inzercia, predaj, predám, bazár

Ponúkame na predaj záhradu s moderným celoročne obývateľným

Kategória: Záhrady

Ponúkame na predaj záhradu s moderným celoročne obývateľným domčekom a bazénom, ktorý sa nachádza v záhradkárskej oblasti v meste Šaľa za zimným štadiónom. Pozemok je v OV bez ťarchy. 6 ročný mobilný dom bol vyrobený na mieru v SR podľa vlastného návrhu o celkovej výmere 33,6m2, nachádza sa na pozemku s celkovou rozlohou 295 m2. Pozemok je trávnatý s automatickou závlahou, k domčeku a k terase vedie zámková dlažba. Mobilný dom je chránený mechanickým zabezpečením(mreže).
V dome sa nachádzajú 2x izba 1x kúpeľňa s WC a sprchovým kútom, kuchyňa prepojená s obývačkou vybavená kuch.linkou ,digestorom, elektrickou varnou doskou, elektrická trúba a chladnička, sedacia súprava, barový stôl a stoličky. Vykurovanie je zabezpečené formou infrapanelov ovládane termostatom. Ohrev vody je 50L bojlerom. Dom je napojený na 380V a vývod kanalizácie je do vlastnej žumpy.
Terasa je o výmere cca 16m2 je prekrytá proti zlým poveternostným podmienkam, prekrytie je odnímateľné. Z terasy vedie vstup do pôvodnej chatky, ktorá slúži na odkladanie náradia a ostatných veci. Na pozemku sa nachádza vŕtaná studňa na ktorú je pripojený mobilný dom a automatický závlahový systém s dažďovým senzorom, bazén o priemere 3,60x1,05m zo zabudovanou pieskovou filtráciou. Celý pozemok vrátane domu je napojený na kamerový systém, ktorý zabezpečuje kompletnú bezpečnosť. Záhrada je oplotená, parkovanie možné hneď vedľa vlastného pozemku alebo pri príjazdovej ceste s bezproblémovým parkovaním. Pozemok je dotvorený skalkou a vyvýšenými drevenými záhonmi na pestovanie zeleniny a kvetov. Popri plote su nasadene okrasné dreviny.
Celá záhradkárska osada je oplotená a vstup umožňuje uzamykateľná brána. Každá záhradka má spoločný podiel na prístupovej ceste .
V prípade záujmu ma kontaktujte na tel.č. kde Vám poskytnem bližšie informácie a dohodneme si obhliadku.
Ponúkame na predaj záhradu s moderným celoročne obývateľným
Podobné inzeráty
na predaj  ZÁHRADA s murovaným domčekom.
Ponúkame na predaj záhradu s murovaným celoročne obývateľným domčekom, stavebné povolenie je predĺžené do 2/2024. Záhrada sa nachádza v Podunajských Biskupiciach, v blízkosti Ranču C4. Celková výmera pozemku je 236m2, úž. plocha domu jecca 50 m2. Dom je postavený z tehly, má sedlovú zateplenú strechu pokrytú plechom. V dome sú plastové okná, na podlahe je dlažba, ktorú vyhrieva podlahové kúrenie. Dom je napojený na elektrinu, má mestskú vodu, ale aj vlastnú studňu. Odpad je riešený žumpou. Dispozícia domu: obývačka spojená s kuchyňou, veľká izba / spálňa/, samostatná toaleta s umývadlom a oknom, a kúpeľňa s oknom, v ktorej je sprchovací kút a umývadlo. V izbe je predpríprava na krb. Pred vstupom do domu je malá teraska. Kuchynská linka je vyrobená na mieru a má zabudovanú elektrickú varnú dosku, elektrickú rúru, digestor, kuchynský dres s batériou, chladničku a práčku. Domček je celoročne obývateľný a je z polovice podpivničený. Nachádza sa tu technická miestnosť s elektrickým kotlom na kúrenie aj ohrev vody a priestor na odkladanie bicyklov, kosačky a iných záhradkárskych potrieb. Záhrada s domčekom sa nachádza v tichej záhradkárskej lokalite. Výhodou je aj prístup s autom priamo pred záhradu. Parkovanie je možné na pozemku pre 2 autá a taktiež priamo pred pozemkom sa dajú zaparkovať tiež 2 autá. Tento víkendový domček je vhodný pre rodinku s deťmi alebo pre manželský pár, ktorí radi trávia voľný čas prácou v záhradke, alebo posedením s priateľmi pri dobrej grilovačke. Ak Vás táto ponuka oslovila, volajte prosím na tel. č. . CENA: 155000,- EUR KONTAKT:
