inzercia, predaj, predám, bazár

predám 3 ročné ovce

Kategória: Ostatné hospodárske

predám 3 ročné ovce -/70-90/ kg /17-20/ kusov celoročne pasené
predám 3 ročné ovce
Podobné inzeráty
Balíkované seno 130cm okrúhle
Predám kvalitne balikovane seno uskladnené v hale, veľké okrúhle balíky cca 300kg pastevna zmes pre ovce. Vhodne pre ovce, kone, zajace. Odber možný od 10 balikov. Možnosť dovozu vramci okresov LC, RS, PT,DT. Špekulanti a vyjednávači prosím nevolajte, nepíšte. Cena 45€ bez dph za balik. Celkove množstvo 2000ks
Ovce
Predam 2x kameronske ovce 1kus 60€ 2kus 120
Kamerúnske ovce
Predám kamerúnske ovce. 2x ovca 1x baran 70€/ks
prodám daňky, muflony -
Nabízím trofejní muflony a daňky na prodej. Dále šrouborohé ovce a Jakobovy ovce (čtyřrohé). Možná i dohoda o odlovu. Mladší kusy neprodáváme. V případě zájmu zašlu aktualní fotky.
Predám 3 ročné muflony
Predám 3 ročné muflony.Muflon 200€,muflonka 150€.Uspatie nie je v cene.
Predám kvalitné lúčne seno
Predám kvalitné lúčne seno z tohtoročnej úrody, siata tráva , lúčna zmes zložená z kvalitných bylín a to Ďatelina lúčna, Kostrava červená, Kostrava trsteníkovitá, Lipnica lúčna, Mätonoh mnohokvetý, Mätonoh trváci, Reznačka a Timotejka lúčna. Plochy na jar pobránené a seno riadne vysušené. Seno je balené v hranatých balíkoch s váhou cca 500kg ks-balík Balíky sú uskladnené v suchu vo vetranom senníku. Seno ani raz nezmoknuté. Vhodné na kŕmenie koní a dobytka ale aj pre ovce a kozy. Po dohode možnosť dovozu k odberateľovi. Množstvo 100 ton Cena sena je 150 eur za tonu, cena balika 75€ Mame na predaj aj kvalitnu lucnu senaz Mail: lesyuhliska@ Telefón: