inzercia, predaj, predám, bazár

Ponukam na jazdenie kobylku krizenca

Kategória: Kone - služby

Ponukam do prenajmu na rekreacne jazdenie 15 rocnu kobylu krizenca. Kobylka dlho stala po dvoch zriebatach a jazdila len sporadicky, treba na nu cas a trpezlivost. Je vhodna len pre skuseneho jazca. V casoch ked jazdila pravidelne bola poslusna a spolahliva. Je to riadny a statny konik, ktoreho treba vratit opat do formy. Kobylka sa nachadza na farme v Chocholnej. Cena dohodou.
Ponukam na jazdenie kobylku krizenca
Podobné inzeráty
Ponúkame jazdenie a čas strávený pri konikoch
Ponúkame jazdenie a čas strávený pri konikoch. Ak máš rad/rada koníky, určite budete u nás vítaný. Jazdiť môžu aj najmenšie detičky na spoľahlivých bezpečných konikoch. Ponúkame nádherne vychádzky do prírody a jazdenie na jazdiarni kde sa naučíte všetko od základu. Neponukame len jazdenie ale aj čas strávený s nimi. Naučíte sa množstvo informácii ako sa o koníky starať a samozrejme aj jazdiť. Nezáväzná návšteva vítaná
Jazdenie
Dobrý deň, hľadám jazdenie v okolí Dubnice. Najlepšie, ak sa tam dá dostať vlakom, či autobusom. Jazdenie môže byť formou prenájmu, za rozumnú cenu alebo za výpomoc. Kone mám rada a nejde mi iba o jazdenie. Rada pri nich aj pomôžem. Mám 17 rokov a jazdeniu sa s prestávkami venujem rok, no už aj predtým som jazdievala. Ponuky mi prosím píšte do správy alebo do mailu. Telefón nedvíham. Ďakujem.
Jazdenie na koni
Ponúkam jazdenie na 10ročnom valachovi. Koník je kontaktný, dobre prijazdený. Jazdenie je vhodné pre jazdca, ktorý ovláda aspoň krok a klus. Ideálne pre ženu/dievča do 70kg. Viac info mailom.
Jazdenie
Ponukam rekreacne jazdenie na rodinnej farmicke. Jazdenie pre zaciatocnikov aj pokrocilich. Nieje povinost chodit jazdit pravidelne.Vytany su aj dovolenkari :) Moznost si koniky prenajat. Deti vozime od 2ch rokov. Tiez ponukame darcekove poukazky. Viac onas najdete na FB Ranch Tulava Podkova
Čiastočný prenájom koníka
Ponúkam kobylku na jazdenie (rekreáciu alebo formou výuky jazdenia) za príspevok na ustajnenie. Viac info sms alebo whatsapp.
Ponúkam jazdenie
Ponúkam 2 kobylky na rekreačné jazdenie.14 ročnú Welsh Cob Manny a 13 ročnú Haflingu Ajrin. Obe plemenné kobyly. Manny je maznák jazdená aj deťmi. Dlhšie nebola pod sedlom, ale nemá problém. Ajrin bola jazdená na kruhovke a v teréne na dlhých výletoch bez zubadla dieťaťom. Ajrin je super ale jazdca si vyskúša čo si môže dovoliť. Je to skrátka hafling. Hľadám jedného, dvoch samostatných, dospelých ľudí s autom, kedže je to samota, krásna príroda. K dispozícií kruhovka. Cena je len o dohode. Pliešovce Podjavorie.