inzercia, predaj, predám, bazár

Predaj investičného objektu - Nitra (054-15-LEMA)

Kategória: Kancelárie

054-15-LEMA
Ponúkame Vám na predaj historickú polyfunkčnú budovu v priamom centre na Farskej ulici v Nitre. Budova je vhodná ako investičná príležitosť nakoľko je obsadená nájomníkmi (cca 80 zamestnancov) a nachádza sa v historickej časti mesta (300 m od nitrianskeho hradu, 400 m od divadla).
V blízkosti sa nachádzajú hotely, reštaurácie, kaviarne, banky, autobusová zastávka, administratívne a obchodné priestory.

Výmera pozemku je 1199 m2, zastavaná plocha 662 m2 a úžitková 1685,8 m2- z toho- podzemná kopaná pivnica s klenbami a kuchyňou má 207 m2
- 1. nadzemné podlažie má 498,95 m2
- 2. nadzemné podlažie disponuje rozmerom 476,15 m2
- podkrovie má 504 m2

Polyfunkčná budova je tvorená tromi spojenými krídlami. U starých nitranov sa budova niekedy nazývala ako ONDREJOM DOM.
Členenie priestorov je na samostatné úseky, v ktorých sa nachádzajú dlhoroční nájomníci.
Budova je zrekonštruovaná, s novým krovom a skolaudovaná v roku 2018.
Celý areál je osvetlený, oplotený a osadený kamerovým systémom.
Budova je vybavená optickou sieťou, komplexným telefonickým spojením, WC (sociálnymi miestnosťami) a taktiež sa tu nachádza aj výťah.
Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka, plynová prípojka a kanalizácia.

Parkovanie je možné vo dvore a na priľahlých mestských parkoviskách v blízkom okolí.

Technický stav:
- energetická kapacita: VN - trafostanica 100 m od budovy. Maximálny inštalovaný príkon je 50 kW
- rozvod mestskej vody s hydrantami po jednotlivých vetvách areálu
- kanalizácia splašková DN 300
- plynovod: STL DN160, 0,3 Mpa 200 m3/hod - 3 samostatné plynové kotle

Predajná cena je 2 095 000 eur.
Predaj investičného objektu - Nitra (054-15-LEMA)
Podobné inzeráty
Predaj investičného objektu - Nitra (054-15-LEMA)
054-15-LEMA Ponúkame Vám na predaj historickú polyfunkčnú budovu v priamom centre na Farskej ulici v Nitre. Budova je vhodná ako investičná príležitosť nakoľko je obsadená nájomníkmi (cca 80 zamestnancov) a nachádza sa v historickej časti mesta (300 m od nitrianskeho hradu, 400 m od divadla). V blízkosti sa nachádzajú hotely, reštaurácie, kaviarne, banky, autobusová zastávka, administratívne a obchodné priestory. Výmera pozemku je 1199 m2, zastavaná plocha 662 m2 a úžitková 1685,8 m2- z toho- podzemná kopaná pivnica s klenbami a kuchyňou má 207 m2 - 1. nadzemné podlažie má 498,95 m2 - 2. nadzemné podlažie disponuje rozmerom 476,15 m2 - podkrovie má 504 m2 Polyfunkčná budova je tvorená tromi spojenými krídlami. U starých nitranov sa budova niekedy nazývala ako ONDREJOV DOM. Členenie priestorov je na samostatné úseky, v ktorých sa nachádzajú dlhoroční nájomníci. Budova je zrekonštruovaná, s novým krovom a skolaudovaná v roku 2018. Celý areál je osvetlený, oplotený a osadený kamerovým systémom. Budova je vybavená optickou sieťou, komplexným telefonickým spojením, WC (sociálnymi miestnosťami) a taktiež sa tu nachádza aj výťah. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka, plynová prípojka a kanalizácia. Parkovanie je možné vo dvore a na priľahlých mestských parkoviskách v blízkom okolí. Technický stav: - energetická kapacita: VN - trafostanica 100 m od budovy. Maximálny inštalovaný príkon je 50 kW - rozvod mestskej vody s hydrantami po jednotlivých vetvách areálu - kanalizácia splašková DN 300 - plynovod: STL DN160, 0,3 Mpa 200 m3/hod - 3 samostatné plynové kotle Predajná cena je 2 095 000 eur.
Prenájom obchodného priestoru v centre mesta - Nitra (030-25
030-25-LEMA Ponúkame Vám na prenájom administratívnu budovu, obchodný priestor na Štefánikovej ulici v Nitre. (vhodné ako ambulancia, lekáreň, obchod, kancelárie, reštaurácia, ... ). Budova sa nachádza pri autobusovej a železničnej stanici a priamo pred budovou je autobusová zastávka. Celý priestor si prešiel pred 8 rokmi kompletnou rekonštrukciou (nové podlahy, plastové okná, stierky, murované jadro). Úžitková plocha je 301m2 - z toho - pivnica má 57 m2 (4 miestnosti), prízemie disponuje rozmerom 204 m2 (zádverie, 4 miestnosti, schodisko, chodba, kúpeľňa, vstupná hala, 2x toaleta, umyváreň) a 1. NP má 40 m2 (miestnosť, chodba, kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou). Súčasťou prenájmu je aj pozemok s rozmerom 966 m2 (možnosť napríklad vonkajšieho posedenia pri prenájme reštaurácie). Na pozemku sa nachádza garáž s 2 parkovacími miestami, 8 parkovacích miest je pred budovou a 3 miesta zo zadnej časti budovy. Objekt je zabezpečený alarmom. IS: vodovod, elektrická prípojka, plynová prípojka, kanalizácia. Vykurovanie je riešené plynovým kotlom v pivnici. Cena 2 500 €/mesiac + energie podľa spotreby + depozit vo výške jedného nájmu. V cene nájmu je internet so statickou IP adresou. Priestor sa prenajíma okamžite.
PRENÁJOM | OBCHODNO-KANCELÁRSKE PRIESTORY | PRIBINOVO NÁMEST
Ponúkame Vám na prenájom obchodno-kancelárske priestory na dlhodobý i krátkodobý prenájom. Priestory sa nachádzajú v polyfunkčnom objekte Newblock. Klimatizácia je možná, vykurovanie je na plyn. V priestore je umiestnený samostatný elektromer. Výhodou je i samostatné zabezpečovacie zariadenie a vlastná poštová schránka v prízemí objektu. Bezpečnosť zabezpečuje i kamerový systém objektu. Parkovanie je zabezpečené na ploche vzdialenej 20 m od objektu Newblock za prípadný doplatok. Do objektu je zabezpečený bezbariérový vstup. Vysokorýchlostný internet a pevná linka sú k dispozícií. Zabezpečujeme i upratovacie služby spoločných priestorov, ktoré sú v našej réžií. Spoločné priestory objektu sa vyznačujú svojou priestrannosťou. Nachádzajú sa tu sociálne zariadenia, ktorých čistotu a vybavenosť neustále udržujeme a sú vhodné i pre imobilné osoby. K spoločným priestorom ďalej náleží i moderný výťah, ktorý je k dispozícií neustále. Cena dohodou alebo niečo také U NÁS STE SPRÁVNE: - Prvotriedny kompletný servis a služby! - Na našom webe nájdete stovky nehnuteľností! - Stovky spokojných klientov! - Poradíme Vám ako najlepšie kúpiť alebo predať nehnuteľnosť! - Naši makléri sú pravidelne preškolený! - Pri exkluzívnych zmluvách robíme aj video-obhliadky! - Inzerujeme na všetkých významných realitných portáloch! - Zmluvy garantované právnikom! - Robíme všetko preto aby sme boli stále lepší! V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať: Realitný maklér: Ladislav Jadroň jadron@
NA PRENÁJOM PODNIKATEĽSKÝ OBJEKT SO SKLADOVÝMI PRIESTORMI, H
Realitná kancelária RE/MAX Vám ponúka na prenájom 2-podlažnú administratívnu budovu s vlastným parkoviskom v Nitre, Horné Krškany. Budova sa nachádza v priemyselnom uzavretom areáli s možnosťou bezproblémového vjazdu aj pre nákladnú dopravu. Areál má výborné napojenie na R1, vjazd vo vzdialenosti 3,5 km. Možnosť prenajať iba časť objektu -OBJEKT- Celková úžitková plocha objektu: 2 780 m2 (pôdorysy k nahliadnutiu na vyžiadanie) Využitie: sídlo firmy, kancelárske priestory, e-shop, výroba, sklad K budove je možnosť si prenajať skladový priestor nachádzajúci sa vedľa objektu (1 000 m2 – 2 000 m2) 1 NP: - Úžitková plocha: 1070 m2 - Vstup do budovy (2x) samostatne pre zamestnancov a návštevy - Vstupná hala (2x) - Kancelárie - WC (muži/ženy) - Technická miestnosť - Umyváreň 2 NP: - Úžitková plocha: 1710 m2 - Kancelárske priestory (1 200 m2) - Kuchynka - Upratovačka - WC (muži/ženy) - Technická miestnosť -SPEVNENÁ PLOCHA- - Výmera: 900 m2 - Pred budovou - Možnosť využívať ako parkovisko: viac ako 15 vozidiel vrátane nákladnej dopravy - V cene - TECHNICKÁ ŠPECIFIKÁCIA- - Vykurovanie a chladenie - Štruktúrovaná kabeláž - Serverovňa - Kotolňa - Alarm -POPIS- Budova v minulosti slúžila ako sídlo firmy a je vo výbornom technickom stave. Ihneď pripravená k užívaniu. Objekt je zateplený a disponuje všetkými IS. Výhodou objektu je jeho lokalita s dobrou dostupnosťou na výjazd R1. Budova sa nachádza v uzavretom priemyselnom areáli a v jeho okolí sú prevažne firmy (strojárstvo, výroba, skladové priestory). -CENA- Cena dohodou na základe požiadaviek budúceho nájomcu Ak by ste aj Vy chceli pomôcť s rýchlym a efektívnym predajom alebo prenájmom Vašej nehnuteľnosti, neváhajte nezáväzne kontaktovať našu kanceláriu, radi Vám pomôžeme. -RE/MAX Premium Kráľovská cesta 1, Nitra
NA PREDAJ BUDOVA V CENTRE MESTA NITRA,1685 m2
Realitná kancelária RE/MAX Vám ponúka na predaj zrekonštruovanú budovu v krajskom meste Nitra na ulici Farská 10. Budova je situovaná v historickom centre Starého mesta na frekventovanej ulici. Budova je kompletne obsadená nájomníkmi a ihneď pripravená k užívaniu bez ďalších úprav. -BUDOVA- Celková úžitková plocha: 1685,8 m2 Počet podlaží: 4 (vrátane podzemných priestorov) Výťah: áno Rekonštrukcia: budova je zrekonštruovaná, s novým krovom a kolaudovaná v roku 2018 IS: elektrina, voda, plyn, kanalizácia, optická sieť -ÚŽITKOVÁ PLOCHA- 1 NP: 498,65 m2 2 NP: 476,15 m2 Podzemné podlažie: 207 m2 Podkrovie: 504 m2 Pôdorys budovy je možný k nahliadnutiu vo fotogalérii. -OBSADENOSŤ A DISPOZÍCIA- Budova je dlhodobo plne obsadená nájomníkmi. Členenie budovy sa delí na samostatné nepriechodné úseky. V budove sa nachádzajú lekárske ambulancie, lekáreň, predajne, bar, kancelárie, maséri, škôlka. -POZEMOK- Celková plocha: 1199 m2 Pozemok sa môže využívať aj ako parkovisko, a je možné parkovať na priľahlých mestských parkoviskách, v blízkom okolí. -POPIS- Budova je vo veľmi dobrom technickom stave a ihneď pripravená k užívaniu. Celý areál objektu je osvetlený, oplotený a zabezpečený kamerovým systémom. V budove momentálne pracuje cca 80 zamestnancov. -LOKALITA- Polyfunkčná budova je situovaná priamo v historickom centre mesta Nitra. Budova sa nachádza na veľmi situovanom a viditeľnom mieste. Napojenie na diaľnicu D1 je vo vzdialenosti 1 km. Železničná stanica sa nachádza cca 1,5 km od objektu. V dosahu 300 m je zastávka mestskej dopravy. Keďže budova je postavená v historickom centre v jej okolí sa taktiež nachádza Nitriansky hrad, divadlo, hotely, banky, obchodné prevádzky, reštaurácie, kaviarne atď.
NA PREDAJ BUDOVA V CENTRE MESTA NITRA,1685 m2
Realitná kancelária RE/MAX Vám ponúka na predaj zrekonštruovanú budovu v krajskom meste Nitra na ulici Farská 10. Budova je situovaná v historickom centre Starého mesta na frekventovanej ulici. -BUDOVA- Celková úžitková plocha: 1685,8 m2 Počet podlaží: 4 (vrátane podzemných priestorov) Výťah: áno Rekonštrukcia: budova je zrekonštruovaná, s novým krovom a kolaudovaná v roku 2018 IS: elektrina, voda, plyn, kanalizácia, optická sieť -ÚŽITKOVÁ PLOCHA- 1 NP: 498,65 m2 2 NP: 476,15 m2 Podzemné podlažie: 207 m2 Podkrovie: 504 m2 Pôdorys budovy je možný k nahliadnutiu vo fotogalérii. -POZEMOK- Celková plocha: 1199 m2 Pozemok sa môže využívať aj ako parkovisko, a je možné parkovať na priľahlých mestských parkoviskách, v blízkom okolí. -POPIS- Budova je v dobrom technickom stave a ihneď pripravená k užívaniu. Celý areál objektu je osvetlený, oplotený a zabezpečený kamerovým systémom. -LOKALITA- Polyfunkčná budova je situovaná priamo v historickom centre mesta Nitra. Budova sa nachádza na veľmi situovanom a viditeľnom mieste. Napojenie na diaľnicu D1 je vo vzdialenosti 1 km. Železničná stanica sa nachádza cca 1,5 km od objektu. V dosahu 300 m je zastávka mestskej dopravy. Keďže budova je postavená v historickom centre v jej okolí sa taktiež nachádza Nitriansky hrad, divadlo, hotely, banky, obchodné prevádzky, reštaurácie, kaviarne atď.