inzercia, predaj, predám, bazár

Pozemok na predaj Veľký Šariš - Kanaš

Kategória: Záhrady

SH017P
Realitná kancelária REALITY SMOLKO Vám EXKLUZÍVNE ponúka pekný, slnečný a rovinatý pozemok, ktorý sa nachádza vo Veľkom Šariši, mestská časť Kanaš.
Výhodou pre kúpu tohto pozemku je určite jeho vzdialenosť len 6 km od krajského mesta Prešov potvrdzuje to aj premávajúca MHD. Na vedľajšej parcele už prebieha výstavba RD.
Pozemok je rovinatý s prístupom priamo z obecnej cesty.

Plocha: pozemku: 2.548 m² / možnosť kúpy časti pozemku

Cena: dohodou / 44,- Eur/m²

NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, VYPRACOVANIE ZMLÚV, POPLATKY SPOJENÉ S PREVODOM VLASTNÍCKYCH PRÁV, AKTÍVNA POMOC PRI VYBAVOVANÍ HYPOTEKÁRNEHO ÚVERU A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM.
Ak Vás naša ponuka zaujala neváhajte ma kontaktovať, rád Vám túto nehnuteľnosť ukážem osobne.

Predávate? Kupujete? Prenajímate?
Nehnuteľnosť zvyčajne kupujeme alebo predávame raz za život a veľakrát sú v tom celoživotné úspory. Preto nenechajte nič na náhodu a obráťte sa na odborníkov.
Sme tu pre Vás. Bezpečne Vás prevedieme celým procesom od kvalitnej propagácie Vašej nehnuteľnosti až po jej odovzdanie.
Svojim klientom ponúkame individuálny, ľudský prístup a komplexné služby v obore.
- Realitní makléri len s dlhoročnou praxou a reálnymi skúsenosťami v oblasti realít.
U nás je kvalita služieb a zabezpečenie klienta skutočne na prvom mieste.
- 3D vizualizácie (3D virtuálne obhliadky nehnuteľnosti)
- Profesionálne Promo-Video obhliadky
- Natáčanie nehnuteľnosti dronom
- Profesionálne nafotenie nehnuteľnosti
- Masívna kampaň na webe – topovanie na jednotlivých portáloch
- Bannery
- Kvalitný právny servis – zmluvy pripravené právnym oddelením na mieru každému klientovi.
Pozemok na predaj Veľký Šariš - Kanaš
Podobné inzeráty
Predaj pozemok o výmere 420 m2, Veľký Šariš, Kanaš
Ponúkame na predaj pozemok o výmere 420 m2, lokalita Kanaš, Veľký Šariš. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: - rovinatý pozemok nachádzajúci sa za zástavbou existujúcich rodinných domov - v súčasnosti vhodný na záhradu, v budúcnosti je možné po odkúpení časti vedľajšej parcely spojiť pozemky a vyriešiť možnosť výstavby domu, nakoľko lokalita je v budúcnosti určená územným plánom na individuálnu bytovú výstavbu, po splnení podmienok Stavebného úradu - prístup - hlavná komunikácia asfaltová, prechádzajúca do nespevnej komunikácie, bezprostredne pri pozemku je prístup na pozemok po nespevnenej ceste - tvar pozemku: obdĺžnik ROZMERY POZEMKU: - šírka: 9 m, dĺžka 46,7 m INŽINIERSKE SIETE: - elektrina v dosahu CENA:  - cena za pozemok o výmere 420 m2 je 59,52 €/ m2, t.j. 25.200,-€ za celok DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE: - dostupnosť MHD  - ​k pozemku je možné v budúcnosti dokúpiť ďalšiu časť vedľajšej parcely a spojiť ich do vyhovujúcej šírky na stavebný pozemok na rodinné domy UŽ 13 ROKOV S VAMI - KANCELÁRIA ROKA 2019, 2020 V prípade záujmu nás prosím kontaktujte na tel. čísle , alebo mailom na adrese ponuky@  Môžte nás aj osobne navštíviť v kancelárii na Hlavnej ulici 70 v Prešove
Záhrada pozemok Veľký Šariš - oblasť Kanaš
Ponúkam pozemok záhradu 600 m2 v Kanaši na užívanie (lacný prenájom) aj dlhodobo. Tiché a čisté prostredie, dostupnosť MHD 300m. Vhodné na víkendovú rekreáciu ako aj na celoročné využitie na relax. V okolí je možnosť prechádzok v lese, hubárčenie. Kanaš je vyhľadávaná lokalita. Uprednostním serióznych záujemcov. PRVÝ KONTAKT PROSÍM NA e-mail. Cena na mesiac 75 € Foto zašlem na požiadanie
Záhrada pozemok Veľký Šariš - oblasť Kanaš
