inzercia, predaj, predám, bazár

PREDAJ - Pozemok - Nitra, Dolné Krškany (CH044-14-JAPIa)

Kategória: Záhrady

CH044-14-JAPIa
Realitná kancelária Chalupári Vám ponúka na predaj pozemok v Nitre - časť Dolné Krškany, ktorý je v LV zapísaný ako záhrada. Má investičný charakter, môže na ňom vyrásť pekný domček. Rozloha pozemku je 874 m2. Pozemok sa nachádza v tichom prostredí pri vode. Všetky inžinierske siete sa nachádzajú na hranici prístupovej cesty v blízkej dostupnosti. K pozemku rovnako prináleží aj podiel na prístupovej ceste 1/4.

Celková cena za predaj pozemku je 45 250 eur bez skrytých poplatkov. V cene je zahrnutý kompletný právny servis, vypracovanie zmluvy, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv. Pre bližšie informácie ma môžete kontaktovať telefonicky: , prípadne e-mailom na:
Prostredníctvom nášho finančného poradcu Vám pomôžeme s financovaním kúpy pozemku, nehnuteľností.
NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM.
PREDAJ -  Pozemok - Nitra, Dolné Krškany (CH044-14-JAPIa)
Podobné inzeráty
Pozemok v Lúčnici nad Žitavou (CH055-14-JAPIa)
CH055-14-JAPIa Realitná kancelária Chalupári Vám ponúka na predaj pozemok v obci Lúčnica nad Žitavou zapísaný v LV ako záhrada. Obec sa nachádza 5 km mesta Vráble a 25 km od mesta Nitra. Pozemok má rozlohu 1000 m2 (14 x 71 m), je rovinatý a pravidelne udržiavaný. Na pozemku je k dispozícii aj niekoľko ovocných stromov. Inžinierske siete sa na pozemku nenachádzajú. Pozemok sa nachádza v kľudnej časti obce, mimo hlavnú cestnú komunikáciu. ideálne miesto pre oddych. V blízkosti sa nachádza obchod, park, kostol a ďalšie. Ideálne využitie na pestovanie plodín a relax. Celková cena za predaj pozemku je 33500 eur bez skrytých poplatkov (dohoda možná). V cene je zahrnutý kompletný právny servis, vypracovanie zmluvy, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv. Pre bližšie informácie ma môžete kontaktovať telefonicky: , prípadne e-mailom na: Prostredníctvom nášho finančného poradcu Vám pomôžeme s financovaním kúpy pozemku, nehnuteľností. NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM.
Predaj záhradka, Dolné Krškany - Bita
Realitná kancelária Pavlik&Partners Vám ponúka na predaj rekreačný pozemok / záhradku/ v lokalite Dolné Krškany - Bita. Výmera : 920m2, šírka 9m, dĺžka 100m. Pozemok je na LV evidovaný ako orná pôda, vhodný na výsadbu ovocných stromov alebo pestovanie zeleniny. Nachádza sa na pokojnom mieste v záhradkárskej oblasti. Elektrina v dosahu. Cena : 16 000€.
Predaj záhrady s chatkou -  Štitáreˇ(CH011-14-JAPIa)
CH011-14-JAPIa Ak hľadáte ideálne miesto na pokoj a oddych, určite Vás zaujme táto naša ponuka krásnej oplotenej záhrady na okraji obce Štitáre, len 9,5km od mesta Nitra. Rozloha pozemku je 400m2, na ktorom sa nachádzajú rôzne ovocné stromy a vinič. Taktiež na ňom nájdete chatku o rozlohe 16m2. Skladá sa z dvoch miestností - kuchynky a izbičky na spanie s rozkladacím gaučom a poschodovou posteľou. Záhradná chatka je celá podpivničená, majitelia v nej videli veľký potenciál a preto vybudovali základy na prípadné rozšírenie. Vedľa chatky sa nachádza aj suché wc a sklad na odkladanie náradia. V rámci inžinierskych sietí je na pozemku prístup len k elektrickej energii. Úžitková voda je riešená formou betónového zásobníka. Celková cena záhrady bez skrytých poplatkov je 51 800 €. V cene sú zahrnuté služby ako: právny servis, vypracovanie zmluvy, v prípade potreby pomoc pri poskytnutí hypotekárneho úveru a poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv. Pre bližšie informácie ma môžete kontaktovať telefonicky, prípadne e-mailom na:
Záhrada Horné Krškany, Nitra
Na predaj záhrada nachádzajúca sa v záhradkárskej lokalite - kat. úz. Horné Krškany, Nitra. Výmera záhrady je 360 m2 + podiely na prístupových cestách, šírka pozemku 14 m. Na pozemku sa nachádza drevený záhradný domček, ovocné stromy, bobuľové kríky , vinič. Voda - spoločná studňa, elekt. nie je. Záhradka využiteľná na relax, pestovanie, sadenie, rekreáciu. Vhodné ako budúca investícia - podľa UPI - možnosť rozšírenia priemyselnej zóny. Lokalita je dobre prístupná osobným automobilom, aj MHD. Cena 22.900,- €, možná rozumná dohoda.
