inzercia, predaj, predám, bazár

práca na farme

Kategória: Poľnohospodárstvo

Hľadám prácu aj formou brigády alebo skráteného úväzku na farme alebo zaujmovom chove s možnosťou ustajnenia mojich dvoch koní. Možnosť ubytovania vítaná. Práca akákoľvek .
Vzdelanie veterinárny technik + 13 ročná prax v chove vlastných koní.
17 rokov pracujem ako samostatný referent - zásobovanie + sprava vozoveho parku + 13 rokov chovám vlasné kone

ponúkam skúsenosti,samostatnosť,zodpovednosť
práca na farme
Podobné inzeráty
práce na ekologickej farme
Ponúkame prácu na menšej farme v stredných čechách. Náplňou práce je starosť o zvieratá, ovce, kozy, kravky a prasatá. Mlieko zvierat zpracovávame priamo na farme, v sezóne dojíme ovce a kozy, celoročne kravky. Dojenie je strojové.Ubytovanie priamo na farme. Požadujeme vodičské oprávnenie minimálne na osobné vozidlá. Ubytovanie priamo na farme, Možno i pre dvojicu, . Plat dohodou.
Práca na farme pre ženu- koniarku
Práca na farme- koniarka Ponúkame prácu na farme pre ženu , ktorá sa venuje koňom, má rada prírodu a skutočný vzťah k zvieratám a trvalý záujem k takejto peknej práci. Môže mať aj vlastného koňa a ustajniť si ho. Ubytovanie,strava zabezpečené. Platové podmienky-dohodou.V prípade záujmu bližšie info iba mailom na hhps@
Práca na modernej farme
Ovčia farma Luptákovci hľadá do svojho tímu samostatného a zodpovedného človeka na modernej farme plne vybavenou modernou technológiou. Práca okolo zvierat - oviec , mechanizacia , údržba farmy kosenie upratovanie Ponúkame: možnosť ubytovania, stravy a prácu v príjemnom kolektíve Nevyhnutnosť ovládanie mechanizácie v poľnohospodárstve / traktor, manipulátori-UNC/, chuť učiť sa, samostanosť, zodpovednosť. Platové podmienky na osobnom pohovore Nástup možný ihneď. tel.c.
Práca na farme Svajciarsko.
Hľadáme muža do poľnohospodárstva. Začiatok 02.01.2023 kantón Zürich Na farme sú zvieratá, kravy, krmny dobytok a hydina o ktoré sa treba vediet postarať. /Kŕmiť a čistiť im/. Hlavná pracovná oblasť a stabilná práca v jesennom zbere ovocia, obhospodarovanie ekologickej pôdy. Požiadavky - Mal by mať nejaké poľnohospodárske skúsenosti. Vodičský preukaz B-musí vedieť riadiť traktor. Ubytovanie a strava poskytuje zamestnávateľ. Bez poplatkov. Bližšie informácie po kontaktovaní emailom alebo telefonicky Životopis s fotografiou posielajte na: jobs@
Práca na farme ošípaných ČR
Ponúkam dlhodobú prácu na turnusy v Českej rep. Jedná sa o prácu na farme ošípaných. 16 dny v práci a 15 dny voľno. Práca pre mužov aj ženy. Jedná sa o prácu ako je, kontrola krmenia, striekanie vapkou po vyskladnení a pod. Nevýhrňa a nestelí sa ručne, krmenie je strojové. tel.
Praca na farme. Ovce
Ponukam pracu na farme pri ovciach. Praca na TPP. Napln prace: krmenie, cistenie, strojove dojenie,osetrovanie, pasenie....viac info osobne alebo na tel.