inzercia, predaj, predám, bazár

Pomocník do stavebnej firmy

Kategória: Stavebníctvo

Hľadám pomocníka do stavebnej firmy na TTP alebo živnosť. Nástupný plat - 6€/hod (TTP), alebo 7€/hod na zivnost. Nevyhnutné skúsenosti pri hrubej stavebnej výrobe (betonáže, debnenie, murovanie, armovanie). Dalej pozadujeme vodicsky preukaz B a vyucny list. Miesto výkonu práce - okres Prešov. Víkendy a sviatky voľné, 8-hodinovy prac čas. Poprosim volat len zaujemcovia, ktorí splnaju poziadavky.
Pomocník do stavebnej firmy
Podobné inzeráty
Stavbyveduci
FBT Slovakia s.r.o. je stavebná firma s 30-ročnou praxou. V rámci rozširovania nášho tímu, hľadáme nového kolegu na pozíciu stavbyvedúci. Vašou pracovnou náplňou bude: • Komplexne zastrešovať prípravu a riadenie stavby, vrátane dodávania materiálov a koordinácie subdodávateľov pre stavbu • Samostatne riadiť zverených zamestnancov • Podrobné viesť stavebný denník • Zabezpečovať materiálové vybavenie na jednotlivé stavby, vrátane evidence spotreby materiálu • Spolupracovať na technickom, technologickom, a organizačnom riešení stavby • Podrobná znalosť projektovej dokumentácie • Kontrolovať dodržiavania bezpečnostných predpisov a interných smerníc • Kontrolovať dodržiavania stavebných postupov, technologických postupov a kvality • Komunikovať so stavebným dozorom • Zúčastňovať sa pravidelných kontrolných dní, spracovávať zápisy do stavebného denníka a dodržiavať termíny • Pravidelne reportovať vedeniu spoločnosti, vyhodnocovať zrealizovanú zákazku • Typický deň začína okolo 7 ráno a končí okolo 16-17 Ponúkame Vám: • Zázemie stabilnej stavebnej spoločnosti • Motivačné finančné ohodnotenie pri možnosti časovej flexibility • Možnosť profesionálneho rastu Požiadavky: • Absolvent Stavebnej Fakulty alebo absolvent stavebnej priemyslovky • 3+ roky prax • Osvedčenie o odbornej spôsobilosti SKSI plus (zameranie – pozemné stavby/inžinierske stavby) • Skúsenosti s čítaním technickej dokumentácie • Prax v jednaní s dodávateľmi, vyjednávaním cien a podmienok • Vynikajúco pozná Bratislavu a okolie • Selfstarter, schopný robiť vlastné rozhodnutia, samostatnosť pri riešení úloh, príjemné vystupovanie voči klientom • Výborné komunikačné a organizačné vlastnosti • Vodičský preukaz B, trieda C plus (pridelené firemné auto) • Predošlé pracovné skúsenosti zo stavebnej firmy plus • Microsoft Office • CENKROS Zárobok • Nástupný plat EUR 2 800 s možnosťou plného úväzku a benefitov po 90-dňovej skúšobnej lehote. • Takisto možná živnosť. Zamestnanecké výhody, benefity • Možnosť plného úväzku a benefitov. Požiadavky na zamestnanca Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním • vysokoškolské I. stupeň • vysokoškolské II. stupňa • nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie Vzdelanie v odbore • stavebníctvo Jazykové znalosti • Slovenský jazyk – Expert (C2) Ostatné znalosti • Microsoft Office • CENKROS Vodičský preukaz • B, C Pozícia je vhodná pre absolventa • Nie
Elektrikár / Pomocník s Nemčinou Nemecko
Spoločnosť SDE Gruppe s.r.o. ponúka prácu pre Nemčinárov elektrikárov a pre 1 alebo 2 mladých pomocníkov - absolventov SOŠE s chuťou pracovať a učiť sa, ideálne so skúsenosťami v stavebníctve.Práca je na živnostenský list a minimálne do decembra 2023. Fakturácia je 7/14, Pracuje sa pondelok-sobota cca 60h/týždeň. Práca sa nachádza v okolí Dortmundu, Biefeldu, a Kesselu. Plat: Elektrikár s NJ bez auta 22€/h - 25€/h. Pomocník 17-20€, Pomocník s nemčinou do 23 €/h. Ubytovanie je zabezpečené a hradené ( strháva sa 300€/mesiac alebo 10€/noc z prvej faktúry) Záloha možná po 5 odpracovaných dňoch. Nástup možný ihneď, alebo podľa vzájomnej dohody v týždni od 15.5.2023 - utorok/streda/štvrtok - prípadne po vybavení potrebnej Hľadáme k sebe Nemčinára elektrikára a 1 alebo 2 pomocníkov ku elektrikárom so skúsenosťami v stavebníctve, prípadne dvojicu - práca je minimalne do decembra 2023. Fakturácia je 7/14, Pracuje sa pondelok-sobota cca 60h/týždeň. Práca sa nachádza v Dortmunde. Plat: Elektrikár s NJ bez auta 22€/h - 25€/h. Pomocník 17-20€, Pomocník s nemčinou do 23 €/h. Ubytovanie je zabezpečené, strháva sa 300€/mesiac (10€/noc) z prvej faktúry. Záloha možná. Nástup podľa dohody v týždni od 2.5.-4.5.2023 - utorok/streda/štvrtok prípadne po vybavení potrebnej administratívy. Máme záujem len o dlhodobú spoluprácu. Pre viac info volajte na t.č.: alebo nás kontaktujte emailom na adrese info@ - tešíme sa na našu vzájomnú spoluprácu!
Hľadám murára a pomocníka do stavebnej firmy
Hľadám murára a pomocníka do stavebnej firmy na TTP alebo živnosť. Nástupný plat murár - 8€ / hod. Nástupný plat pomocník - 6€ / hod. Ide o stavby rodinnych domov - hrubych stavieb v okrese Prešov. Víkendy a sviatky voľné, 8-hodinovy prac čas.
Práca v zahraničí
Ponúkame prácu v Nemecku č.39 Elektrikár Paderborn od 20€/hod č.40 Montér kovových konštrukcií / pomocník Bonnigheim od 18€/hod č.42 Montážnik sadrokartónu / elektrikár Hambühren od 20€/hod č.43 Vodič vysokozdvižného vozíka Tholey od 20€ /hod č.44 Pokrývač Jungsheim od 20€/hod č.45 Pokrývač Mannheim od21€/hod č.46 Pokrývač / pomocník Burg-Gemünden od 21€ pokrývač a od 16€ pomocník / hod č.47 Murár Modautal od 19€ / hod č.48 Wig zvárač / prípravár Velbert od 19€ / hod – 22€ / hod č.49 Tesár Wettringen od 22€ / hod č.50 Pokrývač Uelzen od 19€ / hod č.51 Montér Fotovoltiky s výhlaškou Scheyem od 21€ / hod č.52 Pokrývač Erkelenz od 20€ / hod č.53 Štrukatér Wismar od 19€ / hod č.54 Pomocník pokrývača Pfinztal od 14€ / hod č.55 Univerzálny pracovník od 22€ / hod č.56 Lakýrnik vozidiel Nové Brandenbursko od 20€ / hod č.57 TIG/MAG zvárač Überlingen od 21€ / hod č.58 Podlahár Creuzburg od 19€ / hod č.59 Viazač železa Kummersbrück od 19€ / hod č.60 Štrukatér Laufenburg od 19€ č.61 Murár klinker Neuenkirchen od 20€ / hod č.62 Pokrývač/Klampiar Illerkirchberg od 21€ / hod č.63 Montér prefabrikátov / Betonár Hermsdorf od 19€ / hod A mnohé iné ponuky na prácu v NL, AT, DE. Neváhajte nás kontaktovať na botamansro@ prípadne telefón / msg BOTAMAN s.r.o.
Elektrikár / Pomocník s autom Nemecko - nástup možný IHNEĎ
Firma SDE Gruppe s.r.o. ponúka dlhodobú spoluprácu pre : - Elektrikár s NJ, s aspoň 2 ročnou praxou v Nemecku a skúsenosťami s vedením týmu - Elektrikár / 2-3 členná partia (aspoň 1 v partii s NJ) - Pomocník - vek ! DO 24 ROKOV ! - ideálne absolvent SPŠE - Podmienkou pracovitosť, chuť učiť sa, základy NJ/AJ - Miesto aktuálnych zákaziek: Dortmund, Norimberg, Hannover, Koln, Paderborn - Nástup možný IHNEĎ alebo v dátumoch od 15.5.2023 podľa vzájomnej dohody. Voľné miesta v týchto oblastiach: - bytová elektroinštalácia - IHNEĎ - Platové podmienky: - podľa skúseností (od 16 - pomocník, do 28€ - elektrikár par. 23/24, plynulá nemčina, prax v de aspoň 3 roky, skúsenosti s vedením týmu) do 28€ - Istota celoročného zamestnania a včasného vyplácania faktúr - Možnosť zálohy po 1. odpracovanom týždni - Fakturácia každých 7 alebo 14 dní - Splatnosť faktúr: 14 dní Podmienky a požiadavky: - Práca je LEN na živnostenský list - výhodou mať vlastné auto ( aspoň 1 v partii), potrebné mať ručné náradie, nevyhnutné mať nekonfliktnú povahu a chuť učiť sa - Samostatnosť a flexibilita - Vodičský preukaz skupiny B a vlastné auto výhodou - Pracovné podmienky a benefity: - telefonická podpora pri vybavovaní dokumentov potrebných pre prácu v zahraničí - skúsený parťák ochotný pomôcť vždy poblízku - 2 x ročne nárast finančného ohodnotenia - Práca na turnusy, dĺžka turnusov po vzájomnej dohode - individuálna Vyžadujeme: Slušnosť, chuť do práce, spoľahlivosť a seriózny prístup - Pre bližšie informácie nás kontaktujte na t.č.: v prípade že sa nám nedá dovolať zašlite nám sms alebo napíšte email na info@ s tel. kontaktom na Vás a my sa Vám čoskoro ozveme. ( elektrikar Nemecko elektrikari elektroinštalácie elektrika automatizácia priemyselná hala linka elektroinstalacia pomocník k Elektrikárom elektikar, elektoinštalatér )
