inzercia, predaj, predám, bazár

Ponúkam dobre platenú prácu v nemecku montérom klimatizácií

Kategória: Servis a služby

Ponúkam celoročne prácu v nemecku ako montér klimatizácií, klimatizačných zariadení.
Práca na živnosť.
Miesto výkonu práce celé Nemecko.
Práca na turnus 3 týždne a 1 týždeň doma, počet hodín 180-200 za turnus, fakturácia každé dva týždne.
Ubytovanie zabezpečené v hoteloch a plne hradené zamestnávateľom.
Mzda 30 euro/ hod klimatechnik.
Ponúkam dobre platenú prácu v nemecku montérom klimatizácií
Podobné inzeráty
Montáž a servis klimatizácií
Ponúkam vám kvalitnú montáž klimatizácií alebo ich servis a aj predprípravu vám vieme spraviť. Je možná aj obhliadka zdarma. Pri ktorej vám určite budem vedieť poradiť akú klimatizáciu si vybrať a kam ju najlepšie umiestniť. Pre viac info kľudne volajte. Prácu vykonávame v Bratislave a okolí ale aj v Košiciach a okolí a nie je vylúčený ani zvyšok SVK.
Učiteľ/ka na domáce vzdelávanie a pomoc pri domácnosti
Naša trojčlenná rodina hľadá učiteľa/učiteľku so skúsenosťami, ktorý/á by pomohol/a s našou 8-ročnou dcérkou v 2. ročníku domácej školy. Bývame Spišskej Novej Vsi (západ) a radi by sme našli niekoho miestneho, kto hľadá prácu na čiastočný úväzok. Ide o dobre platenú pozíciu, v závislosti od vašich skúseností. Prosím, napište svoje požiadavky čo sa týka hodinovej sadzby vo svojom e-maile. Rozvrh nejak vypracujeme, ale navrhujeme od 10:00 do 14:00 alebo 15:00 v pondelok, utorok, stredu, štvrtok a možno aj piatok. Medzi povinnosti patrí pomoc našej dcére s úlohami v domácom vzdelávaní, taktiež nejaké vzdelávacie hry v čase keď nebude robiť školské úlohy, ako aj príprava obeda, večere a možno aj nejaké ľahké domáce práce, ako je skladanie bielizne, vysávanie atď. aby sa počas dňa udržal v dome poriadok. Pre viac informácií nám napíšte na gffslovakia@ a povedzte nám, prečo si myslíte, že sa na túto prácu hodíte práve vy.
Hľadáme automechanika
Hľadáme vyučeného automechanika do servisu vo Vrábloch, s nástupom ihneď alebo dohodou. Servisujeme osobné autá rôznych značiek. Očakávame samostatného automechanika, ktorý je ochotný pracovať,ovláda prácu s diagnostikou, je schopný riešiť bežné opravy. - Servisné prehliadky a údržba - Olejový servis - Výmena brzdových segmentov a obložení - Diagnostika všetkých značiek vozidiel - Príprava vozidiel na STK a EK - Oprava klimatizácii - Výmena autoskiel - Bežné opravy a údržba - Pneuservis pre osobné a úžitkové autá. Pracovná doba od 8:00-16:30. Priateľský a mladý kolektív Možnosť pracovať na TPP alebo na živnost. Platové ohodnotenie základná mzda 820€ + odmena za vykonanú prácu 100-900€, na živnosť od 1100€ + odmena za vykonanú prácu od 100-900€ Pre viac informácií nás kontaktujte na telefónnom čísle , alebo zašlite životopis na email michal.tarr@
Práca | pracovník PNEUSERVISU | Nemecko
Miesto výkonu práce: Nemecko Úväzok: Plný úväzok na nemeckú pracovnú zmluvu Hodinová mzda: 12,63 € brutto + 6-7 € netto diéty + príplatky Náplň práce: Obúvanie aut, výmena pneumatík na osobných automobiloch. V Nemecku existuje 6 daňových tried, do ktorých sú zamestnanci zaradení podľa rodinného stavu, výšky zárobku a ďalších kritérií. Preto nie je možné zovšeobecniť výšku čistej mzdy, ktorá sa pohybuje okolo 17 € na hodinu vrátane diét. Uvedený plat je nástupný a v prípade preukázania schopností, šikovnosti a dlhodobej spolupráce poskytujeme možnosť rýchleho rastu. Mesačný nástupný plat (príklad): – 2020 € brutto + 1120 € netto diéty + príplatky (pri odpracovaní 160 hodín) – 2525 € brutto + 1400 € netto diéty + príplatky (pri odpracovaní 200 hodín) – 3030 € brutto + 1680 € netto diéty + príplatky (pri odpracovaní 240 hodín) Pracovná doba: 8 hodín denne + možnosť nadčasov Ďaľšie informácie / Benefity: – Pracovná zmluva na dobu neurčitú – Slovensko-nemecký koordinátor – Zálohy vyplácané po odpracovaní prvého týždňa – Dovolenka 20 dní / rok – Odmeny za nadčasy + príplatky podľa nemeckého zákonníka práce (za zmenovú prácu poobede a v noci, za prácu cez víkend a cez sviatky) – Zabezpečené ubytovanie (príspevok zamestnanca je riešený zrážkou z diét – 15 až 25 eur na deň v závislosti od lokality) Požiadavky: – Vyučenie alebo prax v odbore – Vodičský preukaz skupiny B a auto (v prípade dvojice postačuje jedno auto) – Nemecký jazyk nie je nutnosťou ale je výhodou Nástup: ihneď Telefón: Mail: info@ Formulár pre záujemcov o zamestnanie:
Práca pre ženy v Nemecku
Prijmeme 3 ženy (dievčatá) na prácu v Nemecku konkrétne Mníchov jedná sa o prácu maserky v našom klube pre viac info nás neváhajte kontaktovať Platove podmienky od cca 200 až 350 € deň Znalosť jazyka nieje potrebná Všetko potrebné spoločne vybavíme
18€ Práca Nemecku, vzduchotechnika,klimatizácia
Práca : oprava klimatizácii a vzduchotechnik Mesto: Stuttgart,Nemecko Benefity: 18€/h , 40hodin/týždeň + služobne auto. Ubytovanie:Zabezpečené , nehradene!