1200.-€. Dochádzku do roboty vieme zabezpečiť. V prípade záujmu , prosím zaslať stručný životopis na e-mail:,info@,alebo volať v čase pondelok-piatok 8:00-18:00 na tel:
Pomocná sila do kuchyne a rozvozár
Prevádzka v Nových Zámkoch zameraná na denné menu ponúka pracovné miesto pomocná sila do kuchyne spojené s rozvozárom. Práca ako pomocná sila v kuchyni je od 5.00 do 10.00 hod a následne potom od 10hod do 12-13hod ako rozvozár. Nutný vodičský preukaz na osobné vozidlo a zdravotný preukaz. Práca je na 7-8hodin denne na dohodu od pondelka do piatka. Plat je 4€/hodina. Pre viac info tč
Kuchár/ka, pizziar/ka, pomocná sila v kuchyni
Ponúkame prácu v reštaurácii Lietadlo na pozíciu kuchárka/ pizziar/ka,/pomocná sila v kuchyni. Mzda dohodou. Kontakt: