inzercia, predaj, predám, bazár

Ponuka práce- Stavebný inžinier

Kategória: Stavebníctvo

Stavebná spoločnosť pôsobiacia na východnom Slovensku (Prešov) hľadá zamestnanca na pozíciu stavebného inžiniera s vysokoškolským vzdelaním v danom odbore. Ak máte skúsenosti v oblasti projektovania, vedenia stavieb a koordinácie tímu, táto pozícia by mohla byť pre vás vhodná.

Vaša zodpovednosť bude zahŕňať:

Plánovanie, organizovanie a monitorovanie projektov od ich začiatku až po dokončenie
koordinácia s rôznymi oddeleniami a zainteresovanými stranami (zákazníkmi, dodávateľmi atď.)
Spravovanie rozpočtu projektu a monitorovanie nákladov na materiál a prácu
Príprava plánov a schém projektov komunikácia s pracovníkmi. Riešenie technických problémov a konzultácie so špecialistami z rôznych oblastí
Zabezpečenie dodržiavania bezpečnostných a kvalitatívnych noriem

Požiadavky:
Vysokoškolské vzdelanie v odbore stavebníctva alebo príbuznom odbore
Skúsenosti v oblasti projektovania a/alebo vedenia stavieb.
Schopnosť pracovať pod tlakom a v plánovanom harmonograme.
Skúsenosti s riadením tímu a koordináciou projektov.
Znalosť technických noriem a predpisov v oblasti stavebníctva.

Ak Vás táto pozícia zaujala spĺňate všetky požiadavky, pošlite nám svoj životopis spolu s motivačným listom a referenciami na email alebo nás kontaktuje telefonicky.

