inzercia, predaj, predám, bazár

Predaj obilia a krmiv

Kategória: Ostatné hospodárske

Predámjačmeň,kukuricu 25 kg 11 eur,pšenicu 12 eur,ovos 20 kg 8 eur,kukuričný šrot,jačmenný šrot 12 eur,granule pre králiky 14,50eur,repku 1,40 euro 1kg slnečnicu čiernu 1,50 eur Trenčín Električná 19
Predaj obilia a krmiv
Podobné inzeráty
Predaj obilia a krmiv
Predámjačmeň,kukuricu,pšenicu 25kg za 11 eur,ovos 20 kg 8 eur,kukuričný šrot,jačmenný šrot 12 eur,granule pre králiky 14,50eur,repku 1,40 euro 1kg slnečnicu čiernu 1,50 eur Trenčín Električná 19
Kamenná soľ
Dobrý deň, máme na predaj kamennú soľ - soľné hrudy Cena za 1tonu je 500€ aj s DPH sme platcami DPH Samozrejme je možnosť predať aj menšie množstvo cena 0,5€/kg Soľ je nabalená v big bagu na EUR palete. Big bag a EUR paleta je na výmenu. .....… Dobytok, kone, zvierata, ovce, kozy, liz, lizna sol, raticova zver, daniel, jelen, sol, krmivo, doplnky krmiv.
Kamenná soľ
Dobrý deň, máme na predaj kamennú soľ - soľné hrudy Cena za 1tonu je 450€ aj s DPH sme platcami DPH Samozrejme je možnosť predať aj menšie množstvo cena 0,45€/kg Soľ je nabalená v big bagu na EUR palete. Big bag a EUR paleta je na výmenu. .....… Dobytok, kone, zvierata, ovce, kozy, liz, lizna sol, raticova zver, daniel, jelen, sol, krmivo, doplnky krmiv.
Predaj obilia
Predám jačmeň, tritikale, kukuricu, cena 30€ za 100kg
Vmením
Vymením množstvo hnoja za pár vriec obilia. okres Levice
Jed na potkany, myši Toxan tekutina 1L mumifikující hlodavce
Kvapalný prípravok, ktorý je spoľahlivý v boji proti myšiam a potkanom. Určené pre: používa sa ako tekutý jed (každá krysa potrebuje vodu každý deň) výroba jedu namočením rôznych potravín (umožňuje vytvorenie akékoľvek návnady) Dávkovanie a spôsob použitia: 1. Ako tekutý jed Liek by sa mal podávať hlodavcom na pitie v plytkých miskách alebo pijani umiestnených do kŕmidla na miestach, kde sa vyskytujú hlodavce, v porciách po asi 100 ml. Tento spôsob použitia je ideálny pre hubenie hlodavcov v oblastiach s obmedzeným prístupom k vode a na miestach, kde je ich prirodzená strava príliš ONKURENCIESCHOPNÉ s návnadami vo forme pást, granúl, vločiek a iných pevných návnad. Prípravok sa odporúča najmä v zariadeniach na skladovanie obilia alebo krmiva a na všetkých ostatných miestach, kde nie je priamy prístup k vode (skladovacie haly, výrobné haly, tenisové kurty atď.). Na iných miestach liek vydávaný vedľa jedov v pevnej forme významne zvyšuje účinnosť deratizačného účinku. 2. Príprava potravinového jedu, môže byť liek namočený rôznymi návnadami, ktoré sú ochotne konzumované hlodavce na danom mieste (chlieb, sladkosti, ovocie, ryby, mäso atď.) Platba bankovým prevodom alebo počas doručenia Úprimne odporúčam!