Ponúkam pozemok záhradu 600 m2 v Kanaši na užívanie (lacný prenájom) aj dlhodobo. PRVÝ KONTAKT PROSÍM NA e-mail. Cena na mesiac 75 €
Záhrada Veľký Šariš - oblasť Kanaš
Ponúkam pozemok záhradu 600 m2 v Kanaši na užívanie (lacný prenájom) aj dlhodobo. PRVÝ KONTAKT PROSÍM NA e-mail. Cena na mesiac 75 €
Na predaj pozemok v obci Malý Šariš
SH025P REALITY SMOLKO - realitná kancelária Vám ponúka na predaj pozemok v intraviláne obce Malý Šariš. Pozemok je na LV vedený ako záhrada, zastavaná plocha a nádvorie. Novovytvorená parcela sa nachádza v zastavanej časti obce, kde sú dostupné všetky inžinierske siete. Pri pozemku je zastávka MHD. Rozmery pozemku: 34,7m x 10,83m x 31,32 x 7,79m Výmera pozemku: 278m2 Cena: dohodou Ak Vás naša ponuka zaujala neváhajte ma kontaktovať, rád Vám poskytnem potrebné informácie, zároveň Vám túto nehnuteľnosť ukážem osobne. NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, VYPRACOVANIE ZMLÚV, POPLATKY SPOJENÉ S PREVODOM VLASTNÍCKYCH PRÁV, AKTÍVNA POMOC PRI VYBAVOVANÍ HYPOTEKÁRNEHO ÚVERU A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM. Predávate? Kupujete? Prenajímate? Nehnuteľnosť zvyčajne kupujeme alebo predávame raz za život a veľakrát sú v tom celoživotné úspory. Preto nenechajte nič na náhodu a obráťte sa na odborníkov. Sme tu pre Vás. Bezpečne Vás prevedieme celým procesom od kvalitnej propagácie Vašej nehnuteľnosti až po jej odovzdanie. Svojim klientom ponúkame individuálny, ľudský prístup a komplexné služby v obore. - Realitní makléri len s dlhoročnou praxou a reálnymi skúsenosťami v oblasti realít. U nás je kvalita služieb a zabezpečenie klienta skutočne na prvom mieste. - 3D vizualizácie (3D virtuálne obhliadky nehnuteľnosti) - Profesionálne promo-video obhliadky - Natáčanie nehnuteľnosti dronom - Profesionálne nafotenie nehnuteľnosti - Masívna kampaň na webe – topovanie na jednotlivých portáloch - Bannery - Kvalitný právny servis – zmluvy pripravené právnym oddelením na mieru každému klientovi.
Veľký pozemok v meste Šahy
Dostatočne veľký pozemok pre všetko o čom snívate .. a ste stále v meste, kúsok od centra :) Ponúkame Vám pozemok o výmere 1467 m 2 v intraviláne mesta Šahy na Mlynskej ulici, vedľa OSBD Levice – prevádzka ŠAHY, len 400 metrov od centra v slepej uličke v pokojnom prostredí ,stále budete bývať v meste s pocitom vidieka. V meste je úplná občianska vybavenosť: školy, škôlka, kostol, obchody, pošta,úrady, zdravotné stredisko. Najbližšie potraviny Billa 350 m, 400 m autobusová stanica. Pozemok je v katastrálnom aparáte evidovaný ako záhrady a zastavaná plocha (nedokončený domček) na pozemku je revízna šachta na vodu, vlastná studňa a nedokončeným domčekom v horšom stave a na hranici pozemku plynová prípojka. Na pozemku sú 11 radov viniča - odroda deliware, 2 jablone, 1 hruška, pozemku je vysadený starý Orech pozemok sa môže využiť ako záhrada na dopestovanie bio zeleniny alebo na stavbu Bungalovu, pri veľkorysosti pozemku je všestranné využitie. Pozemok je z každej strany oplotený a s dvomi vstupmi na pozemok. Inžinierske siete sú na hranici pozemku a v dostupnosti od pozemku. Máme potvrdenia od príslušných inštitúcií. Rozmery pozemku sú: cca 44 x 33,5 m Veľká výhoda plynovej prípojky na hranici pozemku, vlastná studňa , šírka a veľkorysosť pozemku. Na pozemku nie sú žiadne vecné bremená a ťarchy, je „právne čistý“. Poprípade celý pozemok využiť na radovú výstavbu domov s garážou, predzáhradkou a oddychovou záhradou za domom. Pozemok je možné rozdeliť na dva identické pozemky o rozlohe 733 a 734 m2 RK prosím nevolať. Ďakujem Obhliadku si môžete dohodnúť na tel. č. alebo mail: bonita.pluslv@ Prajem všetko dobré :)