Tešíme sa na Vašu prihlášku
Ponuka práce- Stavebný inžinier
Podobné inzeráty
stavebný dozor, stavbyvedúci, projekt manažér, projekcia
Stavebný inžinier s odbornou spôsobilosťou "stavebný dozor" a "stavbyvedúci" v odbore pozemné stavby a dopravné stavby s dlhoročnou praxou, Vám ponúka svoje služby na celom území SR. Ponúkam činnosť stavebného dozora zároveň poskytujem vyhlásenie , ktoré je povinnou prílohou pre začatie stavebného konania. Taktiež vykonávam stavebný/technický dozor, odborné poradenstvo a projektovanie drobných a jednoduchých stavieb Levice a okolie do 40 km. Som držiteľom osvedčenia stavbyvedúci aj stavebný dozor vydaným Slovenskou komorou stavebných inžinierov. Taktiež ponúkam poradenstvo na stavbe, zameranie pozemku, výkopu, stavby, zákl.dosky, obrubníkov, rovinu, stúpanie, klesanie profesionálnym rotačným laserom.
Záhradné a stavebné práce na kľúč
Realizujeme kompletné stavebné práce na kľúč ✅Vykopove prace ✅Stavebné prace ✅Stavba záhradných domčekov ✅Kompletné úpravy terénu ( pôdnou frézou ) ✅Obrubniky ✅Zamkove dlažby ( aj velke plochy ) ✅Výstavba oplotenia ✅Gabionove ploty ✅Detské ihriská ✅Záhradné osvetlenie ✅Pletivove oplotenia ✅Búracie prace/demolačné ✅Betonážne prace ✅Odvoz odpadu ✅Základové platne ✅Výstavba rodinných domov ✅Elektrikárske práce ✅Požičovňa náradia A mnoho iného ✅Záhradné práce na kľúč ✅Závlahove systémy na kľúč Robíme všetky stavebne a záhradné práce. Dlhoročne skusenosti v obore stavebníctva a záhradníctva. Sme slušný dochvilny , flexibilný a Nechavame si zalezat na detailoch . Realizujeme za férové ceny ! ☎️ ☎️ Celé západne Slovensko . Obhliadka a cenová ponuka ZDARMA . stavebne prace , zahradne prace , zahradnik , bager , Požičanie , travnik , zavlaha , zamkova dlazba , obrubniky , ploty , oplotenie , gabionove ploty , zavlahovy system , vykopove prace , úprava terénu , podna freza,Bratislava,Senec,Pezinok,Nitra,dunajská streda,Trenčín.
Ponúkáme stavebné práce
Ponúkame kvalitné stavebné práce a ich servis sú naším hlavným predmetom činnosti. Zabezpečíme stavebné práce podľa kompletnej projektovej dokumentácie, v rámci stavebných prác vykonávame inžiniersku činnosť na celú stavbu. Stavebné práce poskytujeme v rozsahu: Stavebné práce a výstavba rodinných domov Stavebné práce a rekonštrukcia stavieb Stavebné práce a rekonštrukcia rodinných domov Stavebné práce a kompletná rekonštrukcia bytov, bytových jadier Sadrokartonárske stavebné prace Stavebné práce a dokončovacie práce Obklady a dlažby Pokládka plávajúcich podláh a zámkovej dlažby Zatepľovanie budov Zatepľovanie rodinných domov Vodárske a elektroinštalačné stavebné práce Kontakt : feamastav@ Feamastav s.r.o Tomášov
Ponuka práce v Nemecku
Ponuka práce v Nemecku pre stavebných a montážnych pracovníkov. Dobrý deň! Spoločnosť BauPersonal, s.r.o. hľadá jednotlivcov alebo skupiny pracovníkov, na stavebné a montážne práce v Nemecku. Ide o dlhodobé, celoročné projekty. - Pracuje sa na slovenskú živnosť + A1 - Plat : záleží od pozície - Pracuje sa 40-60 hodín / týždeň - Turnusová práca 4/1 - Fakturácia 7/14 - Zálohy každý týždeň Ubytovanie je zabezpečené a hradené. Býva sa v apartmánoch. Apartmán je kompletne zariadený. Je potrebné mať ná radie na výkon práce. Hľadáme šikovných samostatných prácovníkov, ktorí dokážu plniť úlohy na daný deň. Jeden z partie sa musí dohovoriť nemeckým jazykom. Aktuálne hľadáme : 2-3 obkladačov: 19- 20 eur / hodina miesto výkonu práce: Ottweiler nástup možný ihneď 2 sadrokartónistov: 18-20 eur / hodina miesto výkonu práce: Mníchov nástup možný ihneď 2 montážnikov potrubia: 20 eur/ hodina miesto výkonu práce: Stuttgart nástup možný ihneď 2 lešenárov: 18-19 eur/ hodina miesto výkonu práce: Stuttgart nástup v polovici februára 2 inštalatérov: 19-20 eur/ hodina miesto výkonu práce: Heilderberg nástup možný ihneď 2-4 tesárov rekonštrukcie striech: 19-20 eur/ hodina miesto výkonu práce: Lübeck nástup možný ihneď Nástup možný ihneď alebo po dohode. V prípade záujmu a bližších informácií neváhajte a volajte ???? .
Stavebný dozor
Stavebný inžinier s odbornou spôsobilosťou "stavebný dozor" a "stavbyvedúci" v odbore pozemné stavby s praxou 30 rokov, Vám ponúka svoje služby na celom území SR. Informácie Vám poskytnem na tel.č. . Cena dohodou.
Stavebná firma PDP z okolia Prievidze s 25ročnou praxou.
Sme stavebná firma z okolia Prievidze s 25ročnou praxou. Realizujeme tieto stavebné práce: -elektroinštalácia( silno,slabo prúd) -voda a kúrenie -búracie práce -murárske práce -sadrokartony -zemné práce -realizácia omietok štukové a sadrové -hrubé stavby,základové platňe -realizácia domu na kľúč -projektovanie a inžiniering Bytove prerabky, stierky, omietky, maliarske prace, montaz plavajucej podlahy, nivelizacie podlah, vodoinstalacne prace, elektrikarske prace, obklady, dlazby,montaz oblozkovych zarubni, kuchynskych liniek, nabytku, buracie prace, stavebne prace od A po Z -zrealizujeme kompletne rekonstrukcie aj mensie prace. Firma PDP s.r.o. je modernou stavebnou spoločnosťou, ktorá ponúka realizáciu stavieb akéhokoľvek druhu. Od svojho vzniku sa vyprofilovala na silnú a stabilnú firmu, ktorá vie skúsenosťami a odborným potenciálom svojich pracovníkov vyhovieť potrebám a požiadavkám každého zákazníka. Firma PDP s.r.o. sa zaoberá komplexnou výstavbou objektov určených na bývanie, rekreáciu, alebo administratívne účely. Riešia všetky odborné činnosti a výstavbu realizujú v akomkoľvek variante ( hrubá stavba, stavba na kľúč, rekonštrukcia…). Neváhajte nás kontaktovať ohľadom cenovej ponuky a bližšieho info mailom alebo telefonicky. Referencie a bližšie info o našej firme nájdete na stránke