inzercia, predaj, predám, bazár

Pozemok na predaj len 12km od okresného mesta Michalovce.

Kategória: Záhrady

F040-14-PAEN
Výborná investičná príležitosť!!!
So súhlasom majiteľa Vám realitná kancelária Finanzpartner reality ponúka na predaj pozemok len 12km od mesta Michalovce v smere na Sobrance. Bonusom pozemku je, že sa nachádza v uličke mimo hlavnej cesty s rozlohou 2600m2. Pozemok je vhodný na výstavbu. Pri pozemku sa nachádzajú inžinierske siete.

VÝHODY:
- len 12km od okresného mesta Michalovce
- investičná príležitosť
- ulica mimo hlavného ťahu
- rovinatý upravený pozemok

Všetky ďalšie informácie Vám radi poskytneme pri osobnej obhliadke.

Ku každému klientovi pristupujeme individuálne.
Naše ceny sú kompletné a schválené majiteľom. (Kompletný právny servis- zmluvy spojené s prevodom vlastníckych práv, vklad na kataster a finančné poradenstvo).
Pozemok na predaj len 12km od okresného mesta Michalovce.
Podobné inzeráty
Pozemok na predaj len 12km od okresného mesta Michalovce.
F040-14-PAEN Výborná investičná príležitosť!!! Ponúkame Vám Na predaj pozemok len 12km od mesta Michalovce v smere na Sobrance. Bonusom pozemku je, že sa nachádza v uličke mimo hlavnej cesty s rozlohou 2600m2. Pozemok je vhodný na výstavbu. Pri pozemku sa nachádzajú inžinierske siete. VÝHODY: - len 12km od okresného mesta Michalovce - investičná príležitosť - ulica mimo hlavného ťahu - rovinatý upravený pozemok Všetky ďalšie informácie Vám radi poskytneme pri osobnej obhliadke. V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný právny servis, vypracovanie zmluvy a poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv. Spoločnosť Finanzpartner Vám ponúka aj svoje dlhoročné skúsenosti v oblasti financovania nehnuteľností.
Pozemok iba 8 km od okresného mesta Michalovce
Na predaj pozemok v obci Šamudovce. Obec je vzdialená iba 8 km od okresného mesta Michalovce. Občianska vybavenosť: potraviny, základná škola... Rovinatý pozemok o rozlohe 929 m2 je na LV evidovaný ako záhrada. Nachádza sa pri hlavnej ceste v intraviláne obce. Všetky IS (obecná voda, kanalizácia, elektrika a plyn) sa nachádzajú v blízkosti pozemku. Výmera pozemku: 929 m2 Elektrická prípojka: v dosahu Vodovodná prípojka: v dosahu Kanalizačná prípojka: v dosahu Plynová prípojka: v dosahu Prístupová cesta: asfaltová Sklon pozemku: rovinatý Pripravenosť k výstavbe: povolenie neriešené Druh pozemku: Záhrady Umiestnenie: intravilán
Exkluzívne na predaj stavebný pozemok v obci Nižné Nemecké .
ID F008-14-IGMI Realitná kancelária Finanzpartner reality Vám na predaj krásny slnečný, rovinatý pozemok vo tichej lokalite v obci Nižné Nemecké , celkovej rozlohe 3854 m2, obdĺžnikového tvaru približne 15 krát 256 m . Pozemok je evidovaný ako záhrada toho času pooraný pripravený kedykoľvek na predaj . Stavebný pozemok je určený na výstavbu rodinného domu 15 km od okresného mesta Sobrance a 5km od ukrajinského mesta Užhorod . . Cena samotného pozemku je 28000. Cena je vrátane provízie za kompletný servis a je schválená majiteľom. Prostredníctvom našich finančných špecialistov Vám pomôžeme s financovaním kúpy tejto nehnuteľnosti. Kraj : Košický Okres : Michalovce Obec : Nižné Nemecké Kategória :Pozemky Plocha pozemku : 3854 m2 Ak Vás táto ponuka zaujala neváhajte ma kontaktovať. Váš maklér : Igor. mikula@ Telefón :
Pozemok v intraviláne mesta Šahy
Dostatočne veľký pozemok pre všetko o čom snívate .. a ste stále v meste, kúsok od centra :) Ponúkame Vám pozemok o výmere 1467 m 2 v intraviláne mesta Šahy na Mlynskej ulici, vedľa OSBD Levice – prevádzka ŠAHY, len 400 metrov od centra v slepej uličke v pokojnom prostredí ,stále budete bývať v meste s pocitom vidieka. V meste je úplná občianska vybavenosť: školy, škôlka, kostol, obchody, pošta,úrady, zdravotné stredisko. Najbližšie potraviny Billa 350 m, 400 m autobusová stanica. Pozemok je v katastrálnom aparáte evidovaný ako záhrady a zastavaná plocha (nedokončený domček) na pozemku je revízna šachta na vodu, vlastná studňa a nedokončeným domčekom v horšom stave a na hranici pozemku plynová prípojka. Na pozemku sú 11 radov viniča - odroda deliware, 2 jablone, 1 hruška, pozemku je vysadený starý Orech pozemok sa môže využiť ako záhrada na dopestovanie bio zeleniny alebo na stavbu Bungalovu, pri veľkorysosti pozemku je všestranné využitie. Pozemok je z každej strany oplotený a s dvomi vstupmi na pozemok. Inžinierske siete sú na hranici pozemku a v dostupnosti od pozemku. Máme potvrdenia od príslušných inštitúcií. Rozmery pozemku sú: cca 44 x 33,5 m Veľká výhoda plynovej prípojky na hranici pozemku, vlastná studňa , šírka a veľkorysosť pozemku. Na pozemku nie sú žiadne vecné bremená a ťarchy, je „právne čistý“. Poprípade celý pozemok využiť na radovú výstavbu domov s garážou, predzáhradkou a oddychovou záhradou za domom. Pozemok je možné rozdeliť na dva identické pozemky o rozlohe 733 a 734 m2 RK prosím nevolať. Ďakujem Obhliadku si môžete dohodnúť na tel. č. alebo mail: bonita.pluslv@ Prajem všetko dobré :)
