inzercia, predaj, predám, bazár

Práce pre tesárov

Kategória: Stavebníctvo

Ponúkame prácu na stavbách na Slovensku a v Česku pre šikovných tesárov. Realizácia monolitov. Nutná prax so systémovým debnením Peri/Doka. Práca na živnosť. Hodinová sadzba od 11 €/hod, prípadne úkol. Splatnosť faktúr dohodou.
Práce pre tesárov
Podobné inzeráty
Ponuka práce v Nemecku
Ponuka práce v Nemecku pre stavebných a montážnych pracovníkov. Dobrý deň! Spoločnosť BauPersonal, s.r.o. hľadá jednotlivcov alebo skupiny pracovníkov, na stavebné a montážne práce v Nemecku. Ide o dlhodobé, celoročné projekty. - Pracuje sa na slovenskú živnosť + A1 - Plat : záleží od pozície - Pracuje sa 40-60 hodín / týždeň - Turnusová práca 4/1 - Fakturácia 7/14 - Zálohy každý týždeň Ubytovanie je zabezpečené a hradené. Býva sa v apartmánoch. Apartmán je kompletne zariadený. Je potrebné mať ná radie na výkon práce. Hľadáme šikovných samostatných prácovníkov, ktorí dokážu plniť úlohy na daný deň. Jeden z partie sa musí dohovoriť nemeckým jazykom. Aktuálne hľadáme : 2-3 obkladačov: 19- 20 eur / hodina miesto výkonu práce: Ottweiler nástup možný ihneď 2 sadrokartónistov: 18-20 eur / hodina miesto výkonu práce: Mníchov nástup možný ihneď 2 montážnikov potrubia: 20 eur/ hodina miesto výkonu práce: Stuttgart nástup možný ihneď 2 lešenárov: 18-19 eur/ hodina miesto výkonu práce: Stuttgart nástup v polovici februára 2 inštalatérov: 19-20 eur/ hodina miesto výkonu práce: Heilderberg nástup možný ihneď 2-4 tesárov rekonštrukcie striech: 19-20 eur/ hodina miesto výkonu práce: Lübeck nástup možný ihneď Nástup možný ihneď alebo po dohode. V prípade záujmu a bližších informácií neváhajte a volajte ???? .
PONUKA PRÁCE PRE TESÁROV
Ponuka práce pre tesárov, pokrývačov na východnom Slovensku. Náplň práce šalovanie stropov, vencov, stien, stĺpov a dalších častí. Pokrývačske práce, klampiarske práce, vazníkove krovy a tradičné krovy. Výstavba rodinných domov, polyfunkčných objektov a realizácie roznych stavebných prác. Ohodnotenie podľa skúsenosti a výkonu. Pri spokojnosti práca celoročne. Veľkou výhodou vodičský preukaz skupiny B. Možnosť zamestnať sa na tpp, živnosť alebo dohoda. Pre viac info Tel. Mail tkacska@
Tesári do Nemecka - drevodomy
Dobrý deň Ponuka práce pre TESÁROV ( so súsenosťami ) do Nemecka. NÁSTUP: 10.03.2023 Platové podmienky do 5000€/ mesačne. Stabilná práca v stabilnej spoločnosti. Fakturácia 14 dní so 14 dňovou splatnosťou. Zabezpečené / hradené čisté a kvalitné ubytovanie. Možnosť firemných vozidiel počas celého roka. Neustála telefonická podpora. PENIAZE NAČAS ( možnosť záloh ) . Pridaj sa k nám do tímu. Hľadáme samostatných TESÁROV na naše projekty v NEMECKU - aktívna živnosť - nemecký jazkyk ( jeden z partie) poprípade anglický jazyk - vlastné auto ( možnosť firemných vozidiel ) - vlastné náradie ( základne ) - chuť pracovať, flexibilita, spoľahlivosť. PROSÍME POMOCNÍKOV, TESÁROV BEZ PRAXE, ABY NÁS NEKONTAKTOVALI NAKOĽKO SI PRACOVNÁ PONUKA VYŽADUJE PRAX. ( za pochopenie ďakujeme. Ak máš záujem o prácu neváhaj nás kontaktovať na tel.čísle .
Klampiarske práce/ Tesárske práce-M&T Strechy
!!CELÉ SLOVENSKO!! STRECHY NA KĽÚČ Partia šikovných strechárov (Tesárov, klampiarov) a hydroizolatérov si hľadá zákazky na budúci rok 2023. Sme zohraná partia, ktorá zbieral skúsenosti po celej Európe(Švédsko,Nemecko,Rakúsko,Švajčiarsko), ale vrátili sme sa späť domov na Slovensko a už druhý rok plníme vaše predstavy o novej streche.Zaručujeme vám kvalitnú robotou s dlhodobou garanciou. Ponúkame Vám kompletné klampiarske a tesárske práce.Zrenovujeme vašu starú strechu alebo postavíme novú presne podľa vašich predstáv. Oplechovanie komína,servis okapového systému, podbitie štabónu a ďalšie problémy ktoré hravo vyriešime.