inzercia, predaj, predám, bazár

Ponúkam vrecia

Kategória: Poľnohospodárstvo

Ponúkam vrecia na sadenie stromčekov. Vrecia sú PVC plachtoviny, cena za širšie je 25€,za užšie 20€.
Ponúkam vrecia
Podobné inzeráty
Ponuka služieb poľnohospodárskych prác
PONUKAM PRACE S HYDINOU: naskladnenie a vyskladnenie sliepok,jaríc, brojlerových kureniec. PONÚKAM očkovanie, umývanie, čistenie hál,zametanie a slamovanie. MAME PRAX NA FARMÁCH SME PARTIA. Svoje služby ponúkam aj pomocné v POĽNOHOSPODÁRSTVE (zbery ovocia a zeleniny,práca na poli zelené práce , obrábanie, údržba hroznových sadov. Kontakt Ingrida Baranyai t.č.
Ponúkam poľnohospodárske služby
Dobrý deň ponúkam poľnohospodárske služby Traktor 150 Hp Kosenie: čelná kosa class záber 320cm zadná kosa Kuhn záber 224cm spolu cca 500cm Mulčovanie: čelné(zadné) Kverneland záber 320cm Orba: 5 pluh Sejba: sejačka záber 300cm Stohovanie: čelným nakladačom Cena od terenu a od monžstva vykonanej práce za pracovné ponuky, vopred Ďakujem
Ponúkam službu orezivanie oviec a kôz
Dobry deň ponúkam službu orezávanie oviec a kôz cena dohodou ak máte záujem o službu volajte na tel číslo
Ponúkam mäsiarske práce
Ponúkam mäsiarske práce - rozrábka dobytka a ošípaných, aj nutné porážky. (Prasa, ošípané, býk, jalovica, krava ...) viac po dohode tel.
Pilčík, traktorista v lesnom hospodárstve
Ponúkam prácu pre pilčíkov najlepšie pre manipuláciu na sklade pre dvojčlennú partiu. Ponukané platové podmienky 1,45,-€ / 1m3 zmanipulovaného dreva, práca nepretržite aj v zime. Ďalej ponúkam prácu pre pilčíkov, traktoristov pre prácu v ťažbe lesných porastov. potrebné mať živnosť.
Ponúkam orezavanie
Ponúkam orezovanie oviec a kôz. Cena a podmienky po telefonickom dohovor. Kontaktovať ma môžete na tel. čísle