inzercia, predaj, predám, bazár

Predám anglonúbijské kozliatka

Kategória: Ovce a kozy

narodené 9.3.2023, odstavené, žerú samostatne seno, otruby aj suché pečivo, ponúkam na predaj dve kozičky a jedného capka, všetky sú rohaté, spolu za 120 eur samostatne 50 eur za kus.

Pozn. na poslednej fotke je otec
Predám anglonúbijské kozliatka
Podobné inzeráty
Predam Anglonubijske kozliatka
Predám podielové (niektoré sú aj 100%) Anglonubijske kozliatka, je na výber z viacerých farieb. Kozliatka majú 2 mesiace. Kozliatka sú po dobrých dojkách po 3-4 litrových kôz. Viac info tel. Špekulanti nevolať.
Koza a kozliatka na predaj
Na predaj dvojročná kozicka, podielová AN. Jej dve trojmesačné kozliatka a dve kozliatka od bielej slovenskej kozy. Všetko sú to kozicky. Vek 3 mesiace. Kozliatka sú už navyknute na pašu, jačmeň. Kozliatka aj koza Sú kompletne odčervene a odparazitovene. Majú ostrihane paznechty. Všetky sú naučené na človeka, prítulné. Cena za kozu 100€ a za kozliatka 40€/ks. Predávam ich všetky spolu. Detva
Predám anglonubijské kozliatka
Predám anglonubijské kozliatka. Kontakt
Predam podielove anglonubijske kozliatka
Predam krasne podielove anglonubijske kozliatka. Na predaj su 2 capkovia bledohnedy bezrohy a 1 kozicka tmavohneda rohata. Su velmi kontaktny, zvyknuty na deti. Najradsej by som bola keby si najdu novy domov :) matka podielova anglonubijska a otec 100% anglonubijsky cap. Po rodicov s priatelskou povahou. Vhodne k detickam. Vhodny na dalsi chov, na spasanie Osobny odber
Anglonubijske kozliatka
Predam anglonubijske kozliatka 6 mesacne, 100% podielove.Okres ., .
Predám  100%anglonubijske kozičky a capka
Predám 100% anglonubijske kozičky a capka ,línia Franc,matka výborná dojka, geneticky bezroha,otec rohaty,preto som pre istotu hneď pretrel odrohovacou pastou kozliatka,aby náhodou rôzky nevyrastali.