Ďalej vám navrhneme a zrealizujeme prístrešky, altánky, záhradné hojdačky, terasy, záhradné domčeky… Taktiež realizujeme hydroizolácie plochých/rovných striech, zelené/živé strechy, terasy, garáže, základové platne, podlahy. Pracujeme prevažne s materiálom značky (Sarnafil, Fatrafol, RubberCover, UltraPly a taktiež so všetkými druhmi asfaltových pásov) Zaručujeme vám odborne spravenú prácu s najkvalitnejším materiálom na trhu na ktorý samozrejme dostanete dlhoročnú záruku. Realizujeme -renovácie rovných striech - renovácie šikmých striech - výstavba krovu -hydroizolačné práce - klampiarske práce -tesárske práce - pokládka takmer všetkých druhov krytín - demontáž a likvidácia azbestu - eternitu ZAMERANIE A NACENENIE ZDARMA Objednajte si ešte v tomto toku aby ste mali ešte v starých cenách a nepreplácali za nové ceny . renovácie striech, rekonštrukcie striech, pokrývačské práce, strechy, hydroizolácie, tesárske práce, klampiarske práce, rovné strechy, šikmé strechy, zelené strechy, živé strechy, krovy, renovácia strechy, altánky, prístrešky, záhradné hojdačky, terasy, záhradné domčeky, strechy, terasy, garáže, základové platne, podlahy, plechovanie komína, servis okapového systému, podbitie štabónu, demontáž azbestu, likvidácia azbestu, demontáž eternitu, likvidácia eternitu
Tesár/šalovač - Práca na mostoch - Nemecko
Preferujete prácu na živnosť? Považujete sa za skúsených a samostatných tesárov/šalovačov, ktorí ovládajú technickú dokumentáciu a prácu s debniacim systémom Peri, Doka majú v malíčku? Ak áno, neváhajte a ozvite sa nám!!! Naša stavebná firma Wemark s.r.o. prijme do svojho tímu šikovnú ucelenú a zručnú PARTIU 3-4 tesárov/šalovačov na stavby mostov do Nemecka. Nástup: IHNEĎ !!! Celoročná stabilná práca (turnusová) Miesto výkonu práce- Nemecko (Sasko) Náplň práce: - realizácia tesárskych a šalovacích prác na rôznorodých projektoch - MOSTY - šalovanie pomocou systémov Peri, Doka, Sateco Pracovný fond: - Po-So ( cca 55- 60 h / týždenne) Pracovné podmienky: - jeden z partie aktívny nemčinár - preukazateľná prax NA MOSTOCH min. 1-2 roky - vlastné auto so všetkým potrebným náradím na tesárske a šalovacie práce - skúsenosti so zahraničia vítané - chuť do práce, zodpovednosť a spoľahlivosť, seriózny prístup k práci Hodinová mzda: - od 14€ - 19€ na živnosť (podľa skúseností, praxe, znalosti nemeckého jazyka ) -pri dobrej zohratej partii je možnosť dohodnúť sa na vyššej hodinovke! - fakturácia 14/14 Výhody: - ubytovanie zabezpečené a hradené firmou - istota celoročnej práce a včasné vyplácanie Zákaz alkoholu a iných omamných a psychotropných látok na pracovisku! Našu firmu si môžete pozrieť aj tu: V prípade záujmu kliknite na link a môžete vyplniť aj elektronický formulár: Bližšie informácie Vám radi poskytneme na tel.č.
Tesár/šalovač - Práca na mostoch - Nemecko
Preferujete prácu na živnosť? Považujete sa za skúsených a samostatných tesárov/šalovačov, ktorí ovládajú technickú dokumentáciu a prácu s debniacim systémom Peri, Doka majú v malíčku? Ak áno, neváhajte a ozvite sa nám!!! Naša stavebná firma Wemark s.r.o. prijme do svojho tímu šikovnú ucelenú a zručnú PARTIU 3-4 tesárov/šalovačov na stavby mostov do Nemecka. Nástup: IHNEĎ !!! Celoročná stabilná práca (turnusová) Miesto výkonu práce- Nemecko (Sasko) Náplň práce: - realizácia tesárskych a šalovacích prác na mostoch - šalovanie pomocou systémov Peri, Doka, Sateco Pracovný fond: - Po-So ( cca 55- 60 h / týždenne) Pracovné podmienky: - jeden z partie AKTÍVNY NEMČINÁR - preukazateľná prax NA MOSTOCH min. 1-2 roky - vlastné auto so všetkým potrebným náradím na tesárske a šalovacie práce - skúsenosti so zahraničia vítané - chuť do práce, zodpovednosť a spoľahlivosť, seriózny prístup k práci Hodinová mzda: - od 14€ - 19€ na živnosť (podľa skúseností, praxe, znalosti nemeckého jazyka ) -pri dobrej zohratej partii je možnosť dohodnúť sa na vyššej hodinovke! - fakturácia 14/14 Výhody: - ubytovanie zabezpečené a hradené firmou - istota celoročnej práce a včasné vyplácanie Zákaz alkoholu a iných omamných a psychotropných látok na pracovisku! Našu firmu si môžete pozrieť aj tu: V prípade záujmu kliknite na link a môžete vyplniť aj elektronický formulár: Bližšie informácie Vám radi poskytneme na tel.č.