inzercia, predaj, predám, bazár

Pomocné sily

Kategória: Pohostinstvá a ubytovanie

Hľadá sa Pomocna sila v kuchyni do Restauracie Stodola Starý Smokovec.

Práca na hpp. Dohodu alebo práca na živnosť.



mzda dohodou
Pomocné sily
Podobné inzeráty
Casnici -Kuchari -pomocne sily do kuchyne
Hľadá sa šikovný Casnik alebo casnicka Kuchar alebo kucharka a pomocne sily do Restauracia Stodola Starý Smokovec. Práca na hpp. Dohodu alebo práca na živnosť. Možnosť ubytovania Nástupný bonus mzda 1000-2000eur
Kuchár/ka - pomocné sily na kuchyňu
Príjmeme kuchárov/ky s praxou aj bez a pomocné prac. sily na kuchyňu. Platové podmienky podľa pozície a praxe. Volať do 16hod.
4 pomocné sily, chyžné
Hladame surne 4 pomocne sily do kuchyne, ako aj chyzne dozamku v Bavorsku!!! Nemcina aspon na dorozumenie!!! Dlhodobo!! Hodinovka dohodou!!! Strava a ubytovanie zabezpecene!! Robi sa 60 hod a viac tyzdenne! Len na zivnost!!!
Pomocná sila do kuchyne/prevádzky
Golfové ihrisko Red Fox Malá Ida prijme do svojho tímu nové pracovné sily na pozíciu pomocnej sily do kuchyne. Máš rád prírodu, krásne prostredie, nové výzvy? Ak áno, je to práca pre Teba. Práca na trvalý pracovný pomer. Pracovná doba – 5 dní v týždni, víkendy sú voľné (podľa dohody). Minimálna mzda + bonusy. Náplň práce, právomoci a zodpovednosti: - umývanie riadu, - čistenie zeleniny, - starostlivosť a udržiavanie poriadku a čistoty v kuchyni, - pomocné práce v kuchyni, - dodržiavanie hygienických noriem a čistoty na pracovisku, - dodržiavanie štandardov a pravidiel prevádzky, - výkon práce podľa pokynov šéfkuchára v spolupráci s ostatnými kuchármi, - upratovanie pridelených priestorov na prevádzkach v golfovom a tenisovom areáli, - zametanie a umývanie podláh, - čistenie a dezinfikovanie sociálnych zariadení, dopĺňanie hygienických potrieb, - vysýpanie smetných košov, - priebežné umývanie okien, sklenených výplní dverí a ostatných sklenených povrchov. Zamestnanecké výhody, benefity: - príjemné pracovné prostredie, - výhodné platové podmienky, - strava. Požiadavky na zamestnanca: - prax nie je potrebná. Osobnostné predpoklady a zručnosti: - chuť pracovať na sebe a učiť sa nové veci, - zodpovednosť, - spoľahlivosť, - flexibilita.
prijímame kucharov vo Veľkom Krtíši
Ponúkame stabilnú pracu pre kucharov aj počas pandemie. Stabilný kolektív, dobre platove podmienky. Práca na 2 zmeny Všetko rád podrobne informujem do mailu alebo telefonicky Práca aj pre pomocné sily, začiatočných kuchárov ktorých radi zaučíme Ponúkame aj ubytovanie pre kucharov Sme stabilná gastro firma ktorá aj počas pandemie fungovala bez problémov
Práca v Bufete Kúpalisko Nesvady
Hľadá sa Kuchár,pomocné sily do bufetu a čašníčky. Plat podľa dohody.