inzercia, predaj, predám, bazár

Pracovné zošity, učebné materiály, zošity

Kategória: Učebnice, skriptá - SŠ

Predám
Pracovný zošit / Workbook Oxford - Maturita Solutions Third Edition (upper intermediate) - predané
Pracovný zošit / Workbook Macmillan - Gateway B1+
Knihu - Maturita z matematiky (+ príprava na prijímacie skúšky na vysokú školu)
Knihu- Krok za krokom k maturite: Literatúra (predaná)
Knihu- Krok za krokom k maturite: Slovenský jazyk (predaná)
Čisté zošity 420e A4 - 2x
Linajkované zošity 484 A4 - 2x
Hudobná náuka pre 1. ročník základných umeleckých škôl (ZUŠ)
English in Mind (Second edition) - Student’s book + Workbook 2
Pracovné zošity, učebné materiály, zošity
Podobné inzeráty
Pracovné zošity, učebné materiály, zošity
Predám Pracovný zošit / Workbook Oxford - Maturita Solutions Third Edition (upper intermediate) - predané Pracovný zošit / Workbook Macmillan - Gateway B1+ Knihu - Maturita z matematiky (+ príprava na prijímacie skúšky na vysokú školu) - predaná Knihu- Krok za krokom k maturite: Literatúra (predaná) Knihu- Krok za krokom k maturite: Slovenský jazyk (predaná) Čisté zošity 420e A4 - 2x Linajkované zošity 484 A4 - 2x Hudobná náuka pre 1. ročník základných umeleckých škôl (ZUŠ) English in Mind (Second edition) - Student’s book + Workbook 2
učebné materiály
Predám veľmi staré učebné materiály elektro zamerania.
Predám pracovné zošity Solutions
Predám pracovné zošity Solutions s minimálnymi známkami používania. Pracovné zošity (6€/ks): Solutions Pre-Intermediate, Solutions Upper-Intermediate.
Predám učebnice a pracovné zošity na angličtinu zo série rea
Predám učebnice a pracovné zošity na angličtinu zo série real life a YES! V novom stave spolu vychádzajú 85€. Pracovné zošity sú oba z časti vyplnené. Inak nie sú poškodené a však nesú trochu známky používania. Preto dávam nižšiu cenu a predám ako celok. Kontaktuje ma prosím iba telefonicky.
Pracovné zošity anglický jazyk (New success WORKBOOK)
Predám pracovné zošity z angličtiny, sú používané, ale nepopísané, v dobrom stave, súčasťou sú aj CD: new success - pre-intermediate (zelený): predaný new success - intermediate (červený): 6€ new success - upper intermediate (modrý): 6€ V prípade záujmu o oba pracovné zošity (červený + modrý) je zvýhodnená cena za oba kusy 10€. Môžem zaslať poštou na dobierku (uvedená cena + poštovné), prípadne po dohode môže byť aj osobný odber. Uprednostním kontakt mailom (cez kontaktný formulár pod inzerátom).
Učebnice a pracovné zošity- AJ, NJ, účtovníctvo,  matematika
Predám učebnice a pracovné zošity z: - anglického jazyka - nemeckého jazyka - účtovníctva - matematiky. Učebnice aj zošity sú popísané, ale s ceruzkou. V prípade záujmu možný osobný odber NR.