inzercia, predaj, predám, bazár

Pracovník bezpečnostnej služby Pezinok

Kategória: Obrana a bezpečnosť

Hľadáme nového kolegu na pozíciu SBS pracovník na obchodnú prevádzku v Pezinku.
Podmienkou je platný preukaz odbornej spôsobilosti, zdravotná spôsobilosť a bezúhonnosť.
Žiadosti so životopisom zasielajte na e-mailovú adresu corado@, prípadne nás kontaktujte na nižšie uvedenom telefónnom čísle.
Pracovník bezpečnostnej služby Pezinok
Podobné inzeráty
Pracovník bezpečnostnej služby Pezinok
Prijmeme nového kolegu na pozíciu SBS pracovník v Pezinku. Podmienkou je platný preukaz odbornej spôsobilosti, zdravotná spôsobilosť a bezúhonnosť. Ponúkame 4,50 € na hodinu v čistom. Žiadosti so životopisom zasielajte na e-mailovú adresu corado@, prípadne nás kontaktujte na nižšie uvedenom telefónnom čísle.
SBS Pracovník bezpečnostnej služby Martin
Hľadáme pracovníka bezpečnostnej služby na stráženie štandardných objektov v Martine / nie obchody. Požiadavky: Zodpovedný, bezúhonný, spoľahlivý a platný preukaz odbornej spôsobilosti pre SBS. Pracovná doba 12 hod. Hod. mzda od 3,30 eur v čistom. Nástup možný ihneď.
SBS Pracovník bezpečnostnej služby Nitra
Hľadáme pracovníka bezpečnostnej služby na stráženie štandardného objektu / vrátnica v Nitre. Požiadavky: Zodpovedný, bezúhonný, spoľahlivý a platný preukaz odbornej spôsobilosti pre SBS. Pracovná doba 12 hod. Hod. mzda 3,95 eur.
SBS Pracovník bezpečnostnej služby Martin
Hľadáme pracovníka bezpečnostnej služby na stráženie štandardných objektov v Martine / nie obchody. Požiadavky: Zodpovedný, bezúhonný, spoľahlivý a platný preukaz odbornej spôsobilosti pre SBS. Pracovná doba 12 hod. Hod. mzda od 3,50 eur v čistom. Nástup možný ihneď.
SBS Pracovník bezpečnostnej služby Martin
Hľadáme pracovníka bezpečnostnej služby / informatora na stráženie a dohlad štandardných objektov v Martine / nie obchody. Požiadavky: Zodpovedný, bezúhonný, spoľahlivý a platný preukaz odbornej spôsobilosti pre SBS, Pracovná doba 12 hod. Hod. mzda od 3,50 eur v čistom. Nástup možný ihneď.
Pracovník bezpečnostnej služby Košice
Prijmeme nových pracovníkov na pozíciu bezpečnostný pracovník na objekt v Košiciach. Požadujeme platný preukaz odbornej spôsobilosti, zdravotnú spôsobilosť a bezúhonnosť. Žiadosti so životopisom zasielajte na e-mailovú adresu corado@, prípadne nás kontaktujte na nižšie uvedenom telefónnom čísle.