inzercia, predaj, predám, bazár

Praktická sestra

Kategória: Zdravotníctvo

Hľadám prácu ako praktická sestra na ambulancii v Žiline s nástupom ihneď. V prípade potreby som ochotná sa ďalej vzdelávať.
Mám vzdelanie v odbore Asistent výživy a taktiež aj praktickej sestry .
Praktická sestra
Podobné inzeráty
Zdravotnícky asistent / praktická sestra
Dobrý deň, hľadám si prácu ako zdravotnicky asistent/praktická sestra v Prešove, poprípade jeho okolí. Ideálne niečo, kde sú len ranné zmeny, ale nebránim sa ani iným možnostiam. Mám ukončenú SZŠ v odbore zdravotnicky asistent/ praktická sestra, približne 1000 hodín praxe na rôznych oddeleniach a vyše ročnú prax na urologickom oddelení. Momentálne študujem 2. ročník ošetrovateľstva dennou kombinovanou formou (niečo ako externé). Za každú ponuku Vám budem nesmierne vďačná.
Sestra na čiastočný úväzok
Hľadám prácu sestry na polovičný úväzok. Odberová sestra, administratívna sestra alebo pomocná sestra.
Príjmeme ZDRAVOTNÚ SESTRU do ZUBNEJ AMBULANCIE na TPP
Na TPP a dlhodobú spoluprácu príjmeme do Zubnej ambulancie zdravotnú sestru. Predchádzajúca prax v zubnej ambulancií nie je potrebná. Podmienkou je adekvátne vzdelanie - Bc. z ošetrovaťeľstva, praktická sestra (vzdelanie z pred 2004), diplomovaná sestra, dentálny asistent. Požadované schopnosti: komunikatívnosť, práca s počítačom, zodpovednosť. Ideálne vek do 35 rokov. Platové ohodnotenie 1100€ + možnosť rastu Viac informácií telefonicky. zdravotna sestra
praktická sestra
Dobrý deň,hľadám prácu na jednu zmenu ako praktická sestra na plný, prípadne čiastočný úväzok. Miesto výkonu práce Trnava a okolie. V prípade záujmu prosím zanechať sms. Kontakt:
praktická sestra/zdravotnícky asistent
Mesto Martin hľadá šikovné praktické sestry do novovybudovaného, moderného zariadenia pre seniorov v Martine na Podháji. Požadujeme úplné stredné vzdelanie v št. odbore praktická sestra. Práca vhodná aj pre absolventa, práca na zmeny. Plat, základná zložka od 988 Eur, po skončení skúšobnej doby osobný príplatok, predpoklad čistej mzdy 1200 Eur pri odpracovaní plného počtu zmien, úprava platov o 10% od 1.9.2023. Systém benefitov - v KZ dohodnutý 13. a 14. plat, štvrťročné odmeny, príspevok na DDS. Viac informácií na sekcia voľné miesta. Príďte k nám, do moderného zariadenia, ktoré poskytne seniorom príjemný domov.
Zdravotná sestra
Hľadám prácu v ambulancií ,alebo v dvojsmennej prevádzke v mieste bydliska . Som zdravotná sestra 1984 - 1988,  s vyšším odborným vzdelaním /diplomovaná operačná sestra