PREDAJ NÁDHERNEJ ZÁHRADY HOLÍČ - LOKALITA KAMENICA
Typ: Záhrady Ulica: Pod Zadnou Horou Mestská časť: Lúčky Obec: Holíč Realitná kancelária Leaders & Partners - L&P reality s.r.o. pobočka Živnostenská 4  Bratislava, VÁM PONÚKA V EXKLUZÍVNOM ZASTÚPENÍ NA PREDAJ POZEMOK - ZÁHRADU S CHATKOU V LOKALITE POD ZADNOU HOROU - HOLÍČ. aj na vašu nehnuteľnosť čakajú klienti z našej databázy, radi Vám pomôžeme a zrealizujeme predaj rýchlo, bezpečne a profesionálne od začiatku až do konca Ponúkame Vám na predaj pozemok v obci Holíč, vedený na liste vlastníctva ako Záhrada.  rozmer pozemku je: 8,1 x 39,5 Je využívaný ako záhrada a stojí na ňom jednopodlažná, murovaná stavba s príslušenstvom/dreváreň, technická miestnosť. Ak sa chcete po práci zrelaxovať od bežného denného života tak táto Záhrada je ako stvorená pre Vás. Ide o veľmi vyhľadávanú lokalitu ktorá sa nachádza len 5 minút autom od centra Holíča.  Priamo pred domčekom je malá terasa ktorá je ako stvorená na pitie kávy alebo oddych po práci. Záhrada je neudržiavana Vašoj jedinou starosťou bude dať trocha lásky tejto krásnej záhrade.  ELEKTRINA JE DOTIAHNUTÁ PRIAMO PRED ZÁHRADOU!!!!! Treba sa len pripojiť.  Pozemok záhrady je o rozlohe 317 m2. Súčasťou predaja sú aj podiely na prístupových cestách o rozlohe 96,23 m2, celý pozemok je oplotený. Spôsob využívania pozemku: Pozemok prevažne v zastavanom území obce alebo v záhradkárskej osade, na ktorom sa pestuje zelenina, ovocie, okrasná nízka a vysoká zeleň a iné poľnohospodárske plodiny. Lokalita: Nádherné Mesto Holíč disponuje výbornou občianskou vybavenosťou a dostupnosťou do okresného mesta Skalica len 7 km, do Bratislavy 85 km a „na skok“ aj do Českej republiky. Odporúčanie makléra: Kúpou tejto záhrady získate nádherne miesto pre vašu rodinu a cez víkendy sa tu budete cítiť ako doma, je to veľmi kľudná lokalita a môžete si vypestovať vlastné plodiny ktoré Vám o to viac budú chutiť. Lokalita je známa svojou vrúcnosťou susedov a všetci si tu navzájom pomáhajú.    Cena: 18 950,- € vrátane provízie pre realitnú kanceláriu. Rozumnej dohode na mieste sa nebránime. Obhliadky sú možné po telefonickej dohode s Maklérom. !!GARANCIA!! --------------------------------------------------------------------------------- 1.prvotriedny a profesionálny prístup pri predaji alebo kúpe Vašej nehnuteľnosti 2.online právny servis a právne poradenstvo (vypracovanie zmluvnej dokumentácie interným advokátom do 24 hod) 3.garancia úspešného zápisu do katastra nehnuteľností 4.zabezpečenie znaleckého posudku 5.Interný hypotekárny špecialista k dispozícii 24/7 online (spolupracujeme s každou bankou) 6. hradíme kolky spojené s prevodom nehnuteľností štandardný vklad --->zrýchlený vklad máte u nás za polovicu! ------------------------------------------------------------------------------------- Našim klientom poskytujeme nasledovné služby – kompletný právny servis a porade
Predaj, záhradný pozemok   636m2 Horný Pial
Ponúkame Vám na predaj slnečný pozemok v obci Horný Pial, okres Levice. Pozemok je rovinatý, s rozlohou 636 m2, vedený je ako parcela registra C - záhrada a nachádza sa v zastavanej časti obce. IS - obecný vodovod, elektrina a plyn sa nachádzajú pred pozemkom, kanalizácia v obci nie je vybudovaná. Na pozemku sa nachádza studňa. K pozemku vedie asfaltová prístupová cesta a zabezpečuje bezproblémový prístup v akomkoľvek ročnom období. Obec Horný Pial ponúka základnú občiansku vybavenosť a je vzdialená od okresného mesta Levice 16 km. Známa obec Podhájska s liečivou termálnou vodou je vzdialená len 11 km, čo umožňuje pozemok využívať aj na rekreačné účely. Vzhľadom na atraktívnu cenu a lokalitu je pozemok vhodný aj ako investícia. Pozemok nieje zaťažený žiadnou ťarchou a k dispozícii ihneď. Na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám radi odpovieme pri osobnom stretnutí. Cena je konečná, vrátane provízie, právneho servisu, poradenstva a základného správneho poplatku na katastri. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: LV-57233 Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH - nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti - poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi - vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a pôdorys nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - na našom webe nájdete už viac ako 3000 referencií našich spokojných klientov - naše služby neustále zdokonaľujeme / zaujíma nás Váš názor ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete 2000 aktuálnych ponúk.