Práca pre: Murár/stavbyvedúci/pomocník
Ponuka práce pre Murárov/Murar- Pomocný stavbyvedúci/pomocník na stavbe. Náplň práce - Pre:Hlavný Murár/ pomocný stavbyvedúci - Murárske práce (interiérové a exteriérové), obklady a dlažby, zámkove dlažby, hrubé stavby, ploty, zateplenie, omietky a pod. Čítanie Stavebných výkresov (Nutnosť!) Čiastočná organizácia postupov prác na zverenej stavbe a dohľad nad bezstarostným priebehom prác. Organizovanie zverených pracovníkov a riešenie menej závažných komplikácií ak nejake vzniknú. Starosť o dodatočný materiál(Spísať chýbajúci materiál na druhý deň a nahlásiť to po skončení) a dopravu zamestnancov na firemnej dodavke/aute. Starostlivosť o zverené elektrické náradie(Zapisovanie a kontrola pred a po skončení) a kufrík. (Každý dostane svoj kufrík zo základným náradím o ktoré sa musí starať a v prípade že niečo stratí bude si to musieť zaobstarať sám. Rukavice a respi. dávame každý druhý týždeň nové ak si o to požiadate a všetko poškodené náradie okamžite hlásiť.) Náplň práce pre: Murár- Murárske práce (interiérové a exteriérové), obklady a dlažby, zámkove dlažby, hrubé stavby omietky, zateplenie, ploty a pod. Čítanie Stavebných výkresov (Výhoda[Lepší plat]) Starostlivosť o zverený kufrík a náradie. Starostlivosť a organizácia pomocníkov pri jednoduchších stavbách. ( Rozdelenie úloh aby práce prebiehali jednoducho a plynulo) Náplň práce pre: Pomocník- Pripravovať lepidlá/omietky/betón/.a všetko pre murárov, doniesť a pripraviť materiál potrebný na plynulý priebeh výstavby. Čistenie nástrojov a upratovanie pred koncom smeny. Zabezpečiť náradie a sledovať čo kde a komu chýba. Penetrácia, rezanie materiálu a všetko čo vám bude povedané od vášho vedúceho. Pracovná doba Od 7:00 do 16:00 Letné obdobie do 17:00 Polh prestávka. (Možnosť mať hodinovú prestávku pre prípad že sa pôjdete najesť do reštaurácie. Zmenu dĺžky prestávky nahlásiťe ráno vedúcemu aby bola zaznamenaná) Rešpektujeme a berieme do úvahy že práca v oblasti stavebníctva nieje fyzicky ľahká. Preto ponúkame možnosť si predĺžiť prestávku o polh ktora nebude preplatená. Predlžovanie prestávky je len na vás no dúfame že ten kto to bude využívať často, nebude mať problém ostať v prípade potreby cez čas. Množstvo bonusov ktoré budú závisieť od vašej iniciatívy pracovať a pomáhať rozvíjať našu firmu.Od kvalifikačných kurzov hradené firmou až po 13stý Plat cez všelijaké finančné alebo materialne bonusy ako napríklad na vianočné darčeky alebo školské potreby pre vaše deti. 5 dní platenej dovolenky na vyše ak vaše dieťa bude choré a nebude mať sním/i kto ostať. Počas letných dní zabezpečujeme pitný režim a vitamínové nápoje zdarma, taktiež ak sa pracuje v rámci Košíc je možnosť obedov za symbolickú cenu. Murár/pomocný stavbyvedúci: 7/12€h Nutnosťou je mať maturitu a vedieť čítať projektovú doc. Vodičský preukaz skupiny B Murár 6/10€h Nutnosťou je B Pomocník 5€