Ponúkame na predaj záhradu v obci Rudník, časť Švan…
záhrada, Švancarova dolina, Rudník, Myjava - Ponúkame na predaj záhradu v obci Rudník, časť Švancarova dolina Popis pozemku: Ponúkame na predaj pozemok - záhradu v obci Rudník, časť Švancarova dolina. Pozemok sa skladá z dvoch parciel. Je prístupný z asfaltovej obecnej cesty. Celková výmera je 741m2. Pozemok je celodenne slnečný a orientovaný na juh. Je ho možné využívať ako sad alebo záhradu. V prípade záujmu o obhliadku ma kontaktujte na tel. č. . Výmera m2: 741 Cena za m2 EUR: 11.7 Siete: Bez sieti Svetové strany: Juh Príjazdová cesta: Asfalt Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Ján Marek j.marek@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Fantasy Adresa: Nám. M.R.Štefánika 524/19 907 01 Myjava Telefón:
Rovinatá ZÁHRADA 426 m2 S CHATOU na jedinečnom mieste, KYSAK
Na jedinečnom mieste, ukrytom v lone prírody nad Hornádom, ktoré ponúka všetko čo hľadáte k relaxu s rodinou či osamote.. S pocitom ďaleko od civilizácie a pritom len 0,5 Km jazdy autom alebo 15 min. peši od žel. stanice Kysak, stojí útulná murovaná chata s krásnou rovinatou záhradou, obklopená ovocnými stromami, lesom, kvetmi a viničom. Skvelé miesto na víkendový relax či perspektívne celoročné bývanie. Záhrada sa nachádza v jedinečnej menšej záhradnej kolónii s pocitom súkromia a bezpečia a vedie k nej celoročne dobre zjazdná panelová cesta. - Pozemok je úplne rovinatý a ponúka ideálnu výmeru: 426 m2 - Rozmery pozemku cca 19 m2 x 23 m2 Chatka na pozemku je podpivničená, murovaná z pórobetónových tvárnic s dreveným prekladom a škridlovou strechou, je skolaudovaná so súpisným číslom a ponúka: - 24 m2 podlahovej plochy + nízke podkrovie (na spanie) + pivnicu 20 m2 - chatku je možné zväčšiť a nadstaviť, ponúka tak perfektný priestor pre váš nový plán či vysnívaný domček - po realizácii kúpeľne je možné aj celoročné bývanie ENERGIE: Chata je napojená na prívod pitnej vody, prívod úžitkovej vody, el. prípojku 230/400V, odpad je riešený spoločným trativodom a toaleta suchým a chemickým WC. VYBAVENIE: Na dvore sa nachádza drevená kôlňa na uloženie náradia a kosačky, no aj keby ste ho odložiť zabudli, tu vám určite nezmizne :) ZÁHRADA: Ponúka všetko čo pre dobrý relax potrebujete a ani vaši priatelia, deti či vnúčatá, sa v nej určite nudiť nebudú: - letná kuchynka s pultom s prívodom vody na varenie a pečenie - ohnisko na opekanie - detský domček so šmýkačkou - kôlňa na drevo a náradie - nafukovací bazén s filtráciou - bránka na futbal - trampolína DOSTUPNOSŤ: Záhrada je celoročne dostupná autom po 0,5 Km panelovej ceste na konci so stúpaním / prípadne 15 min. pešo / od žel. stanice Kysak. Cesta z Košice - Kysak trvá vlakom: 10 min / autom: 20 min cez Trebejov alebo po diaľnici cez Obišovce. V lokalite je niekoľko celoročne obývaných chát = celoročne zjazdná cesta. Orientácia okien: Juh / Západ Chata aj pozemok sú bez tiarch, kúpou ihneď voľné Výhody: ----------------- - dobrá dostupnosť - rovinatý pozemok - voda pitná + úžitková - murovaná chata - podkrovie + pivnica - nízke náklady - rýchle vlakové spojenie CENA: 59.000,- € Cena je vrátane všetkých nákladov a kompletného právneho servisu spojeného s pohodlným prevodom nehnuteľnosti do Vašich rúk. Nezmeškajte túto peknú chatu na skvelom mieste... ODPORÚČAME! :) Viac FOTO nájdete na: Viac INFO telefonicky.. Andrej Ďurica / Senior maklér durica@ -= PARTNERS REAL / 12 rokov Váš partner v realitách =-
Murovaná CHATA s krásnou rovinatou ZÁHRADOU (426 m2) / Kysak
TOP pozemok. Na jedinečnom mieste, ukrytom v lone prírody nad Hornádom, ktoré ponúka všetko čo hľadáte k relaxu s rodinou či osamote.. S pocitom ďaleko od civilizácie a pritom len 0,5 Km jazdy autom alebo 15 min. peši od žel. stanice Kysak, stojí útulná murovaná chata s krásnou rovinatou záhradou, obklopená ovocnými stromami, lesom, kvetmi a viničom. Skvelé miesto na víkendový relax či perspektívne celoročné bývanie. Záhrada sa nachádza v jedinečnej menšej záhradnej kolónii s pocitom súkromia a bezpečia a vedie k nej celoročne dobre zjazdná panelová cesta. - Pozemok je úplne rovinatý a ponúka ideálnu výmeru: 426 m2 - Rozmery pozemku cca 19 m2 x 23 m2 Chatka na pozemku je podpivničená, murovaná z pórobetónových tvárnic s dreveným prekladom a škridlovou strechou, je skolaudovaná so súpisným číslom a ponúka: - 24 m2 podlahovej plochy + nízke podkrovie (na spanie) + pivnicu 20 m2 - chatku je možné zväčšiť a nadstaviť, ponúka tak perfektný priestor pre váš nový plán či vysnívaný domček - po realizácii kúpeľne je možné aj celoročné bývanie = momentálne je chata bez kúpeľne ENERGIE: Chata je napojená na prívod pitnej vody, prívod úžitkovej vody, el. prípojku 230/400V, odpad je riešený spoločným trativodom a toaleta suchým a chemickým WC. VYBAVENIE: Na dvore sa nachádza drevená kôlňa na uloženie náradia a kosačky, no aj keby ste ho odložiť zabudli, tu vám určite nezmizne :) ZÁHRADA: Ponúka všetko čo pre dobrý relax potrebujete a ani vaši priatelia, deti či vnúčatá, sa v nej určite nudiť nebudú: - letná kuchynka s pultom s prívodom vody na varenie a pečenie - ohnisko na opekanie - detský domček so šmýkačkou - kôlňa na drevo a náradie - nafukovací bazén s filtráciou - bránka na futbal - trampolína DOSTUPNOSŤ: Záhrada je celoročne dostupná autom po 0,5 Km panelovej ceste na konci so stúpaním / prípadne 15 min. pešo / od žel. stanice Kysak. Cesta z Košice - Kysak trvá vlakom: 10 min / autom: 20 min cez Trebejov alebo po diaľnici cez Obišovce. V lokalite je niekoľko celoročne obývaných chát = celoročne zjazdná cesta. Orientácia okien: Juh / Západ Chata aj pozemok sú bez tiarch, kúpou ihneď voľné Výhody: ----------------- - dobrá dostupnosť - rovinatý pozemok - voda pitná + úžitková - murovaná chata - podkrovie + pivnica - nízke náklady - rýchle vlakové spojenie CENA: 59.000,- € Cena je vrátane všetkých nákladov a kompletného právneho servisu spojeného s pohodlným prevodom nehnuteľnosti do Vašich rúk. Nezmeškajte túto peknú chatu na skvelom mieste... Viac FOTO nájdete na: Viac INFO u makléra: Andrej ĎURICA / Senior maklér durica@ CASSA REAL / Váš spoľahlivý partner v realitách
Murovaná CHATA + krásna rovinatá ZÁHRADA (426 m2) / Kysak
TOP pozemok na jedinečnom mieste, ukrytom v lone prírody nad Hornádom, ktoré ponúka všetko čo hľadáte k relaxu s rodinou či osamote.. S pocitom ďaleko od civilizácie a pritom len 0,5 Km jazdy autom alebo 15 min. peši od žel. stanice Kysak, stojí útulná murovaná chata s rovinatou záhradou, obklopená ovocnými stromami, lesom, kvetmi a viničom. Skvelé miesto na víkendový relax či po úprave aj na perspektívne celoročné bývanie. Záhrada sa nachádza v jedinečnej menšej záhradnej kolónii s pocitom súkromia a bezpečia a vedie k nej celoročne dobre zjazdná panelová cesta. - Pozemok je úplne rovinatý a ponúka ideálnu výmeru: 426 m2 - Rozmery pozemku cca 19 m2 x 23 m2 Chatka na pozemku je podpivničená, murovaná z pórobetónových tvárnic s dreveným prekladom a škridlovou strechou, je skolaudovaná so súpisným číslom a ponúka: - 24 m2 podlahovej plochy + nízke podkrovie (na spanie) + pivnicu 20 m2 - chatku je možné zväčšiť a nadstaviť, ponúka tak perfektný priestor pre váš nový plán či vysnívaný domček - po realizácii kúpeľne je možné aj celoročné bývanie = momentálne je chata bez kúpeľne ENERGIE: Chata je napojená na prívod pitnej vody, prívod úžitkovej vody, el. prípojku 230/400V, odpad je riešený spoločným trativodom a toaleta suchým a chemickým WC. VYBAVENIE: Na dvore sa nachádza drevená kôlňa na uloženie náradia a kosačky, no aj keby ste ho odložiť zabudli, tu vám určite nezmizne :) ZÁHRADA: Ponúka všetko čo pre dobrý relax potrebujete a ani vaši priatelia, deti či vnúčatá, sa v nej určite nudiť nebudú: - letná kuchynka s pultom s prívodom vody na varenie a pečenie - ohnisko na opekanie - detský domček so šmýkačkou - kôlňa na drevo a náradie - nafukovací bazén s filtráciou - bránka na futbal - trampolína DOSTUPNOSŤ: Záhrada je celoročne dostupná autom po 0,5 Km panelovej ceste na konci so stúpaním / prípadne 15 min. pešo / od žel. stanice Kysak. Cesta z Košice - Kysak trvá vlakom: 10 min / autom: 20 min cez Trebejov alebo po diaľnici cez Obišovce. V lokalite je niekoľko celoročne obývaných chát = celoročne zjazdná cesta. Orientácia okien: Juh / Západ Chata aj pozemok sú bez tiarch, kúpou ihneď voľné Výhody: ----------------- - dobrá dostupnosť - rovinatý pozemok - voda pitná + úžitková - murovaná chata - podkrovie + pivnica - nízke náklady - rýchle vlakové spojenie CENA: 59.000,- € Cena je vrátane príslušenstva a vybavenia tak ako na foto: bazén, trampolína, gril, hojdačka atď.. Viac FOTO nájdete na: Viac INFO u makléra: Andrej ĎURICA / Senior maklér durica@ CASSA REAL / Váš spoľahlivý partner v realitách
Slnečná záhrada v záhradkárskej oblasti Kráľová nad Váhom 26
SaleA- Váš partner v realitách Vám ponúka na predaj slnečnú záhradu v záhradkárskej oblasti Kráľova nad Váhom. Jedná sa o záhradu s výmerou 260 m2. Záhrada ma elektrickú prípojku, príprava na ČOV k stavbe chatky, studňu s vodárničkou v podzemnej plastovej šachte s rozvodmi po záhrade plus aj príprava na kvapkovú závlahu. V záhrade sa nachádzajú ovocné stromy ( marhuľa, višňa, hruška, černice, rakytník a čučoriedky) a aj okrasné stromy a kríky. Na konci záhrady sa nachádza domček na náradie. V záhrade si viete postaviť chatku podľa vlastných predstáv. Túto záhradu ocenia najmä záhradkári ktorý túžia po svojej záhrade s chatou alebo rybári a rodiny s deťmi. Možnosť rybolovu kúpania, člnkovania, relaxu. V obci Kráľova nad Váhom sa nachádzajú potraviny Coop jednota, obchod s rozličným tovarom kde nájdete všetko potrebné pre záhradu, reštaurácia, kostol, pošta, škola, škôlka. Veľmi dobrá oblasť na chalupárčenie v blízkosti Váhu. Možnosť financovania len z vlastných zdrojov, nie úverom. V prípade že Vás táto ponuka zaujala neváhajte ma kontaktovať na alebo pulcova@