inzercia, predaj, predám, bazár

Pracovník ručnej autoumyvárky

Kategória: Servis a služby

Spoločnosť PITSTOPONE prijme pracovníkov do našich prevádzok ručných autoumyvární, ktoré sa nachádzajú v Galvaniho Business Center 3 a v OC Retro (Bratislava, Nevädzová ulica)

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
- ručné umývanie motorových vozidiel
- čistenie a tepovanie interiéru motorových vozidiel
- repasovanie a brúsenie vozidiel

Zamestnanecké výhody, benefity

- zamestnanecké zľavy na služby
- práca v príjemnom kolektíve
- dlhodobé a stabilné zamestnanie

Osobnostné predpoklady a zručnosti
- Zodpovednosť, slušné vystupovanie, základné manuálne zručnosti

Termín nástupu - ""ihneď""
- plný úväzok, skrátený úväzok, na dohodu (brigády), živnosť
- 1 100 € - 1 500 €/mesiac (výkonnostné odmeňovanie)
- prax v odbore výhodou
- vodičský preukaz nie je podmienkou
Pracovník ručnej autoumyvárky
Podobné inzeráty
Prijmeme pracovníka do autoumyvárky
Prijmeme pracovníka do autoumyvárky - 13.10. - 18:19 Príjmeme spoľahlivého pracovníka do zabehnutej autoumyvárky v Petržalke,najlepšie s praxou a v.p.B.Plat 1000 eur.Bližšie info telefonicky alebo osobne.
Pracovnik do autoumyvarky
Ponukam volne pracovne miesto do rucnej autoumyvarky v Poprade.Poziadavky na pracovnika samostatny zodpovedny zo zmyslom pre detail a cistotu.Jedna sa o rucne umyvanie aut z vonku aj z vnutra. pracovna doba 9-17hod.Plat 700-800€.Viac na
Obsluha ručnej autoumývarky
Do našej ručnej autoumývarky Crystalcar v OC CENTRO Nitra hľadáme spoľahlivého kolegu. Prax nie je nutná, ale vítaná. Viac info na uvedenom tlf čísle.
Prijmeme pracovníka do autoumyvárky
Príjmeme spoľahlivého pracovníka do zabehnutej autoumyvárky v Petržalke,najlepšie s praxou a v.p.B.Plat 1000 eur.Bližšie info telefonicky alebo osobne.
Obsluha autoumývarky
Hľadáme spoľahlivého a zručného kolegu do zabehnutej autoumývarky v Nitre. Ak si zručný, flexibilný a máš chuť pracovať, tak príď k nám na parkovisko OC Centro do Crystal Car, ručná autoumyváreň. Požadujme vodičský preukaz B, zodpovednosť, samostatnosť, manuálnu zručnosť a chuť pracovať. Platové podmienky po telefonickom dohovore, alebo osobnom stretnutí
Práca v ručnej autoumyvárke a detailing vozidiel
Hľadáme kolegu do ručnej autoumyvárky a detailing vozidiel. Práca je na TPP. Požiadavky : -zodpovedný prístup -schopnosť vykonávať svoju prácu do konca -ochota umývať auta podľa určených postupov -základné znalosti automobilovej techniky -vodičský preukaz skupiny B Ostatné vieme naučiť a zabezpečiť. Ponúkame : -stabilnú,psychicky nenáročnú prácu -rôzne benefity -kompletné a kvalitné vybavenie a náradia Prax veľkou výhodou , životopis pošlite na info@ Plat 650-1000 eur Nevolať,inzerát platí do zmazania, pri záujme poslať životopis!