inzercia, predaj, predám, bazár

Potrebujete upratať ?

Kategória: Práca v domácnosti

Ponúkam jednorazové aj pravidelné upratovanie bytov,domov, kancelárií v Bratislave.Cena dohodou, podľa požadovaných úkonov. Serióznosť, diskrétnosť, spoľahlivosť zaručená. Preferujem lokality Vrakuňa, Podunajské Biskupice, Ružinov.
Potrebujete upratať ?
Podobné inzeráty
Upratovanie
Hladam sikovnu osobu, ktora by mohla pomoct pri upratovani pred prenajmom. Potreboval by som na Stvrtok zaciatok od cca. 10:00 v Hainburgu, upratat jeden byt. 8eur na hod. Este by som potreboval potom upratat dalsi byt aj v ramci BA. Mozno aj pravidelnejsie.
Ponuka upratovacích prác Bratislava
Ponúkame Vám profesionálne upratovacie práce Vašich domov, kancelárii, bytov i objektov.Umytie okien , kuchýn, pracovní a všetkého, čo potrebujete .Využite poslednú ponuku bez zvýšenia cien! Upraceme Vám jednorázovo i pravidelne, podľa Vašej potreby, môžete si poskladať, čo potrebujete upratať a dostanete rozumnú cenu za profesionálnu prácu. Sme bratislavčania a pracujeme pre vás všetkých dlho, zodpovedne a spoľahlivo. Dbáme na svoj vysoký štandard.Cena prác je na vzájomnej dohode. Objekty po stavbároch a maliaroch je potreba nahlásiť. Ak uprednostňujete profi prácu zavolajte a objednajte si termín ihneď.
Ponukam upratovanie
Dobry den.Potrebujete upratat?Sme tu pre vas.Upratujeme v rodinnych domoch,panelakoch,kancelarii,dokoncenych stavbach.Pranie,zehlenie,umyvanie okien.Upratovanie pred oslavou aj po oslave.Cena na tel.
Upratovanie apartmanov
Ponukam upratovanie apartmánov, domov, bytov, chát. Potrebujete pomoct ? Nemate cas si upratat? Staci napisat email. Cena dohodou
Ponúkame upratovanie
Ponúkame upratovacie služby ako je napríklad upratovanie bytov,domov,bytových vchodov (brán) upratovanie po malovke či prerabke upratovanie zariadení ,upratovanie kancelárii a všeličo iné preto neváhajte a kľudne zavolajte a uvedené čísla na peniazoch sa dohodneme podľa toho čo by ste chceli upratať za každú ponuku budeme vďačne.
Upracem, navarím,  postrážim deti
Ponúkam svoje služby, upratať dom, byt, navariť, postražit deti a všetko podľa požiadaviek domácej pani. Diskretnosť, serióznosť, bezúhonnost je samozrejmá. Nitra, Trnava, Bratislava.