inzercia, predaj, predám, bazár

ponúkam prevody nehnuteľností a ďalšie právne služby

Kategória: Právo a bezpečnosť

sa ozvite!
ponúkam prevody nehnuteľností a ďalšie právne služby
Podobné inzeráty
Ponukam právne služby, migračné a vízové poradenstvo
Nechcete alebo si nemôžete dovoliť platit drahych advokatov? Ponukam pravne služby za prijateľnú cenu. Právne poradenstvo v pracovnopravnej a obcianskopravnej oblasti, migračné a vízové poradenstvo, vyhotovovanie rôznych zmlúv, kupnych, zamennych, darovacich a pod. Cena dohodou.
Právne služby
Poskytujem komplexné právne služby z oblasti občianskeho, obchodného, dedičského, rodinného, pracovného, konkurzného práva, práva obchodných spoločností, zápisov do obchodného a živnostenského registra, vymáhanie pohľadávok v súdnom a exekučnom konaní, vrátane zastupovania klientov v súdnom konaní, vypracovanie žalôb a iných právnych podaní. V rámci práva obchodných spoločností vypracujem dokumentáciu k: - založeniu spoločností - zmeny v spoločnostiach - likvidácia a výmaz spoločností - zápis identifikačných údajov - zápis konečných užívateľov výhod V prípade záujmu ma prosím kontaktujte na: beladic@
Právne služby - advokát
Advokát poskytujúci komplexné právne služby osobne a online. - vypracovanie kúpnych, darovacích a iných zmlúv - zakladanie spoločností a zmeny v obchodných spoločnotiach - vypracovanie návrhu na rozvod - návrh na zvýšenie výživného - akákoľvek iná právna služba Cena za konkrétnu službu závisí vždy od individuálnej dohody s klientom. Pri dohode o výške odmeny zohľadňujem odbornú a časovú náročnosť konkrétnej veci a finančné možnosti klienta. Web: JUDr. Martin Ritomský advokát
Právne služby
Poskytujem právne služby, spíšem rôzne návrhy, zmluvy, výzvy, podania. Vybavím tiež osobný bankrot.
Prevzatie a zrušenie sro
Prevzatie a zrušenie sro Ponúkame Vám legálne prevzatie a následné zrušenie s.r.o., a.s. alebo inej obchodnej spoločností (k.s., v.o.s., družstvo). Prevezmeme a zrušíme aj občianske združenia, neziskové organizácie, nadácie a pod. Môžete sa spoľahnúť na právne a ekonomické vedomosti našich pracovníkov a ich dlhoročné skúsenosti z oboru. Prevzatie a zrušenie vykonávame 100% legálnym spôsobom, výhradne v zmysle platných právnych predpisov. POZOR: od 1.10.2020 vstúpila do platnosti novela Obchodného zákonníka a zákona o Obchodnom registri. Od tohto dátumu, osobe, voči ktorej bude vedené exekučné konanie, obchodný register nepovolí: - založenie s. r. o. - nadobudnúť obchodný podiel v s. r. o. (zjednodušene kúpiť s. r. o.) - previesť obchodný podiel v s. r. o. (zjednodušene predať s. r. o.) - byť menovaný konateľom s. r. o. Preto neváhajte a využite možnosť definitívne vyriešiť Váš problém! Pre viac informácii volajte alebo píšte. AKCIA: Ak využijete naše služby pri ukončení podnikania, ponúkame Vám výraznú zľavu na novú ready made spoločnosť sro plátcu DPH spolu so sídlom.
GDPR Kaviareň
Dostali ste sa do problémov s Úradom na ochranu osobných údajov, predbehol vývoj technologií právne nastavenie vo Vašej spoločnosti, alebo si neviete dať rady so žiadosťami dotknutých osôb týkajících sa GDPR? Úvodná konzultácia za účelom poznania Vašich spracovateľských činností je vždy zdarma. Ponúkam prednášky, konzultácie, revízie dokumentov a ďalšie. Som právnik, pracujem v oblasti ochrany osobných údajov 7 rokov, vrátane práce na Úrade, takže poznám aj vnútorné procesy fungovania dozorového orgánu. Kontakt iba e-mailom: rioyeniay@ Tel. číslo je neplatné.