inzercia, predaj, predám, bazár

PREDAJ: pozemok pre rodinný dom - 937 m2 Považská Bystrica č

Kategória: Záhrady

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:
DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, exkluzívne ponúka na predaj pozemok (záhrada) v prímestskej častí Považská Bystrica časť Horný Milochov

PREDMET PONUKY
Hľadáte pozemok pre svoj dom alebo chatu?
Máme pre Vás pozemok s krásnym výhľadom iba na skok od mesta.
Severo -východne orientovaný, slnečný pozemok (záhrada) s výmerou 937m2, situovaný v intraviláne, v tesnej blízkosti rodinných domov. Rozmery pozemku sú približne 67 x15m, v zadnej časti je rozšírený. Pozemok je upravený do roviny, avšak nachádza sa v svahovitom teréne, je určený na výstavbu rodinného domu alebo chaty. Na hranici pozemku sú prístupné inžinierske siete : voda, elektrina a plyn. Pozemok je pripravený k výstavbe, avšak budú nutné terénne úpravy v podobe oporného múru. Prístup k pozemku je panelovou cestou, ktorá je v štátnom vlastníctve.

LOKALITA
Mestská časť Horný Milochov sa nachádza v krásnej hornatej oblasti, v tesnej blízkosti rieky Váh. Ide o tichú lokalitu s dobrou dostupnosťou, vzdialenú od centra mesta približne 4km. V meste je k dispozícii kompletná občianska vybavenosť. Zastávka MHD sa nachádza približne 500m od pozemku.
V blízkosti sa nachádza vodná nádrž Nosice, využívaná na vodné športy a rybolov. Takisto v tejto oblasti je veľa možností turistiky.

HODNOTENIE MAKLÉRA
Pozemok sa nachádza v intraviláne mestskej časti Považská Bystrica časť Milochov, je situovaný v svahovitom teréne, ale takmer celý upravený do roviny. Z pozemku je krásny výhľad priamo na rieku Váh, okolité kopce ako aj mesto Považská Bystrica.

CENA
42 200,- Eur vrátane poplatkov za kompletný servis realitnej kancelárie DOBRÉ REALITY s.r.o.


Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: /kariera.
PREDAJ: pozemok pre rodinný dom - 937 m2 Považská Bystrica č
Podobné inzeráty
Ponúkame na predaj veľký pozemok 2466m2 v obci Veľké Úľany
Ponúkame Vám na predaj pozemky - záhrada Veľké Úľany, Sládkovičovská. Rovinatý pozemok o výmere 2466 m2, sa nachádza na ulici Sladkovicovska, v blízkosti centra obce. Inžinierske siete priamo na pozemku (elektrina, verejný vodovod, kanalizácia, vlastná studňa) Plyn je na hranici pozemku. Šírka pozemku cca. 20m. Dĺžka pozemku je cca 136m2 Veľkosť a šírka pozemku umožňuje komfortné riešenie aj v prípade rozdelenie pozemku na 2-4 stavebné parcely. Príjazdová cesta je asfaltová, prístup možný s oboch strán. Pred pozemkom je aj verejné osvetlenie. Pozemok je VOĽNÝ IHNEĎ. Na pozemku (v prednej časti) sa nachádza starší 3-izboový rodinný dom v pôvodnom stave, sú na ňom vymenené plastové okná a vchodové dvere. Dom je zariadený pôvodným nábytkom, predáva sa so zariadením alebo bez neho (podľa požiadavky kupujúceho). Dom je možné využiť ako chalupu, inak vyžaduje kompletnú rekonštrukciu, alebo zbúranie a postavenie nového. Dispozícia domu: – vstupná chodba – 3 obytné miestnosti, z toho 2 nepriechodné a 1 priechodná – kuchyňa – špajza – kúpeľňa s vaňou a toaletou – pochôdzna povala Na pozemku sa ďalej nachádza letná kuchyňa, dielňa a 2 hospodárske budovy. Priamo na pozemku sú všetky inžinierske siete, na ktoré je napojený aj súčasný rodinný dom: elektrika, plyn, voda a kanalizácia + vlastná studňa. Obec Veľké Úľany má kompletnú občiansku vybavenosť - obchody, pošta, škôlky, školy, lekáreň, reštaurácie, supermarket, banka, čerpacie stanice, tenisový klub, kultúrne stredisko, zdravotné stredisko. V blízkosti termálne kúpaliská Vincov les, Senecké jazerá, Aquapark Senec, golfové ihrisko. Vzdialenosti - Sládkovičovo 8 km, Galanta 13 km, Senec 14 km, Sereď 18km, Trnava 25km, Bratislava 35 km. Plocha: pozemku 2466m2. Rovinatý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Pristúp na pozemok možný s oboch strán. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka (230/400V), plynová prípojka, kanalizácia. Na pozemku sa nachádza studňa. Výhody: slnečný, tiché prostredie, škola, škôlka, zastávka autobusu, rybolov. Krásny veľkorysý pozemok, vhodný aj na developerské účely Terén pozemku vyčistený a pripravený na výsadbu zelene či výstavbu Cena 209 000 € Realitná kancelária Finanzpartner reality je celoslovenskou realitnou kanceláriou, ktorá sa radí medzi špičku na realitnom trhu a ponúka svojim klientom individuálny, ľudský prístup a komplexné služby. V CENE JE UŽ ZAHRNUTÝ AJ KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, VYPRACOVANIE ZMLUVY, POPLATKY SPOJENÉ S PREVODOM VLASTNÍCKYCH PRÁV. V prípade kúpy nehnuteľnosti formou úveru , Vám zabezpečíme sprostredkovanie financovania prostredníctvom nášho centra
Predám stavebný pozemok / záhradu pri obci Veľká Lodina
Predám stavebný pozemok / záhradu pri obci Veľká Lodina. Pozemok je bez susedov, zabezpečuje teda maximálne súkromie a pokoj. Pozemok je úplne rovný, veľkosť cca 400m2. Je v osobnom vlastníctve a nachádza sa pri obci Veľká Lodina. Pozemok je vzdialený len 23km od Košíc, len 9km od prípojky na dialnicu a 5km od obce Kysak. Nachádza sa v tichej oblasti bez veľkej premávky aut. Z pozemku je výhľad na kopce a Jánošíkovu baštu. V minulosti bola na pozemku postavená drevená chata, ktorú sme už z dôvodu havarijného stavu odstránili. Pôvodná betónová podlaha záhradej chaty ostala na pozemku. Pozemok je teda pripravený na stavbu niečoho nového: záhradný domček, chata, mobilný dom, montovaný dom, drevenica alebo karavan. Na pozemoku sa nachádza studňa a ovocné stromy. Pozemok je oplotený pletivom. Za pozemkom je dostatok miesta pre parkovanie osobných automobilov ale aj dodávky alebo karavanu. Menšími úpravami príjazdovej cesty je možné na pozemok prísť karavanom alebo autokaravanom a mať tak vlastný súkromný kemping. Elektrická prípojka je cca 100m od pozemku, elektrinu sme však v dnešnej dobe lacných solárnych panelov nezapájali. Pozemok je úplne izolovaný od všetkých susedov - poskytuje preto maximálne súkromie. Vhodný je pre hubárov, turistov, rybárov ale aj cyklistov. V minulosti bol využívaný aj na pestovanie zeleniny, kvetov a ovocných kríkov. Na boku je skalka a pri vstupnej bráne sú kríky s orgovánom a zlatý dážď. Kriz, ktory sa nachadza na pozemku na poziadanie premiestni miestna fara mimo pozemku. Cena je fixná.
Pozemok s ovocnými stromami a kúskom lesa nad obcou s v…
Pozemok s ovocnými stromami a kúskom lesa nad obcou s výhľadom Popis pozemku: Ponúkam na predaj záhradu s ovocnými stromami na zadnej ulici v obci Krajné. Pozemok sa nachádza pod lesom a súčasťou pozemku je aj časť lesa. Pozemok je ľahko prístupný zo spevnenej zadnej cesty. Nachádza sa nad úrovňou cesty, čiže je z neho krásny výhľad. Na pozemok je možné umiestniť mobilný domček alebo záhradnú chatku, ktorá nie je pevne spojená so zemnou. Prípadne je možné pozemok kúpiť k rodinnému domu s pozemkom, ktorý je na predaj a môžete si ho pozrieť v inzercií na našej stránke. Na cene sa vieme dohodnúť. Výmera m2: 2906 Cena za m2 EUR: 4 Rozmery š x d: 12mx205m Siete: Bez sieti Svetové strany: Východ,Juh Príjazdová cesta: Spevnená cesta Obhliadky a ďalšie informácie: Petra Kurtišová p.kurtisova@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Fantasy Adresa: Nám. M.R.Štefánika 524/19 907 01 Myjava Telefón:
Predaj, rekreačný pozemok - záhrada, Maršová Rašov, okr. Byt
Ponúkame Vám na predaj slnečné, rovinaté rekreačné pozemky - záhrady v obci Maršová Rašov. Na predaj sú dva pozemky o výmere 400m2 (400m2 pozemok + podiel na príjazdovej ceste 100m2). Je ich možné využiť ako záhradu, prípadne rekreačný pozemok s možnosťou postavenia chatky alebo umiestnenia mobilného domu. Elektrina sa nachádza v blízkosti pozemku, od elektrární bol určený a potvrdený bod napojenia. Vodu je možné riešiť formou studne, na pozemkoch boli prútikárom nájdené dva pramene. Pozemky budú oplotené a vybavené bránkou pre vstup automobilom. Pozemky sa nachádzajú v lokalite určenej územným plánom obce na výstavbu rodinných domov, čiže existuje možnosť ich prekvalifikovať na stavebné. Na predaj sú dva pozemky o totožnej výmere 400m2, prípadný záujemca tak môže získať pozemok o výmere 800m2. Maršová Rašov je obec nachádzajúca sa na polceste medzi okresným mestami Bytča a Považská Bystrica, 2 km od diaľničného privádzača, čo robí obec dopravne veľmi ľahko dostupnou zo všetkých smerov ale zároveň dostatočne vzdialenou od ruchu diaľnice. V obci sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, obchody, pošta, škola, škôlka, športoviská, knižnica. V blízkosti sú vyhľadávané rekreačné lokality Súľovské skaly a štrkoviskové jazerá v Predmieri. Pre viac informácií kontaktujte makléra Romdom reality: Roman Kolovrátek , tel:
SLNEČNÝ REKREAČNÝ POZEMOK PRED VJAZDOM DO DNV
Ponúkame na predaj príjemný pozemok na príležitostnú rekreáciu o výmere 676 m2, ktorý je pripojený na mestskú vodu a kanalizáciu má riešenú formou septiku. Elektrina na pozemku nie je, avšak už v minulosti sa riešilo možné pripojenie. Možná alternatíva elektriny je formou fotovoltaických panelov, ktoré Vám môžu produkovať elektrinu. Záleží od počtu panelov a kapacity batérie. Výhodou celého pozemku s rozmermi 12×56 metra je práve možnosť si doviezť na pozemok mobilný dom, ktorý nemá pevné základy a pozemok v budúcnosti využívať aj ako alternatívu bývania. Pri pomere dnešných cien nehnuteľností, je pozemok vhodný aj pre mladých ľudí. E Celý pozemok je oplotený a nachádza sa na ňom unimobunka s prístreškom, ktorá bola kompletne pripravená na rekreačné a oddychové účely s vlastnou kuchynkou. samostatné wc s ďalším prístreškom na posedenie. Po celom pozemku sú vysadené ovocné stromy, kríky a je ideálny na pestovanie úrody. ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE: * Výmera: 676 m2 * Rozmer: 12×56 metra * IS: mestská voda, septik * Príjazd možný aj z hlavnej cesty priamo na pozemok * Pozemok je vedený ako orná pôda a nachádza v záhradkárskom združení * Vhodný na dlhodobú investíciu LOKALITA A OKOLIE: * Bratislavská m. č. Devínska Nová Ves sa postupne začína veľmi rozrastať najmä na začiatku, čo umožní ešte lepšiu občiansku vybavenosť a dostupnosť. Pôsobí veľmi príjemne pre pokojné a rodinné bývanie. Nachádza sa tu kompletná občianska vybavenosť, vrátane niekoľkých materských a základných škôl, nákupne stredisko, kde sa nachádzajú rôzne služby, obchody s oblečením, domáce potreby, TESCO, gastro priestory, LIDL a potraviny KRAJ. Na začiatku pri diaľničnom obchvate nemôže chýbať ani obľúbený obchodný dom Bory Mall, Kaufland, Möbelix, Merkury Market, Decathlon, Hornbach, Metro a onedlho pribudnú ďalšie nové obchodné reťazce. ID: 81806448 © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY s.r.o. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Ponúkame Vám na predaj pozemky Borský Svätý Jur. ( 043-14-PA
043-14-PAK Ponúkame Vám na predaj rodinný dvoj Dom s okolitým pozemkom v obci Borský Svätý Jur a veľký pozemok. Dom je starší ešte z čias po vojne. (1950-1960) Rozloha prvej prevažne zastavanej parcely (Dom s okolitým pozemkom) je 1028 m2, zastavaná plocha je 435 m2, druhá parcela (veľký pozemok) má 2097 m2. Celková plocha pozemku je 3125 m2. Obe časti domu sa využívali a využívajú na obchody a sklady. Parkovanie je priamo pred obchodmi a je možný vjazd aj do dvora. Na pozemok je bezbarterový vstup s dvoch strán. Je tu možnosť rozparcelovania druhej časti pozemku na stavebné parcely. Budovu je možné využívať vcelku, alebo ako dve oddelené stavby, ktoré majú samostatné popisné číslo. V zadnej časti budovy sú miestnosti s vyšším stropom a sála s dreveným obložením, vhodná ako sklad. (bude potrebná rekonštrukcia budovy) Objekt je napojený na inžinierske siete. Má tri samostatné elektromery, dva samostatné plynomery, dva vodomery a telefónnu prípojku, 3x samostatné WC. Odpad je riešený septikom. Obe budovy sú čiastočne klenbovo podpivničené. V blízkosti obce sa nachádza prírodná rekreačná oblasť Tomky s možnosťou kúpania. Pozemok je rovinatý a oplotený. Predaj sa môže realizovať buď formou len Dom s okolitým pozemkom v cene 125 600 € alebo spoločne Dom s okolitým pozemkom a veľkým pozemkom v cene 208 500,-€ Obec Borský Svätý Jur nájdete na Záhorí, 68 km od Bratislavy. Lokalita sa nachádza 9 km od výjazdu z diaľnice D2, smer Bratislava - Brno s výjazdom Kúty. Prostredníctvom nášho finančného poradcu Vám pomôžeme s financovaním tejto nehnuteľnosti. NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM