inzercia, predaj, predám, bazár

Pozemok s výmerou 678 m², Štúrovo – Na Boží kopec

Kategória: Záhrady

Exkluzívne iba u nás! Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj pozemok v meste Štúrovo, ulica Na Boží kopec (na obchvate mesta neďaleko priemyselného parku). Podľa územného plánu mesta sa jedná o lokalitu s funkčným využitím „Polyfunkčné územie s prevahou bývania“, čo umožňuje jeho rôznorodé využitie – parcela je svojím charakterom vhodná na stavebný účel (výstavba rodinného domu alebo rekreačnej nehnuteľnosti, či mobilného, kontajnerového alebo modulového domu), ale aj ako záhrada, vinica, či ako investícia do budúcna. Nevylučuje sa ani komerčné využitie – mobilná predajňa, parkovanie vozidiel, skladovanie, prenájom plochy a iné. Potvrdenie o funkčnom využití pozemku bude záujemcovi predložené pri osobnom stretnutí. Regulatívy: podlažnosť 2.0, index zastavanosti 45%, podiel zelene 45%.

Samotná parcela má rozlohu 678 m² a rozmery 20 metrov (šírka) x 34 metrov (dĺžka). V poslednom období sa využívala ako záhrada – na pozemku sa preto nachádza jednoduchá stavba záhradného domčeka a posedenie. Provizórne oplotenie dopĺňa výsadba kríkov. Prístup je po spevnenej príjazdovej ceste, rovnobežnej s hlavnou cestnou komunikáciou vedúcou od priemyselného parku do centra mesta Štúrovo. Na hranici pozemku sa nachádza elektrický stĺp.

Mesto Štúrovo je vďaka viacerým aspektom vyhľadávaným turistickým cieľom najmä v letných mesiacoch. Či už plánujete relaxovať (Vadas Thermal Resort Štúrovo, Ostrihomský akvapark, Hotel Château Belá), navštíviť pamiatky (najväčší kostol Maďarska – Ostrihomská bazilika, Budapešť 40 km) alebo sa len tak prechádzať popri Dunaji či v Kováčovských kopcoch, zo Štúrova to máte všade blízko. Navyše sa jedná aj o dôležitý medzinárodný dopravný uzol a mesto je dostupné aj železničnou a lodnou dopravou.

Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv. Na nehnuteľnosti neviaznu žiadne ťarchy a je ihneď voľná.
Pozemok s výmerou 678 m², Štúrovo – Na Boží kopec
Podobné inzeráty
Pozemok s výmerou 678 m², Štúrovo – Na Boží kopec
Exkluzívne iba u nás! Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj pozemok v meste Štúrovo, ulica Na Boží kopec (na obchvate mesta neďaleko priemyselného parku). Podľa územného plánu mesta sa jedná o lokalitu s funkčným využitím „plochy obytného polyfunkčného územia“, čo umožňuje jeho rôznorodé využitie – parcela je svojím charakterom vhodná na stavebný účel (výstavba rodinného domu alebo rekreačnej nehnuteľnosti, či mobilného, kontajnerového alebo modulového domu), ale aj ako záhrada, vinica, či ako investícia do budúcna. Nevylučuje sa ani komerčné využitie – mobilná predajňa, parkovanie vozidiel, skladovanie, prenájom plochy a iné. Potvrdenie o funkčnom využití pozemku bude záujemcovi predložené pri osobnom stretnutí. Samotná parcela má rozlohu 678 m² a rozmery 20 metrov (šírka) x 34 metrov (dĺžka). V poslednom období sa využívala ako záhrada – na pozemku sa preto nachádza jednoduchá stavba záhradného domčeka a posedenie. Provizórne oplotenie dopĺňa výsadba kríkov. Prístup je po spevnenej príjazdovej ceste, rovnobežnej s hlavnou cestnou komunikáciou vedúcou od priemyselného parku do centra mesta Štúrovo. Na hranici pozemku sa nachádza elektrický stĺp. Mesto Štúrovo je vďaka viacerým aspektom vyhľadávaným turistickým cieľom najmä v letných mesiacoch. Či už plánujete relaxovať (Vadas Thermal Resort Štúrovo, Ostrihomský akvapark, Hotel Château Belá), navštíviť pamiatky (najväčší kostol Maďarska – Ostrihomská bazilika, Budapešť 40 km) alebo sa len tak prechádzať popri Dunaji či v Kováčovských kopcoch, zo Štúrova to máte všade blízko. Navyše sa jedná aj o dôležitý medzinárodný dopravný uzol a mesto je dostupné aj železničnou a lodnou dopravou. Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv. Na nehnuteľnosti neviaznu žiadne ťarchy a je ihneď voľná. Pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky kontaktujte makléra: Mgr. Peter Frančík .
Na predaj veľký investičný pozemok - Štúrovo (N022-14-FRADa)
N022-14-FRADa Ponúkame Vám na predaj veľký investičný pozemok v Štúrove, okres Nové Zámky. Pozemok má rozlohu 10 403 m2, je rovinatý s trávnatým porastom, nachádza sa oproti priemyselného parku hneď vedľa hlavnej cesty a je prístupný z viacerých strán. Všetky inžinierske siete sú cca 100m od pozemku.Šírka a dĺžka celého pozemku je cca 58m x 179m a skladá sa z piatich parciel (2 veľké a 3 malé parcely). V blízkosti je nákladná kompa Štúrovo-Ostrihom, nákladný prístav a železničná stanica. Podľa územného plánu je zastavaná plocha povolená na 30% a jedno podlažie. Štúrovo je ako prihraničné mesto dôležitým dopravným uzlom v cestnej, železničnej i vodnej doprave. Cena 270 400 € Prostredníctvom nášho finančného poradcu Vám pomôžeme s financovaním kúpy nehnuteľností. NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM.
Slnečná a rovinatá záhrada, 678 m2, Kysak
Exkluzívne ponúkame na predaj pozemok vhodný na rekreačné účely, využiteľný ako záhrada s možnosťou postavenia rekreačnej chaty, aj celoročne obývateľnej. Pozemok sa nachádza v krásnom prostredí okolia obce Kysak, cca 5 minút autom a 10 minút pešo od železničnej stanice Kysak. Pozemok je slnečný, rovinatý, s výbornou klímou a úplným súkromím. Výmera pozemku je 678 m2. Na pozemku je možnosť napojenia sa na elektrinu. Vodu a kanalizáciu je potrebné riešiť prostredníctvom studne a žumpy. Nachádzajú sa tu ovocné stromy a rôzne kríky. Pozemok je čiastočne oplotený. V blízkosti sa nachádza množstvo chát, aj celoročne obývaných. Prístupová cesta je spevnená, rovinatá a udržiavaná. Prostredie je krásne, vhodné na turistiku, cyklistiku a hubárčenie. V prípade záujmu o obhliadku ma kontaktujte. Ing. Katarína Kočíková, , Certifikovaný realitný maklér NARKS. Rozloha pozemku: 678m² Vlastníctvo: osobné El. napätie: 230/400V Inžinierske siete: áno Terén: rovina
Slnečná a rovinatá záhrada, 678 m2, Kysak
Exkluzívne ponúkame na predaj pozemok vhodný na rekreačné účely, využiteľný ako záhrada s možnosťou postavenia rekreačnej chaty, aj celoročne obývateľnej. Pozemok sa nachádza v krásnom prostredí okolia obce Kysak, cca 5 minút autom a 10 minút pešo od železničnej stanice Kysak. Pozemok je slnečný, rovinatý, s výbornou klímou a úplným súkromím. Výmera pozemku je 678 m2. Na pozemku je možnosť napojenia sa na elektrinu. Vodu a kanalizáciu je potrebné riešiť prostredníctvom studne a žumpy. Nachádzajú sa tu ovocné stromy a rôzne kríky. Pozemok je čiastočne oplotený. V blízkosti sa nachádza množstvo chát, aj celoročne obývaných. Prístupová cesta je spevnená, rovinatá a udržiavaná. Prostredie je krásne, vhodné na turistiku, cyklistiku a hubárčenie. V prípade záujmu o obhliadku ma kontaktujte. Zdenka Kažimirová, mobil: , Certifikovaný realitný maklér NARKS. Rozloha pozemku: 678m² Vlastníctvo: osobné El. napätie: 230/400V Inžinierske siete: áno Terén: rovina
Exkluzívne iba u nás  Slnečný pozemok pri Dunaji na predaj
Ponúkame Vám na predaj krásny slnečný pozemok v Štúrove s výhľadom na Dunaj s rozlohou 1560 m2. Nachádza sa v tichom prostredí a končí pár metrov od brehu Dunaja. Nachádza sa na ňom chatka s elektrikou, ktorá je podpivničená z 2/3, dva altánky a viaceré ovocné stromy a rôznorodá zelenina ktorá sa zavlažuje s vlastnou studňou s pitnou vodou. Pláž pri Dunaji sa dá v lete využiť na relaxačné účely, opalovanie, nočné kúpanie pod hviezdami. V zime sa nám naskytne romantický výhľad na zasneženú scenériu. Najjužnejšie položené mesto Slovenska je atraktívnym cieľom dovolenkárov hlavne ako domov vyhľadávaného termálneho kúpaliska Vadaš Thermal Resort. S ohľadom na polohu Štúrova pri brehoch Dunaja ho môžete ale využiť aj na okružné plavby či prekročenie hranice s Maďarskom po pôsobivom Moste Márie Valérie. Štúrovo ponúka aj vlastné múzeum, galériu a rozličné zaujímavosti a pamätihodnosti. Vždy v októbri sa v meste konáva stáročný jarmok a pohorie Burda s okolitými dedinkami sú ideálnymi cieľmi pre výlety a cykloturistiku. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle a pomôžeme Vám v komplexnom poradenstve, právnych službách a vo výbere najlepšej ponuky úveru v banke - bezplatne.
Predaj hodnotný pozemok v obci Štúrovo
Predaj hodnotný pozemok s rozlohou 5571m2 v obci Štúrovo na ulici Svätého Štefana. Pozemok sa skladá z viacero parciel vedľa seba. Druh pozemkov je orná pôda, Zastavaná plocha a nádvorie, záhradný domček a vinica. Pekný výhľad na neďaleký Dunaj a Baziliku Svätého Štefana. Cena je 20,-Eur/m2. tj. spolu 110.160,-Eur. Vhodná investícia! Fotka je ilustračná! Rozloha pozemku: 5571m²