Na predaj nádherný, záhradný pozemok v lokalite Čunovo 4868
Typ: Záhrady Ulica: Dolné kostolné polia Obec: Bratislava-Čunovo Ponúkame na predaj záhradný pozemok  o výmere 4 868 m2  v nádhernej lokalite, pre ktorú bol spracovaný Územný plán zóny záhradkárskej a chatovej osady Čunovo - Dolné Kostolné polia. Nachádza sa v uzavretom sektore ,, A " - existujúca záhradkárska osada.  Na pozemku sa nachádza staršia záhradná chatka so ZP 24 m2, ktorá je podpivničená a s podkrovím, elek. prípojka a 4 studne.  Veľkou výhodou tejto záhrady je jej poloha. Nachádza sa úplne na konci osady ,kde nájdete dostatok kľudu a súkromia. K pozemku je bezproblémový prístup po spävnenej komunikácii. Pozemok sa predáva v celku a je na ňom možné realizovať výstavbu celoročne obývateľnej chaty so zastavanou plochou max. 80 m2 podľa aktuálnej UPI. V prípade delenia pozemku je  index zastavaných plôch  max. 0,10, to znamená, že, výstavba ďalších rekreačných chát je možná. Maximálna výmera parcely pre výpočet IZP je 800 m2 Tento pozemok určite osloví ľudí, ktorí hľadajú spojenie užitočného s príjemným. Lokalita je zaujímavá pre milovníkov prírody a aktívneho životného štýlu, pre vyznávačov pokojných prechádzok do prírody, ako aj nadšencov cykloturistiky, vodných športov, pre rybárov i poľovníkov Dunajská cyklistická cesta, v pešej dostupnosti sa nachádzajú vyhľadávané Čunovské jazerá, v dostupnosti bicyklom tiež areál vodných športov Divoká voda, vodné dielo Gabčíkovo. Cena: 700 000,-Eur Kontakt: Zuzana Vaisová - certifikovaný maklér , vaisova@ V cene je zahrnutá provízia pre RK , ktorá zahrňuje autorizovaný právny servis, odborná starostlivosť počas celého obchodného prípadu, príprava podkladov pre katastrálny úrad a banku, ako aj možnosť vybavenia úveru. Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie DAMASK s.r.o Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Celková plocha: 4868 m2 Plocha pozemku: 4868 m2 Zastavaná plocha: 24 m2 Inžinierske siete: áno Kanalizácia: nie Plyn: nie
Na predaj nádherný, záhradný pozemok v lokalite Čunovo 4868
Typ: Záhrady Ulica: Dolné kostolné polia Obec: Bratislava-Čunovo Ponúkame na predaj záhradný pozemok  o výmere 4 868 m2  v nádhernej lokalite, pre ktorú bol spracovaný Územný plán zóny záhradkárskej a chatovej osady Čunovo - Dolné Kostolné polia. Nachádza sa v uzavretom sektore ,, A " - existujúca záhradkárska osada.  Na pozemku sa nachádza staršia záhradná chatka so ZP 24 m2, ktorá je podpivničená a s podkrovím, elek. prípojka a 4 studne. Veľkou výhodou tejto záhrady je jej poloha. Nachádza sa úplne na konci osady ,kde nájdete dostatok kľudu a súkromia. K pozemku je bezproblémový prístup po spävnenej komunikácii. Pozemok sa predáva v celku a je na ňom možné realizovať výstavbu celoročne obývateľnej chaty so zastavanou plochou max. 80 m2 podľa aktuálnej UPI. V prípade delenia pozemku je  index zastavaných plôch  max. 0,10, to znamená, že, výstavba ďalších rekreačných chát je možná. Maximálna výmera parcely pre výpočet IZP je 800 m2 Tento pozemok určite osloví ľudí, ktorí hľadajú spojenie užitočného s príjemným. Lokalita je zaujímavá pre milovníkov prírody a aktívneho životného štýlu, pre vyznávačov pokojných prechádzok do prírody, ako aj nadšencov cykloturistiky, vodných športov, pre rybárov i poľovníkov Dunajská cyklistická cesta, v pešej dostupnosti sa nachádzajú vyhľadávané Čunovské jazerá, v dostupnosti bicyklom tiež areál vodných športov Divoká voda, vodné dielo Gabčíkovo. Cena: 700 000,-Eur Kontakt: Zuzana Vaisová - certifikovaný maklér , vaisova@ V cene je zahrnutá provízia pre RK , ktorá zahrňuje autorizovaný právny servis, odborná starostlivosť počas celého obchodného prípadu, príprava podkladov pre katastrálny úrad a banku, ako aj možnosť vybavenia úveru. Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie DAMASK s.r.o Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Celková plocha: 4868 m2 Plocha pozemku: 4868 m2 Zastavaná plocha: 24 m2 Inžinierske siete: áno Kanalizácia: nie Plyn: nie